Колани за отслабване

Ред:
Колани за отслабване

В този раздел ви представяме богата колекция от колани за отслабване на възможно най-ниски цени. С тяхна помощ ще можете да оформите тялото, за което винаги сте мечтали, и което досега сте смятали за блян, който не може да се реализира. Коланите, които сме подбрали за вас предлагат няколко начина на въздействие – всеки от тях, максимално ефективен в елиминиране на подкожните мазнини.

Как ще ви помогнат коланите за отслабване?

Няма да ви заблуждаваме, че нашите колани за отслабване ще ви вталят като с магическа пръчка. Те работят и са наистина ефективни в борбата с излишните килограми, но само когато служат като помощно средство в комбинация с добре балансиран хранителен режим и повишена физическа активност.

Свойството на един един колан за отслабване, независимо от неговата цена и принцип на работа е да подпомага тялото в процеса по изгаряне на мазнините. Общото между всички наши продукти – вибриращи и неопренови колани е свойството им да повишават телесната температура. При затопляне, в тялото започва процес, познат като термогенеза, при който подкожните мазнини биват изгаряни ефективно.

Коланите за отслабване имат и други много полезни свойства. Те подобряват кръвоснабдяването в проблемните зони и подпомагат лимфния дренаж. По този начин те успяват да разбият мастните депа максимално лесно и не само да намалят обиколката на талия, ханш, бедра, но и да подобрят състоянието на кожата. Портокаловата кожа (целулит) е нещото, от което можете да се избавите бързо с помощта на нашите специално разработени колани за отслабване.

Какви видове продукти ще намерите в тази категория?

Това е категорията, посветена на коланите за вталяване, в която ще намерите различни като вид и принцип на действие продукти. Сред най-добрите ни разработки са:

Вибриращите колани

Постарали сме се да ви предложим едни от най-качествените вибриращи колани за отслабване, с които можете да работите свободно в домашна обстановка. Притежанието на един качествен колан с вибро функция ви дава възможност да се погрижите за добрата си форма, когато и както ви е удобно. Не сте задължени да се съобразявате с работното време на най-близкия спа-център или фитнес зала, както и да губите излишно време и пари. Можете да ползвате вибро-колана, докато гледате телевизия, учите или релаксирате.

Вибро коланите са изключително ефективни в оформянето на стройно тяло, тъй като съчетават два много важни ефекта – мощен масаж, подобряващ микроциркулацията в тъканите и затоплящ ефект, при който горенето на мазнини е най-ефективно. Ако съчетавате полезните свойства на един качествен вибриращ колан за отслабване с правилно хранене и редовно спортуване, резултатите няма да закъснеят. Вие ще изглеждате и ще се чувствате перфектно.

Термо-колани за отслабване

Чудесните ни колани със сауна ефект са не по-малко ефективни в борбата с наднорменото тегло, мастните натрупвания в областта на талията и така неприятния целулит. Тяхното предимство се състои във възможността да бъдат носени по всяко време и навсякъде. Можете да носите своя термо колан за отслабване, докато тичате в парка или тренирате във фитнес залата. Той не само няма да пречи на движенията, но и ще служи като допълнителна опора за гръбнака, докато оказва локално повишаване на температурата с цел по-бързо горене на подкожните мазнини.

Сауна ефектът, създаван от неопреновите колани има общо укрепващо тялото действие. Благодарение на повишената телесна температура, кожните пори се разширяват, а това благоприятства извеждането на токсините извън тялото чрез потта. Детоксикацията е важна не само за по-бързото елиминиране на телесните мазнини, но и за правилната работа на всички органи и системи в тялото.

Чрез тази категория, ние ви даваме възможност да улесните една не съвсем лека задача – редукцията на излишните килограми, и то на съвсем достъпна цена. Оправданията, че трябва да вложиш сериозни финансови средства, за да изглеждаш и да се чувстваш добре са напълно неоснователни. Ние ви предлагаме най-лесният и изгоден начин да влезете във форма и да оформите тялото, за което всички мечтаят.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ