Маси за кетъринг

Ред:
Маси за кетъринг

Сгъваемата маса е неотменна част от градинското оборудване, както и от къмпинг принадлежностите, които не пропускаме да вземем при пътуване. Традиционната къмпинг масичка е семпло приспособление за поддържане на вещи и храна, с незабележима визия и уникална тръбна подпора, модерните кетъринг маси в селекцията ни впечалтяват с напълно различно излъчване.

Кетъринг доставките в хронология

Стилът за доставка и поднасяне на храна датира още в древноегипетските и древнокитайки анали. Изкуството по оформянето и поднасянето на храната е създадено за задоволяване на всички сетивни потребности, което превръщало засищането на глада в празник.

Красиво изглеждащата храна, поднасяна в аранжимент с цветя, растения и декорация, ароматизирана с есенции, е била достъпна за малцина представители на заможните обществени слоеве. Само високата социална класа позволявала претенции относно визуалното и вкусово качество на храните.

Самата култура на доставката обаче води следите си още от ориенталските кервансараи, които доставяли в градовете не само екзотични храни, но и прекрасни ароматни масла, парфюми, бижута и фини тъкани. Търговията засилила популярността и търсенето на непознати храни, напитки и подправки.

В днешно време, тази услуга позволява незабавно доставяне на прекрасно декорирана и вкусна храна, до желан адрес. Тя е най-често използваният метод за организиране на красива празнична трапеза. Както се досещате, изискано приготвената храна не може да се поднесе върху по-малко красиви маси.

Тип куфарче

Магазинът ни предлага огромно разнообразие от маси за кетъринг. Тип конструкция е сгъваемата масичка, която преди разтваряне изглежда и се транспортира като малко ръчно куфарче. Външната страна представлява плотът, а във вътрешната част се крие метална тръбна конструкция, върху която се застопорява корпусът. Налчина в правоъгълен или кръгъл дизайн, с двоен разгъващ се плот, масата е изработена от полиетиленова пластмаса с много плътна текстура.

Синтетичният полиетилен е изключително устойчив на надраскване, влага, киселинни химични съединения и термично нагряване. Полиетиленовият плот с плътност 1,75 см. не се уврежда от предмет, нагрят до 100C. Поставянето на горещи съдове и близостта до огън не увреждат текстурата му. В съчетание със сгъваемата конструкция, този материал е най-добрият избор както за градинско парти, така и за къмпинг на плажа или в планината.

Масата е налична в гранитен нюанс и няколко вида размери на плота (122x60, 150x75, 180x75 см.). Металният “скелет” е тъмносива, неръждаема и прахово боядисана стомана, която гарантира стабилно застопоряване, дори и поставена върху неравен терен. Масички от този тип разполагат с достатъчно пространство за 7-8 души.

PVC пластмаса и къмпингът

Удоволствието да притежаваш кетъринг маса от текстуриран поливинилхлорид, се крие в солидната й неплъзгаема повърхност, която позволява използването на стъклени чаши и прибори, дори и по време на къмпинг. Моделът е с неръждаема метална сгъваема конструкция, което определя безпроблемно използване в градината, или на открито сред природата.

Релефната текстура допълнително застопорява предмети и прибори върху масата, както и предотвратява надраскване. Разгъването и сгъването се случват за броени минути, а самият корпус е изключително лек и удобен за транспортиране.  

Каталогът ни разполага с правоъгълен и кръгъл дизайн на плота, с различни размери. Визуалната им красота е определена от плетеница с удебелена рамка – интересен декоративен мотив, заради който си струва подреждането на храната върху непокрит плот. Тъмни разцветки и бели нюанси гранитен оттенък позволяват избор. Въпреки семплата си повърхност, тази масичка е достатъчно елегантна поставка за кетъринг деликатеси.

Декоративен висок плот

Декорацията за официално празненство, независимо от поводът и численността му, е недовършено без красиви свещници, вази и кашпи за цветя, дребни фигурки и украшения, пепелници, бутилки, гарафи, бонбониери, декоративни съдове за сладкиши и разбира се - подаръци. Плотът или масата за подредба на тези детайли е с висока солидна плоскост и здрава основа. Тя трябва да понася значително натоварване, без масивността й да огрубява визията и текстурата.

Каталогът ни предлага маса за кетъринг със здрав квадратен плот, от гладка пластмаса в млечнобял нюанс. Белият цвят е широко предпочитан за официалин събития, а текстурата изглежда прекрасно и без покривка. Материалът издържа натоварване до 100 кг., въпреки декоративната си визия, което я прави идеалната поддръжка за тежки стъклени декорации, вази и посдтавки.

Металната тръбна конструкция завършва с гумирано покритие в четирите си края. Деликатна към всяка подова настилка, масата е подходяща за поставяне и в интериор с фин копринен или вълнен килим.

Виж още