0
0
.00
BGN

Детски игри

Покажи

Детска люлка за градина до 90 кг

85
00
лв.
Детска люлка за градина до 90 кг

Маса за тенис на колела

500
00
лв.
Маса за тенис на колела
-10%

49.0000, 55.0000

Телевизионна конзола 2000 класически игри
Fidget spinner спинър

РАЗПРОДАДЕНО

3
00
лв.
79
00
лв.
Билярд игра за деца

РАЗПРОДАДЕНО

138
00
лв.
150
00
лв.
14
00
лв.

В този раздел на престижния си онлайн магазин ще ви покажем страхотната си колекция от занимателни и забавни игри за деца на различна възраст. Игрите с приятели са най-милите спомени на всички ни, и причината да искаме отново да се върнем в детството. Тук сме събрали разнообразие от продукти за игра на открито и у дома, в случай че времето на вън е неблагоприятно за целта.

Какво ще открият тук родители и деца?

Асортиментът ни от детски игри е способен да задоволи дори най-високите изисквания на малчуганите. Тук са представени класически и модерни начини на забавление. Едни от тях ще ви върнат към незабравими спомени, защото сами сте играли по начина, по който днес го правят и децата ви. Други ще ви накарат да повдигнете вежди в недоумение, но ще трябва да се примирите, че технологиите заемат огромна част от безгрижното детство.

Тук и вие самите ще откриете страхотни идеи как да се веселите заедно с любимите си същества. Игрите ни ви дават страхотна възможност да разнообразите лятната ваканция и да накарате любимите си същества да прекарват повече време на открито, вместо да седят пред монитора и да играят часове наред на своя плей стейшън.

Занимателните ни детски игри за деца включват:

Чудесни предложения за момчетата

Момчетата си имат любими занимания, свързани с по-интензивно физическо натоварване. Игрите със състезателен характер каляват волята и изграждат характер. Нека малкият мъж се подготви за трудностите в живота от рано, разбирайки колко важна е отборната игра, и как в екип от верни приятели е по-лесно да побеждаваш, и някак по-леко, когато изгубиш.

Имаме страхотни детски игри за момчета - футболни врати, подходящи за двора на вилата или семейната ви къща. Баскетболните ни кошове пък са комбинирани с дартс табло, за да бъде играта винаги разнообразна и желана. Масите ни за билярд, детски хокей и джаги могат да се използват и на закрито, за да не скучаят момчетата, когато навън е студено, вали или е ветровито.

Специални оферти за малките дами

Не сме забравили и бъдещите дами, защото те обичат да играят не по-малко от момчетата. Колекцията ни от детски игри за момичета е уникална. Тя включва кухни, в които момиченцата ще приготвят кулинарни шедьоври, подобни тези, приготвени от техните майки. Комплектът The Little Doctor например, се състои от цели 38 части. С него малката ви принцеса ще очарова своите приятелки.

Градинските ни люлки, а също и палатките ще накарат момичетата истински да се забавляват. Ако искате в двора на семейната ви къща да има многобройна детска тайфа през цялото лято, купете някой от споменатите артикули. Децата ви няма да скучаят и да правят бели. Това означава пълен релакс за вас – техните родители.

Благодарение на нашата колекция забавлението може да продължи и на закрито

Когато времето не позволява никакви детски игри на открито, е нужно да намерите подходяща алтернатива, така че на палавниците да не им става твърде скучно. Знаем, че когато скуката се появи на хоризонта, белите, караниците и неразборията никога не закъсняват. Накарайте децата да играят дартс, да удрят мини боксова круша, да си играят на чичо доктор, и изобщо – да правят това, което обичат най-много.

Кухните са идеалните детски игри за момиче през студените и дъждовни дни. С нашата мини кухня, оборудвана с всичко необходимо, момиченцата ще се забавляват часове наред, без да ви се пречкат, докато готвите, чистите или пиете кафе с приятелки. За малките ни приятели от двата пола имаме компактни електронни дартс табла с LCD дисплей, с които могат да се организират групови игри и турнири.

В заключение ще добавим, че присъстващите в колекцията ни игри за деца са с изключително високо качество и напълно безопасни. Освен това, ще забележите и солидните отстъпки в цената на болшинството артикули, така че побързайте! Не чакайте специален повод, а купете забавна игра, защото любимите ви същества ще пораснат бързо. Нека преди това поиграят на воля.

Прочетете повече