0
0
.00
BGN

Джаджи

Покажи

Ендоскоп за телефони на Android micro USB

25
00
лв.
Ендоскоп за телефони на Android micro USB

Малък мобилен телефон мини Bm10, 2 сим карти, bluetooth свързване, 7 х 3см

49
00
лв.
39
00
лв.
Малък мобилен телефон мини Bm10, 2 сим карти, bluetooth свързване, 7 х 3см
-13%

19.9900, 23.0000

Показалка зелен лазер - Green Laser Pointer
23
00
лв.
19
99
лв.
20
00
лв.

Искате да изненадате близък приятел или член на семейството за специален повод? Не е необходимо да търсите подаръци с особена символика или скрит смисъл. Просто разгледайте категорията “Интересни джаджи“, където е пълно с електроника: цветна феерия от устройства с декоративна визия, мултифункционални предмети със забавен дизайн, както и практични предмети за бита, които са изключително полезни в ежедневието на всички ни. 

В селекцията ни, потребителите ще открият и модерни мобилни приспособления, с които предимствата на виртуалната мрежа могат да ни съпътстват навсякъде. Цените са изключително изгодни, предвид множеството функции и прекрасният визуален акцент, какъвто са продуктите ни. 

Уреди със светлинна LED декорация 

Качествата на светодиодните лампи вече са разпространени почти във всяка сфера от бита. Сред най-популярните им достойнства е декоративният ефект. Той е еднакво интензивен и впечатляващ, и при белите си и цветни светлини, заради качествата на цветната му температура. 

Комбинациите от разноцветни светлини са разпръсквани от различни електронни джаджи в селекцията ни. Музикална колонка с форма на електрическа крушка, Bluetooth връзка и многоцветни нюанси, синхронизиращи се с музиката, е едно от забележителните предложения. 15 LED диоди преливат с яркост  200lm и 120° обхват, което е прекрасна преносима диско лампичка – със самостоятелни усилия, тя може да създаде неповторима атмосфера във всяко помещение. 

За впечатлените от декоративната идея потребители се представя и LED осветително тяло с визия на класическо диско кълбо, което възпроизвежда и отразява 82 нюанса светлини върху околните под, стени и таван. Диско настроението се поддържа и от музикалните колони, каквато всъщност е основната функция на кълбото. Енергоспестяващи колонки и промяна на цвят, яркост и режим на осветяване, създават невероятно настроение. 

Също толкова атрактивни, но много по-солидни, ярки и мощни, са декоративните стъклени колони пълни с вода, оцветена от разноцветни преливащи нюанси. Ликидното съдържание е осветено от 4 светодиода, които променят интензитета и цвета си постоянно, контрастирайки страхотно с бълбукащите мехурчета. Музикалното озвучаване – основната функция на уредът, ефектно украсява композицията. Това са едни от най-атрактивните джаджи за подарък, които ще впечатлят всеки празнуващ, и ще създадат прекрасна атмосфера на събитието. Към тях можете да подарите и безжичен микрофон с приемник. 

Харесваните от тийнейджърите спинъри присъстват оцветени от мощните светодиодни краски. Разноцветни лъчи, светещи в различни посоки, създават настроение и осигуряват безопасност при управление във вечерните часове, а здравата стоманено-керамична конструкция е сигурна опора за дългосрочна експлоатация. 

Електронни приспособления 

Искате винаги да знаете колко е часът? Тогава си купете часовник, който прожектира точното време и дата на тавана или стената. А ако откриете продукт, оборудван с аларма, термометър и метеостанция, това определено е полезна вещ. Часовници с воден еко заряд, функциониращ чрез специални водни електроди, са най-интересният будилник и арт елемент, който някога сте поставяли в дома си. Те работят след наливане на вода и настройка на часът. 

Денят без музика е изгубен ден. Наслаждавайте се на най-новите и на любимите си хитове навсякъде, избирайки компактни мини mp3 плеъри с радио или колонки от богатата селекция в нашият магазин за джаджи. Безкабелен високоговорител за телефон, Bluetooth колонки, мини високоговорители с радио, колонки за смартфон със светлини или с LED екран се помещават във всяка малка чанта или джоб, предоставяйки настроение през целият работен ден. 

Когато се разровят из поредицата интересни джаджи за подарък, потребителите ще открият полезни приспособления за мобилни устройства и интересни акценти, имитиращи дизайн на смартфони, като запалка-iPhone. Миниатюрна лампа за четене, мобилни батерии Power Bank,  USB разклонител за автомобил, USB запалка и кабел предоставят Интернет връзка на всяка географска ширина. 

Подарък за бита 

Поръчайте си аларма със сензор за дома или офиса, ключодържател с аларма, органайзер за голям брой ключове, LED фенерче и дистанционно управление за телевизор и микроскопична магнитна микрослушалка – за всеки случай! Толкова интересни и разнообразни устройства ще откриете само в нашият онлайн мол, където цените са по-впечатляващи и от самите продукти! 

Атрактивните джаджи подаръци предлагат и писалка за гравиране, която ще се хареса на арт почитателите, и другата крайност от категорията – уреди за пилинг на дрехи, които пък със сигурност ще оставят очаровани не една и две домакини! Просто подберете най-подходящите за “вашите“ хора!

Прочетете повече