0
0
.00
BGN

Аксесоари за кола

Покажи

LED RGB светодиодни ленти и дистанционно за интериорно осветление в автомобила

24
00
лв.
LED RGB светодиодни ленти и дистанционно за интериорно осветление в автомобила

LED крушки за кола h7/ h1/ h4

20
00
лв.
LED крушки за кола h7/ h1/ h4

Времето, което болшинството от нас прекарват пътувайки в личния си или служебен автомобил, налага да си осигурим максимален комфорт. Това е причината за нашето решение, онлайн магазин Ontime да разполага със собствена категория, съдържаща разнообразие от практични аксесоари за кола на супер достъпни цени.

С какво ще ви бъде полезен настоящия раздел?

Вероятно и вие, както болшинството собственици на леки коли сте приели практиката да си набавяте полезните и практични принадлежности поетапно. Ние ви предлагаме да си набавите нужните автоаксесоари online. Можете да поръчате всичко с една поръчка, както и периодично да добавяте нови неща, възползвайки се от страхотните ни намаления.

В нашия електронен магазин за автоаксесоари ще намерите всичко необходимо за едно приятно, безопасно и комфортно пътуване. Стоките, предлагани в магазина ни са с безупречно качество и притежават елегантен, но и функционален дизайн. Цените, на които предлагаме колекцията си от авто-принадлежности са много по-ниски, отколкото сте очаквали.

Сред нашите интересни аксесоари за кола ще откриете:

MP3 устройства за автомобил

Да пътуваш в тягостна тишина, особено когато те чака дълъг път, е депресиращо. Не само това - липсата на приятна музика или информативни радио емисии би могла да се окаже рисков фактор на пътя. Дори отпочиналите водачи е възможно да изпаднат в сънливост, шофирайки по магистралата, фокусирани върху еднообразното пътно платно. Нашите радио аксесоари за кола ще ви разсейват, ободряват и държат информирани.

От богатия ни каталог можете да си изберете страхотен FM трансмитер със или без MP3 player. Страхотните ни PM3 аксесоари за автомобили включват и Handsfree и Bluetooth модели, както и комплекти с 2 х USB SD и дистанционно. Ще ви предложим и подходящи колонки, за да пътувате, чувайки най-чистия стерео саунд.

Стойки за мобилен телефон

Използването на мобилния телефон от водачите на МПС е категорично забранено от Закона за движение по пътищата – и не без основание. Отклоняването на вниманието от пътното платно, е предпоставка за сериозни авто-произшествия, затова важна част от колекцията ни с аксесоари за кола online са стойките за мобилен телефон.

Обезателно трябва да разполагате с подобно приспособление, независимо дали ще се наложи да проведете разговор, докато шофирате, или ще използвате GPS навигация от смартфона си. Ако познавате човек, който все още няма в автомобила си удобна и практична стойка за смартфон, обезателно му вземете един от тези аксесоари за кола подарък.

Органайзери и осветление

Пътувайки, често откриваме, че в колата цари пълен хаос. Уж сме подредили багажа си много внимателно, а все не намираме точно нещата, които са ни нужни в момента. Супер практични аксесоари за автомобил са страхотните ни органайзери. Имаме специални приложения за багажник, както и организатори за закуски и напитки, предназначени за автомобилното купе.

Ще ви осигурим и всякакъв възможен вид LED осветление, за да не се окажете неподготвени за предизвикателствата, съпътстващи пътуването през нощта. Наред с останалите ни чудесни автоаксесоари, онлайн можете си вземете и мощен авариен лед фенер, а защо не и двуконечен гъвкав осветител за проверка на неизправности в труднодостъпните участъци на колата?

Всичко, което ви е нужно – бързо, лесно и изгодно

Разнообразието от видове автоаксесоари при нас е толкова голямо, че е почти невъзможно да споменем всички, приспособления, включени в продуктовия ни каталог. Погрижили сме се да ви осигурим всичко, което евентуално би ви било необходимо по време на път, включително пепелници, абсорбатори за влага, USB зарядни и дори подложки за домашните ви любимци, за да не се налага после да чистите космите им.

Начинът, по който ние ви предлагаме огромен асортимент от автоаксесоари за коли е най-удобният за съвременния потребител. Вместо да губите време в посещение за авто-магазини, пазарувайте от нас онлайн. С нас покупката на необходимите приспособления става бързо и лесно, а наред с това и супер изгодно.

Прочетете повече