Маси за кетъринг

Ред:
Маси за кетъринг

Сгъваема маса ни е необходима изключително често. Класическите къмпинг модели обаче изключително рядко са с привлекателна визия – те са практично приспособление за поставяне на храна, напитки и предмети. Електронният мол Ontime представя най-актуалните и модерни продукти на пазара. Той не пропуска да изненадва редовно потребителите, в случая - с много красиви сгъваеми маси за кетъринг и пикник.

Куфарчето-кетъринг маса

Един от най-актуалните модели на пазара са сгъваемите масички, които можете да пренасяте удобно в ръка като ръчно куфарче. Отварянето му превръща външната част в плот, а вътрешността – в носещата метална конструкция на масичката. Плотът е правоъгълен или кръгъл, и е изработен от полиетиленова пластмаса с много плътна текстура.

Материалът е устойчив на надраскване, намокряне, агресивни химични съединения (включително киселини) и нагряване. Полиетиленовият двоен (сгъваем) плот с дебелина 1,75 см. спокойно може да издържи близък контакт с предмет, нагрят до 100C. Това прави масичката изключително подходяща не само за градинско парти, но и за къмпинг – горещите съдове могат да се преместят огъня, директно върху нея.

Този модел е наличен в красив гранитен нюанс и различни размери на плота (122x60, 150x75, 180x75 см.). Носещата конструкция е от тъмносива, неръждаема и прахово боядисана стомана, осигуряваща стабилна позиция дори поставена върху неравен терен. В зависимост от размерите си, масичките могат да поберат 7-8 души.

Къмпинг модели от PVC пластмаса

Каталогът ни предлага и масички от текстуриран поливинилхлорид. Металната сгъваема конструкция отново е с неръждаемо покритие, което улеснява постоянното й присъствие в градината, или използването сред природата. Релефът върху PVC текстурата предотвратява плъзгане на прибори, чаши и вещи, както и появата на драскотини. Разгъването става за минути и също толкова бързо можете да сгънете и приберете масата – олекотеният корпус може да се носи дори от малки деца.

В селекцията се откриват правоъгълни и кръгли модели с разнообразен размер. Визията им е доста симпатична - изглежда като красива плетеница с удебелена рамка, въпреки че тези маси рядко се използват без покривка. Докато тъмните поливинилхлоридни повърхности обикновено изпълняват трапезна функция, магазинът ни разчита на белите изделия с гранитен оттенък, когато трябва да предложи декоративна маса.

Квадратен висок плот за декорация

Всяко официално празненство, откриване на обект или юбилей, се нуждае от поставка за цветя, свещници, декоративни детайли, бутилки, сладкиши, бонбони и подаръци, заедно с кетъринг деликатесите. Идеалната масичка за украса е с висока солидна плоскост и здрава основа. Тя трябва да понася значително натоварване, но да бъде и видимо красива, тъй като този тип мебели често се използват непокрити.

Магазинът ни има подходящата масичка със стабилен квадратен плот (70x70 см.), изработена от гладка пластмаса. Млечно белият цвят се вписва прекрасно в почти всеки интериор и без покритие от плат. Той издържа безпроблемно тежест до 100 кг., въпреки привидно декоративната си визия, така че е изключително полезна и по време на къмпинг. Металните накрайници са с гумирано покритие, което е деликатно към всяка подова настилка, така че масата е подходяща за поставяне върху всякаква фина материя.