Мишки и клавиатури за лаптоп

Ред:
безжична мишка за лаптоп

Категорията периферни аксесоари за компютър представя изключително необходимите за бърза и ефективна работа на устройството компоненти, разработени по най-иновативните съвременни технологии. Селекцията включва клавиатури и мишки за лаптоп с компактен и оригинален дизайн. Продуктите ни се отличават с предимство, което ще впечатли веднага потребителите, работещи в офис пространства и кабинети с ограничена площ – с нашите мишки и клавиатури за лаптоп, досадното и заемащо огромна площ окабеляване се превръща в напълно излишен компонент при инсталацията на компютърна мрежа.

Те се захранват с електричество с батерии и предават сигнал на отдалечени разстояния чрез оптична  сензорна връзка. Погрижете се за комфорта и здравето си, организирайки функционална компютърна система от няколко устройства, на която ще работите с удоволствие и желание! Селектираните ни продукти се предлагат на стойност, неколкократно по-ниска от стандартната за мишка и клавиатура за лаптопи цена, което е истински подарък за почитатели на техника от мобилният сегмент.

Мишки

Мишката е периферно технологично устройство с няколко бутона и скролер (топче за задвижване), чрез което се контролира движението на курсора в рамките на използваният интерфейс. Курсорът показва местоположение, определено с абсолютна точност на базата на координатна ос, което потребителят преглежда или където се очаква той да въведе текст чрез клавиатурата. Преместването му е изцяло направлявано от посочващото устройство, което е мишка или тъчпад – входен капацитивен плот, проектиран предимно при мобилни компютри.

Изборът на мишка за мобилен компютър пред тъчпад е често срещан. Устройството с механично задвижване претърпява технологични подобрения и все по-често бива замествано от оптични и безжични варианти, които разчитат на червено или инфрачервено LED осветление, фотодиоди и радиочестотна връзка за проследяване на точно местоположение.

Оптични и безжични модели

Оптичните разработки го постигат чрез вградени фотосензори (обикновено CMOS сензор), които фиксират определена точка от мислената x-y координатна система чрез снимки, измежду които се подбира най-точното цифрово възпроизводство, сред което курсорът се фиксира или не. Операцията се извършва на всеки няколко милисекунди.

Оптичните мишки за лаптопи са много по-точни, по-бързи и в крайна сметка – много по-функционални от механичните. Те са предпочитани заради удивителната бързина на работа и функционалността им върху различен тип повърхност, а някои работят отлично и без опора под корпуса си, държани във въздушното пространство.

Най-новите разработки сред тях все по-често се проектират с безжична конструкция с вграден предавател на радиовълни и инфрачервени лъчи. Интерфейсът им е съвместим с USB портовете, проектирани в почти всяка дънна платка на десктоп или преносим компютър.

Нашият каталог с периферна техника

Магазинът ни предлага подбрана селекция от оптични безжични мишки за лаптопи, сред които се откриват разработки с ергономична компактна форма, както и изключително оригинални дизайнерски решения. По-голяма част от предложенията са с USB интерфейс, отличават се с изключителна чувствителност и работят на 10-метров периметър отстояние от приемник. Стандартната честота при операциите е около 2,4GHz.

Конструкцията осигурява приятна и полезна работа в удобна позиция, а качествените корпусни материали гарантират дългият живот на устройството. Всяка безжична мишка за лаптопи с оптичен сензор е захранвана от батерии, а много от тези модели притежават вградена функция за  спестяване на енергия – когато вградената система отчете липса на активност, мишката се самоизключва, а впоследствие се активизира след натискане на някой от бутоните върху нея!

Геймърски

Приключенията ви с видеоигрите ще станат много по-интересни и стимулиращи, ако се спрете на специалните геймърски разработки. Най-качествените сред тях осигуряват 3500 сканирания на повърхността в секунда, максимален DPI капацитет на чувствителност (реакция при движение на изображение) около 3200, който подлежи на непрекъснато регулиране и скрининг на повърхност около 30 инча в секунда.

Тези параметри, позволяващи светкавично и винаги адекватно управление на курсорът, което автоматично ви превръща в лидер по време на състезание, са резултат от модерната подобрена технология за чувствителност на LED лъчите Optical Hybrid LED Illuminate.

Закачлив дизайн

Осигурете си невероятно ефектна мишка, проектирана с форма на Porsche 911, с дизайнерска сгъваема конструкция на арка, или с красива LED подсветка от меки и нежни нюанси върху скролера и страничният контур, които ще допринесат за по-качествена работа с компютъра. Повечето предложения не се нуждаят от инсталация на специални драйвери, а корпусът на някои е предпазен с антипрахова защита.

Безжичната оптична технология и USB интерфейсът вече са начертали нов път за периферните посочващи устройства. Изберете съвместим с вашият компютър продукт  – в каталога ни всяка мишка за лаптоп е на цена, изключително изгодна в сравнение с конкурентни търговски обекти.

Комплект клавиатура с мишка

Клавиатурата и мишката са неделимо свързани периферни устройства за управление. Безжичната технология намира широко приложение и в проектирането на клавиатури за въвеждане на текст, символи и създаване на графични символи. Всяка модерна лаптоп клавиатура адаптира дизайнът си към новите технологични изисквания, според които кабелната връзка е излишна подробност, която бива успешно заменена от USB приемникът. Ултратънкият дизайн с гладки и безшумно работещи клавиши с двойно укрепен корпус са допълнителни предимства на съвременните технологии.

Магазинът ни предлага комплекти клавиатури за лаптопи с безжична мишка и USB интерфейс на свързване, подходящи за управление на лаптопи, телевизори и настолни компютри от 10 метра разстояние. Отдалеченото сърфиране осигурява освен удобство, и ред в организацията на офис пространството ви.  Двете устройства се задвижват от батерии.

Сред предложенията ни се срещат и комплекти мишка и клавиатура на лаптоп, създадени според най-актуалният Ultra Slim дизайн, който се отличава с ергономичен дизайн на мишката и клавишните бутони, проектирани според формата и пръстите и дланта. Клавишите са здрави и защитени, с по-широка и плоска форма, отколкото старите видове клавиатури.

Бутоните на всяка клавиатура за лаптоп са създадени за продължителна експлоатация, изработени  от висококачествен подсилен силикон, за устойчивост при силен и рязък натиск. Мишката е с вграден USB приемник, благодарение на който комуникират по безжичен път с мобилният или десктоп компютър.

Виж още