0
0
.00
BGN

Органайзери

Покажи

Roll-N-Go органайзер за козметика

8
00
лв.
Roll-N-Go органайзер за козметика

Вакуумиращи пликове за дрехи Vacuum Compressed Bag

2
50
лв.
Вакуумиращи пликове за дрехи Vacuum Compressed Bag

Едни специални приспособления ни помагат много в нашето забързано ежедневие, за да сме по-подредени и организирани. Онлайн магазин Ontime, ви предлага огромно разнообразие от органайзери на достъпни цени. Стилни артикули с различно предназначение – за дамската чанта, за автомобила, за обувките у дома и още много други.

Какво съдържа разделът?

Това е категорията, в която редът и правилното съхранение на личните вещи са на почит. Тук ще откриете огромно разнообразие от органайзери с различно предназначение, размери и начин на подреждане. Подбрали сме богат асортимент от средства за организиране на различни по вид продукти – от козметика до храни и напитки.

Общото между всички всички изделия, намерили място в страхотната ни колекция, е високото качество, което само при нас е на супер изгодна цена. Ако търсите практичен, но и стилен огранайзер на по-изгодна цена, тук определено ще го откриете в поне няколко удачни варианта.

В раздела ще откриете:

Край на хаоса с гримовете и козметиката

Органайзерите ни за гримове, са нещо, което ще създаде ред, така че гримирането да не ви отнема твърде дълго време. В желанието си да притежаваме качествена козметика и гримове, често трупаме огромни количества продукти, които правят намирането на желаното средство за разкрасяване твърде сложен и бавен процес.

Присъстващите в раздела органайзери за грим и козметика могат да се разделят условно на две отделни подкатегории – за дома и за чантата. Те ще ви помогнат да подредите макияжа си по правилния начин, знаейки кой продукт точно къде се намира.

Добрата организация има пряко отношение и към правилното съхранение на козметиката. Край на изтеклите в чантата или на плота у дома лосиони, емулсии и кремове. Край на хаоса и пилеенето на средства за скъпи, луксозни, маркови продукти за разкрасяване.

За автомобила и дамската чанта

По време на път сме като че ли по-неорганизирани, а именно автомобилът е мястото, нуждаещо се от добра подредба на необходимите вещи. Погрижили сме се да ви предоставим оптимален избор от органайзери за автомобил, така че да транспортирате по-деликатните неща по стабилен и сигурен начин. Намирането на нужните вещи по време на път също е по-лесно и бързо с тази група продукти.

На тази страница ще откриете идеалния органайзер за дамската си чанта. Неговото предназначение е да осигури изключителна лекота при прехвърляне на необходимите неща от една чанта в друга. Органайзерът, също така ще ви улесни в намирането на различните принадлежности, защото ще имате на разположение голям брой джобове и прегради, с каквито чантите не винаги разполагат.

За дрехи, обувки и бижута

Колкото и голям гардероб да имате, трудно ще постигнете необходимия ред без помощта на правилния органайзер. Предлагаме богат асортимент от органайзери за дрехи и обувки, които ще ви позволят да създадете идеалната подредба на своите тоалети.

Най-после ще имате свободно пространство в гардероба си, а шкафът за обувки няма да прелива от този вид изделия. Можете да сортирате дрехите и обувките си по стил или спрямо сезона, за който са предназначени. Улеснението, което ви предлагаме със сигурност ще ви хареса.

Имате на разположение огромен избор от приспособления за правилно организиране на скъпите ви бижута. Те ще сложат край на хаоса и повреждането на любимите ви накити. Начинът, по който съхранявате своите бижута определя в голяма степен периода на тяхното използване и преди всичко тяхната визия. Оплетени на куп колиета, гривни и обеци – всичко това ще ви бъде спестено.

Пълен контрол над важните вещи

Нашия онлайн магазин ви предлага едни от най-удобните органайзери за ключове и документи – вещите, изискващи най-отговорно съхранение. Те ще улеснят значително вашия живот, защото ще предотвратят повреждането и загубата на ценна документация и на ключовете от най-важните врати.

Ние се грижим в ежедневието ви да царят ред и спокойствие, предлагайки практични принадлежности, без които животът на съвременния човек би бил изключително изнервящ и труден. Ако и вие се нуждаете от качествен органайзер, в специалната ни категория гарантираме, че ще намерите идеалния вариант.

Прочетете повече