ᐉ Малък мобилен телефон мини L8Star Bm10, 2 сим карти на топ цена - Онтайм

Малък мобилен телефон мини Bm10, 2 сим карти, bluetooth свързване, 7 х 3см

Гласове: 209 Рейтинг: 2.1
  • Код на продукта: sz0353
    Наличност: В наличност

  • В наличност Стара цена: 60.00лв.

    Нова цена: 40.00лв.

Промоцията изтича на:
ден месец година
30      09      2021

Възможни варианти
Цвят:
Розов Оранжев Черен Син Червен Жълт Сив

Кол-во: +
-


Мини мобилен телефон Bm10, с възможност за синхронизиране към друг телефон
Може да се ползва като втора слушалка за говорене, като се свържи чрез bluetooth 

Избор на мъжки, женски или детски глас

Съвместим с всички мобилни мрежи
0.66 “ 64×48 Oled екран
Характеристики:
MTK6261D процесор / CPU: 32 + 32 бита
Две сим карти
Батерия: 350mAh;
Време за зареждане: 60 минути и
Издържливост на батерия: 4-5 дни
3.0 Bluetooth синхронизация с друг телефон
Поддържа TF карта с памет до 32 GB (не е включена в офертата)
RAM: 32MB / ROM: 32MB
Камера: Не
По-малко радиация: 0.283w / kg, средният мобилен телефон излъчва 2.1w / kg, което означава, че BM10 излъчва 1/7 по-малко от средния телефон
Размери: 6.80 x 2.80 x 1.30cm
Меню на Български език: НЕ
Тегло: 50гр.
Преди да бъде пуснат, трябва да се премахне предпазното фолио от батерията!
Език: Руски, Гръцки, Шведски, Румънски, Арабски, Английски, Френски, Испански, Датски, Полски, Португалски, Италиански, Немски, Индонезийски, Холандски, Унгарски

Предлагаме ви супер компактен мобилен мини телефон за 2 SIM карти Mini Phone BM10, с поддръжка на TF карта с памет до 32GB. Телефонът е наистина малък, с размери от едва 6,6 см дължина и 2,8 см ширина – най-малкото мобилно устройство, което сте имали. Може да се синхронизира с друг мобилен апарат и да се използва като втора слушалка чрез Bluetooth свързване.

Бюджетно решение с множество предимства

Вероятно се питате: защо ми е нужен този минифон, при наличието на модерен смартфон с огромен екран? Бързаме да ви уверим, че има редица причини да поръчате това миниатюрно устройство. Най-малкото телефонът L8 STAR е с изключително ниска цена. Дори да не му намерите специално приложение, в никакъв случай няма да съжалявате за похарчените пари.

Основната характеристика на Mini Phone BM10 е, че е произведен под визията на Nokia 3310, точно копие. Изглежда стилно и елегантно. Приятно е да се държи в ръка. По отношение на функционалните характеристики телефонът не отстъпва на обикновения и може да работи пълноценно във всяка една мобилна мрежа в страната ни.

Втората характеристика на серията мини телефони L8 STAR е възможността за свързване с всеки смартфон или таблет чрез Bluetooth. Благодарение на това минифонът може да получава обаждания от вашия смартфон, както и да изпраща и получава SMS, идващи към вашия смартфон. Бихте могли да синхронизирате списъка със SMS съобщения, историята на обажданията, списъка с контакти и т.н.

Също така слушалката BM10 може да се използва като обикновен самостоятелен телефон благодарение на двата слота за SIM карта. Компактното мобилно устройство е проектирано да записва разговори на карта памет. Преди активиране на такава функция картата трябва да се постави в телефона. Въпреки че телефонът е малък, той има вграден Bluetooth, Mp3 плейър, слот за карта памет. Моделът поддържа TF карти до 32 GB.

Малките бутони на този мини телефон с ниска цена се различават тактилно от сензорните клавиши на смартфоните и е особено приятно и необичайно да ги натискате. Централният бутон е двупозиционен. Той се натиска нагоре и надолу – използва се основно за навигация. Има и допълнителни бутони за обаждания, нулиране, потвърждаване и отмяна.

Моделът е с малък 0.66 “ 64×48 Oled екран, а над него е разположен разговорен говорител. Високоговорителят на телефона е отличен и силен, можете да говорите дори на шумно място, чувайки перфектно човека отсреща. На гърба има голям аудио високоговорител. Неговата сила също изненадва, най-малкото, което бихте очаквали да чуете от такъв малък телефон.

Не се заблуждавайте, че това е един от старите мобифони, защото той използва голяма част от съвременните технологии. MicroUSB вход за презареждане на батерията е поставен в горния край на устройството. Отстрани ще откриете отвор за поставяне на каишка. Mini Phone BM10 би могъл лесно да се носи около врата или като ключодържател.

Батерията е нещото, което ще ви впечатли, използвайки малкия телефон L8 Star. Нейният капацитет е 350mAh, така че с едно зареждане си осигурявате заряд за цели 4-5 дни непрекъснати разговори. Определено няма да е възможно да си направите селфи с това очарователно мъниче, но си спестявате и радиацията, която стандартните телефони излъчват по време на работа. Тук тя е с 1/7 по малко от тази излъчвана от обикновените мобилни устройства.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Малък мобилен телефон мини Bm10, 2 сим карти, bluetooth свързване, 7 х 3см

Доставка с

Цена 40.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ