0
0
.00
BGN

Професионална мивка 100/70/85см, неръждаема стомана, едно корито

Модел: sz0743

Наличност: В наличност

 


460
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Професионална мивка 100/70/85см, неръждаема стомана, едно корито - 1 бр. Общо: 460лв.

Мивка от неръждаема стомана за професионално кухненско оборудване
Размери: 100  х 70 х 85см
Дълбочина на коритото: 24см
Регулиране на височината на краката
Включен е и сифон
Заден борд: Да

Предлагаме ви професионална мивка от неръждаема стомана с едно корито, чиито размери са наистина внушителни 100 х 70 х 85см. Това е на практика удобна вана за съдове, дълбочината на която е 22см. Изработена от висококачествени материали и с много удобен дизайн, мивката ще ви служи дълги години, улеснявайки процесите по измиване на съдове с различен брой и големина.

Собствена носеща конструкция – възможност за незабавно преминаване към експлоатация

На специализирания пазар за професионално оборудване ще намерите богат асортимент от корита за мивки от неръждаема стомана. Те обаче се нуждаят от специална конструкция за здравото им закрепване, която може да бъде метална носеща рамка или тип шкаф. Ние ви предлагаме готово решение, при което мивката е окомплектована със стойка.

Този вариант ви позволява да пристъпите към монтаж и експлоатация на съоръжението, веднага щом то ви бъде доставено. Възможността за непосредствено преминаване към употреба е важна за много новостартиращи заведения, които нямат никакво време за губене. Стойката също така спестява средства по инсталацията на мивката, за която обикновено е нужна помощта на специалист, както и за покупка на носещ шкаф за вграждане на коритото.

Здравина, устойчивост и дълъг експлоатационен живот

Използваната за производството на тази професионална мивка неръждаема стомана е единственият подходящ за целта материал. Керамиката и пластмасата са крайно неудачни варианти, защото в професионалните кухни с висока степен на натовареност те няма да издържат на интензивната употреба.

Керамиката не притежава нужната товароносимост и удароустойчивост, а освен това е сравнително скъп материал. Цената на толкова голямо керамично корито би била 2 или 3 пъти по-висока, от тази на модела, който ви предлагаме. Пластмасата е още по-деликатен материал, поради което почти не се използва за производството на професионални мивки. Изключение е само фризьорската и като цяло разкрасителната индустрия.

Стоманата е с хромирана повърхност, която я предпазва от ръжда и поддържа в прилично състояние. Материалът подлежи на всички методи на почистване и дезинфекция и е с изключително голяма устойчивост на натоварване. Дълбочината на коритото ви позволява да поставите вътре значителен брой тежки порцеланови чинии и съдове за готвене, без да се притеснявате, че ваната няма да издържи на тежкия товар.

Мивки от неръждаема стомана използват обектите с повишени изисквания към този вид оборудване по отношение на здравина, стабилност и износоустойчивост. Въпросните съоръжения не се издраскват и не позволяват наслояване на мазнини и мръсотия. По същия начин стойката ще запази приличен външен вид при интензивна употреба с минимална поддръжка.

Снабдена с важни за използването аксесоари

Професионалната неръждаема мивка се продава заедно с много важни за използването ѝ аксесоари. Самият дизайн на ваната включва заден борд, който предпазва прилежащата стена от намокряне. Това ви спестява нуждата от изграждане на допълнителни прегради между мивката и стената. Бордът може да се свърже плътно към стената посредством влагоустойчив силикон.

Професионалната вана за кухня е снабдена със сифон тип гофрирана (мека) връзка, което дава възможност за директното ѝ свързване към наличната канализация. Макар този вид водопроводни части да са изключително евтини, ние ви предлагаме напълно окомплектован за работа модел. С това имаме за цел да ви спестим времето и разходите, нужни за привеждане на кухненското оборудване в годно за работа състояние.

В комплект с голямата мивка от неръждаема стомана получавате и цедка за сифона. Тя ще събира хранителния отпадък, недопускайки запушване на канализационната тръба. Този дребен детайл спестява необходимостта от инсталиране на система за смилане на отпадъка. Бързо и лесно ще премахнете отпадъците след измиване на голямо количество посуда. Предвиден е и капак/запушалка за сифона, позволяваща накисване на по-силно замърсените съдове.

Удобна височина и възможност за нейното допълнително регулиране

Височината на болшинството професионални мивки следва утвърден стандарт, при който работната повърхност трябва да е на нивото на половината от ръста на средно висок човек. При този модел тя е 85см, което означава, че използването на мивката ще бъде удобно за хора с всякакъв ръст.

Миенето на чинии е трудоемка дейност с огромно натоварване на тялото, затова е важно добрата професионална мивка да не натоварва допълнително изпълнителя на операцията. Работата може да се извърши в положение на абсолютно изправен гръб. На миячите няма да се налага да се навеждат, когато изпълняват основните си задължения в кухнята.

Допълнително удобство създава опцията за регулиране височината на краката. Тя позволява да се нивелира правилно и зададе наклон на самата работна мивка от неръждаема стомана, така че коритото да се изпразва напълно при оттичане на водата. Напречните тръби в основата на рамката ви позволяват да поставите плот, върху който може да се съхранява голяма част от кухненския инвентар.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти