ᐉ Евтини маси на топ цени, купи маса онлайн — Онтайм

Маси

Ред:

Празнична трапеза, семейна софра, място за провеждане на важни преговори... масата не е просто мебел, а символ на единение, сплотеност и приятно време, прекарано заедно с любимите хора. Категория Маси на онлайн магазин Ontime.bg е мястото, което ще ви помогне да превърнете жилището си в топъл, спокоен и уютен дом.

Какво трябва да вземете предвид при избора?

Препоръчваме да не се водите единствено от финансови съображения, когато разглеждате масите в нашия каталог. Макар да предлагаме изключително евтини маси, ние сме се погрижили преди всичко те да предлагат нужното удобство. Тоест, да бъдат и функционални, освен красиви и стабилни.

Избирайки маса, е необходимо да прецените за какво, как и колко често ще я използвате. Нейният дизайн е изключително важен. Стилът на масата трябва да отговаря на този в помещението, в което ще използва. Материалите, от които е изработена също са с огромно значение. Те определят здравината на изделието, както и неговото излъчване.

Затова, разглеждайки масите, включени в каталога ни, е нужно да изберете на база:

Предназначение

Говорим за категория мебели, които имат различно предназначение. Има холни масички за сервиране на кафе, както и по-големи трапезарни модели. Къде ще сложите новата си маса? В столовата, в кухнята, в градината на семейната си къща, в двора на вилата? Ние можем да отговорим адекватно на всеки вариант.

Ако масата ви е нужна за кухнята или трапезарията, то нейната височина ще ви покаже кои са подходящите решения. Масите за кухня често се използват и като работен плот при приготвяне на храната за семейството. Това означава, че работейки на нея, вие не трябва да се привеждате, нито пък да се протягате, за да изпълните рутинните операции. Когато седнете да се храните, височината също следва да е удобна.

Тематична съвместимост

Имаме чудесни ратанови маси на невероятно изгодни цени, които просто няма как да се впишат в хола или кухнята на вашия дом. Това е градинска мебел със строго фиксирано предназначение. Моделът е подходящ за частни дворове и за заведения с място за посрещане на гости на открито – тераса, градина, тротоар.

Изделията с тръбна конструкция и ПДЧ плот са един страхотен компромис. Те са идеални за къмпинг и градина, но спокойно могат да се използват и в трапезарията на дома. Имат модерна визия, но и максимална стабилност. Достатъчно леки са, за да бъдат лесно премествани от едно помещение в друго, както и изнасяни на двора, когато е необходимо.

Брой седящи места

Важно е да определите колко хора най-често ще използват масата. Понякога е нужно просторно място за хранене, но същевременно жилищната площ не позволява да се използва по-масивен модел. В този случай удачни са разтегателните варианти, които се разгъват и прибират с лекота.

Разтегателните маси са идеално решение за малката кухня, особено ако тя е и мястото, в което семейството ви се храни и посреща гости. Ще използвате пълния ѝ капацитет само когато е необходимо, а през останалото време ще я държите в сгънато състояние, за да не пречи на свободното преминаване и изпълнение на домакинските задачи.

Високо качество на изгодни цени

Магазинът ни е предпочитано място за покупка на домашни принадлежности, били те мебели или битови уреди. След като вече сте оборудвали дома си с необходимите неща, остава само да добавите удобна, стилна и функционална маса, която да събира семейството ви в края на натоварения ден.

Масите ни са изработени от висококачествени материали. Плотовете са направени от устойчиво и естетически издържано ПДЧ с ламинирано покритие. Така, ако случайно разлеете течност, или искате да почистите по-основно, фурнирът ще бъде напълно защитен от повреждане.

Тръбната конструкция се среща при болшинството изделия. Тя е предпочитана не само заради високата стабилност, но и заради модерния дизайн.Ниската цена е характерна за всичките ни маси, включително градински, холни и трапезарни. Залагайки на удобна и лесна онлайн покупка, вие пестите не само пари, но и ценно време.

Виж още