0
0
.00
BGN

Колани за отслабване

Покажи

55
00
лв.
59
00
лв.
-7%

79.0000, 85.0000

Вибриращ колан за отслабване със сауна ефект Vibro Slim
85
00
лв.
79
00
лв.

Виброколан за отслабване X5 Super Slim, 130см

37
00
лв.
Виброколан за отслабване X5 Super Slim, 130см

Вирбо колан с термо ефект Igia Vibro Shape

75
00
лв.
Вирбо колан с термо ефект Igia Vibro Shape
19
00
лв.
39
00
лв.
54
00
лв.
19
00
лв.
15
00
лв.
28
00
лв.
50
00
лв.
-38%

24.0000, 39.0000

Колан за електростимулация Shape a perfect figure
39
00
лв.
24
00
лв.

В този раздел ви представяме богата колекция от колани за отслабване на изключително ниски цени. С тяхна помощ е възможно да оформите фигурата, за която винаги сте мечтали, и която досега сте смятали за блян, който не може да се реализира.

Коланите, които сме подбрали за вас предлагат няколко начина на въздействие – всеки от тях, максимално ефективен в елиминиране на мазнините в проблемните зони – талия, ханш и бедра. Вталяващият корсет ще ви избави от неприятните тлъстинки по корема и досадните паласки в зоната на кръста.

Как ще ви помогнат?

Няма да ви заблуждаваме, че нашите колани за отслабване ще ви вталят, сякаш с магическа пръчка. Те работят и са наистина ефективни в борбата с излишните килограми, но само когато се приемат за помощно средство и се използват в комбинация с добре балансиран хранителен режим и повишена физическа активност.

Свойството на един един колан за отслабване, независимо от неговата цена и принцип на работа, е да подпомага организма в процеса по изгаряне на мазнините. Общото между коланите от различните видове – вибриращи и неопренови, е свойството им да повишават телесната температура.

При затопляне, в човешкото тялото започва процес, познат като термогенеза, при който подкожните мазнини биват изгаряни ефективно. Коланите за оформяне на стройна фигура имат и други много полезни свойства. Те подобряват кръвоснабдяването в проблемните зони и подпомагат лимфния дренаж.

По този начин успяват да разбият мастните депа максимално лесно и не само да намалят обиколката на талия, ханш, бедра, но и да подобрят състоянието на кожата. Портокаловата кожа (целулит) е нещото, от което можете да се избавите бързо с помощта на нашите специално разработени колани за отслабване със сауна ефект.

Какви видове продукти ще намерите в тази категория?

Това е категорията, посветена на уникална група приспособления за вталяване, в която ще намерите различни като вид и принцип на действие продукти. Най-добрите ни разработки можем да разделим на два основни типа, спрямо принципа им на действие. Едните използват ефекта на затопляне, докато другите залагат на вибрацията, така че изборът ви се простира между тези два варианта.

Постарали сме се да ви предложим едни от най-качествените вибриращи колани за отслабване, с които можете да работите свободно в домашна обстановка. Притежанието на един качествен колан с вибро функция ви дава възможност да се погрижите за добрата си форма, когато и както ви е удобно.

Не сте задължени да се съобразявате с работното време на близкия спа-център или фитнес зала, както и да губите излишно време и пари. Можете да ползвате вибро-колана, докато гледате телевизия, учите или релаксирате. Вибро коланите са изключително ефективни в оформянето на стройно тяло.

Те съчетават два много важни ефекта – мощен масаж, подобряващ микроциркулацията в тъканите и затоплящ ефект, при който горенето на мазнини е най-ефективно. Ако съчетавате полезните свойства на един качествен вибриращ колан за отслабване с правилно хранене и редовно спортуване, резултатите няма да закъснеят. Вие ще изглеждате и ще се чувствате перфектно.

Чудесната разработка, каквато е затоплящият колан за отслабване със сауна ефект е не по-малко ефективна в борбата с наднорменото тегло, мастните натрупвания в областта на талията и така неприятния целулит. Неговото предимство се състои във възможността да бъде носен по всяко време и навсякъде.

Можете да носите своя термо колан за отслабване, докато тичате в парка или тренирате във фитнес залата. Той не само няма да пречи на движенията, но и ще служи като допълнителна опора за гръбнака, докато оказва локално повишаване на температурата с цел по-бързо горене на подкожните мазнини.

Сауна ефектът, създаван от неопреновата материя има общо укрепващо тялото действие. Благодарение на повишената телесна температура, кожните пори се разширяват, а това благоприятства извеждането на токсините извън тялото чрез потта. Детоксикацията е важна не само за по-бързото елиминиране на телесните мазнини, но и за правилната работа на всички телесни органи и системи.

Чрез тази категория, ви даваме възможност да улесните една не съвсем лека задача – редукцията на излишните килограми, и то на съвсем достъпна цена. Оправданията, че трябва да вложиш сериозни финансови средства, за да изглеждаш и да се чувстваш добре са напълно неоснователни.

Ние ви предлагаме най-лесният и изгоден начин да влезете във форма и да оформите тялото, за което всички мечтаят. Изберете подходящия за своите нужди вибриращ колан със сауна ефект за корем и сложете край на ниското самочувствие, дрехите XXXL размер и лошото настроение.

✅ По какво се различават различните модели колани❓

Коланите ни се различават като материал и принцип на работа. Така например, неопреновите колани имат за цел да предизвикат изпотяване по време на физическа активност и по този начин да стимулират изгаряне на мазнините в съответната област. Разполагаме също с богата гама вибриращи колани, както и осъществяващи електростимулация. Те са подходящи за хора, които желаят да постигнат стягане на мускулатурата, без да спортуват.

✅ Могат ли да се перат в пералня машина❓

Коланите, които не предлагат вид специфична функция (вибрация, електростимулация и т.н.), могат да се перат в пералня машина. Неопренът е устойчив на високи температури и намокряне, така че може да се пере на програма, отговаряща на степента на замърсяване на изделието. Останалите модели е добре да се почистват с леко навлажнена кърпа след всяка употреба, за да се избегне силно замърсяване.

✅ Ефикасно средство за отслабване ли са❓

Всички модели колани за отслабване, които предлагаме имат огромен потенциал да редуцират телесните мазнини в областта на талията и ханша. Успехът обаче зависи изцяло от честотата и начина на използване. Редовната и правилна употреба на такъв колан, в комбинация с правилен хранителен режим, води до видими резултати в кратки срокове.
Прочетете повече