Кухненски мивки от неръждаема стомана

Ред:
Мивки за кухня

За да бъде едно професионално кухненско помещение напълно готово да изпълни своето предназначение, то трябва да разполага с целия набор от технически компоненти. Мивката е важна точно толкова, колкото и печката, работният плот и ножът на майстора готвач. Онлайн магазин Ontime ви предлага качествени професионални кухненски мивки от неръждаема стомана на супер изгодни цени.

Как да изберете подходящия модел?

Има огромно значение дали трябва да изберем домашна или професионална кухненска мивка. Фактор от решаващо значение е не само размера на съоръжението, но и неговия дизайн, материал, опции за добавяне на допълнително оборудване. Да изберете идеалния модел сред предлаганите от нас професионални мивки за кухня не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед.

Необходимо е да съобразите няколко ключови детайла, най-важният от които е капацитетът на вашето заведение. Местата, където се готви и сервира храна са от различен мащаб. Има малки закусвални и бистра, където се сервират сандвичи и други аламинути, но има и големи ресторанти, в които се изявяват най-малко трима шеф готвачи и около 10 човека помощен персонал.

Малкото заведение спокойно може да избере мивката алпака с една вана от нашата колекция. Тя е с размер на корпуса 60 х 60 см и големина на ваната 44.5 х 40.5см. Моделът върши идеална работа в обекти с малка натовареност, където храната се сервира основно в пластмасови чинии за еднократна употреба. Измиват се единствено кухненските съдове и прибори, както и някои хранителни продукти – плодове и зеленчуци.

Малката единична мивка, макар и без страничен плот отговаря напълно на критериите за професионално оборудване. Тя е изработена от качествена неръждаема стомана, подлежаща на щателно почистване и дезинфекция. Добавен е сифон, решетка за отпадъци и заден борд за плътно прилепване към стената, без нужда от допълнително укрепване и свързване.

На по-големите обекти предлагаме висококачествени професионални мивки от неръждаема стомана с две и три вани. Специално проектираната им конструкция цели да осигури максимално удобство на персонала при измиване на голям брой чинии, големи тенджери и тави. На такъв модел могат да работят поне двама миячи, като си разпределят задълженията или си помагат в операциите.

Мивките, предлагани в нашия магазин са с модерна визия и функционален дизайн. При тяхното проектиране са взети под внимание всички операции, изпълнявани в професионалната кухня. Конструкцията им е изключително устойчива и подходяща за всякакво натоварване. Неръждаемата стомана с иноксово покритие позволява да се запази дълго приятният вид на съоръжението.

Дълбочината и ширината на ваните позволява да се обработят всички кухненски съдове с максимална лекота. Всяка вана разполага с тапа в случай че се наложи напълване на коритата и накисване на мръсните съдове. Препоръчваме ви да не се ръководите единствено от цената на артикулите при избора на професионална мивка, а да обърнете внимание на техническите характеристики на всеки модел.

Цените на кухненските ни мивки са достатъчна причина да изберете която и да е от тях, както и високото им качество. Базирайте избора си на площта на работното помещение. Измерете пространството, където искате да се намира мивката и прегледайте специфичните данни на нашите изделия. Посочили сме най-важната информация за всеки артикул – материал, размери, наличие на допълнителни детайли и т.н.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ