ᐉ Аудио системи на супер цени от Онлайн магазин OntimeBg

Аудио системи

Ред:
Аудио системи

На любителите на чистия и мощен домашен саунд, категория Аудио системи на онлайн магазин Ontime ще направи страхотно впечатление. В раздела са представени последно поколение звукови устройства, отличаващи се с атрактивен дизайн, малки размери и мощно звучене. Вашият купон и домашни караоке концерти ще достигнат съвсем нови измерения.

Естетиката на минимализма

Аудио-системите, включени в продуктовия ни каталог, са доста различни по предназначение и функции, но имат една обща черта, характерна за всички устройства – компактният дизайн. Благодарение на иновациите в електрониката, за производството на мощен и с отлично качество звук не са нужни големи габарити. Не вярвате? Тогава погледнете всичките ни Bluethoot колонки.

Мини колонката за телефон Magic Boost не прави изключение. Тя осигурява безжично свързване на телефона, за да усили многократно звука, произвеждан от мобилното устройство. За употребата не са нужни специални инсталации и настройки, както и електрическо захранване. Колонката работи с акумулаторна батерия, чийто работен капацитет е до 10 часа с едно зареждане.

Саундбар аудио системата на Sony - HTRT3 5.1 е друго джудже с гигантски възможности. Тя е базирана на NFC (Near Field Communication), така че нуждата от кабелни връзки и допълнителни настройки отпада. One-touch технологията ви позволява да предавате поточно музика в момента, в който я слушате.

Тонколонките Water Dancing Speakers, пък са система, комбинираща звукови и светлинни ефекти. Светомузиката е изцяло нова и супер креативна разработка, която ще ви позволи да превърнете домашния си хол в изтънчен нощен клуб. Аудиосистемата Water Dancing Speakers е оборудвана с USB интерфейс за захранване от компютъра, така че купонът може да се проведе и под открито небе – на плажа или на вилата.

За кого беше създадена тази категория?

Разпространението и достъпността на музикално съдържание достигна безпрецедентни нива и съответно методите за неговото потребление се променят. Днес можем да да слушаме любимите си песни дори в движение със слушалки, а у дома не е необходимо да имаме стая, препълнена с Hi-Fi компоненти. Приличен звук може да се получи с минимум оборудване, ако използваме активни високоговорители.

Характерно за всички наши аудиосистеми е, че имат мащабно, динамично и детайлно звучене. Всички те позволяват регулиране на честотната характеристика, имат привлекателен външен вид и възможност за безжично свързване с помощта на опционален предавател. Доколкото е възможно да изтъкнем минус на модерните аудио системи, то това е изискването към местоположението на слушателя.

Звуковите ни устройства и готови конфигурации са създадени за любителите на чистия саунд, за които е важно не само приличното възпроизвеждане на музиката, но и компактният размер на системата, която ще озвучава домашното кино, компютърните игри или любимите песни. Креативният дизайн на колонките е факторът, който най-често накланя везните в полза на една или друга разработка.

Ако сте от новото поколение потребители на музикално съдържание и държите да го споделяте със своите приятели, то за вас е от решаващо значение да можете да създадете модерна Hi-Fi система с минимален набор от компоненти, без да правите никакъв компромис със звученето.

В голямата си част нашите високотехнологични аудио системи могат да се комбинират с мрежови плеъри или устройства, оборудвани с регулатор на силата на звука, както и с традиционните аналогови предусилватели. Нашите LED Bluethoot музикални лампи, както и останалите ни продукти са на супер изгодна цена. Кристално чистият саунд вече не е привилегия само на богатите.

Виж още