Детски етажерки

Ред:
етажерка за детска стая

Категорията “Шкафове и етажерки за детска стая” включва прекрасни и изобретателно проектирани мебели, които лесно се вписват във всеки приказен сюжет в стаята на детето или в детската градина. Сред предложенията са налични продукти с цветни принтове на любими анимационни герои, които децата обожават. Идеята да прибират вещите и играчките си сами вероятно ще им се стори интересна, само ако обектът за целта е пъстроцветен и забавен детски шкаф. 

Моделите ни са декоративни акценти с реалистична визия на замък с няколко кули, и сглобени кубчета с илюстрации върху тях. Всички детски шкафове имат голям брой отделения за съхранение на облекло, играчки и “тайни”, които всяко дете обича да събира и съхранява. Цените им са изключително изгодни, тъй като родителите или възпитателите могат да разчитат на тези забавни шкафчета за деца в продължение на години. 

Красив и безопасен дизайн 

Когато търсим детска етажерка, държим на едновременно устойчив и безопасен вариант, което е трудна задача. Магазинът ни разполага с няколко варианта на етажерка за детски стаи с отделения от текстил, свързани помежду си чрез метална тръбна конструкция. 

Отделенията са с форма на квадрат и еднакви размери, а свързващите ги метални профили със заоблени винтове са изключително безопасни, както и мекият плат. Той е бързосъхнещ и здрав полиестер, който не променя текстурата и ярките си цветове, почиства се лесно и със сигурност, текстилните мебели от този тип са дългосрочна инвестиция. 

Прекрасни шкафове за детска с дизайн на замък са най-ефективният начин да заинтригувате децата си. Замъкът е конструкция от кубове, сглобени в цялостна фигура с метални части. Върху всеки куб от текстил е изобразена част от приказният дворец, който завършва с три импровизирани островърхи кули тип покрив. Кубовете са врати и прозорци, но същевременно и шкафчета с вратички за дрехите и играчките на детето. 

Леката мебел от плат се пренася изключително лесно и е напълно безопасна при събаряне, въпреки че е здраво фиксирана. Замъците са с три кули в различен стил – розов дворец с принцеса за малка дама или модел в бежов цвят с принц. Платът не се обезформя благодарение на металният скелет, оформящ кубовете и на пословичната си твърдост – полиестерът е здрав и устойчив плат с установена форма. 

Шкафове 

Красива детски етажерка за играчки се открива и като правоъгълни и високи модели с разнообразен дизайн. Към познатите конструкции от равни свързани кубове са добавени ъглови триъгълни етажерки за поставяне на различни вещи. Изработени с метална сглобка и полиестер, част от тях са украсени с изключително привлекателни за момиченцата, илюстрации на принцесите на Дисни. 

Високите шкафове се срещат в три-, четири- или шестместни варианти. Отделенията за дрехи и играчки са позиционирани едно над друго или изграждат няколко реда по двойки. Семплата структура не отнема от интересът на малчуганите, понеже дизайнът на шкафчетата е с илюстрации на Спайдърмен, Миньоните и други любими детски герои. По-малките деца го възприемат като играчка, а по-големите се вдъхновяват и успокояват с приказните анимационни герои. 

Приложение и предимства 

Полиестерният шкаф за играчки за дете е функционален и красив, където и да бъде поставен. Той спестява пространство, напълно безопасен за сигурността на детето е, и предоставя място за вещи, равняващо се на мини гардероб. 

Шкафовете се сглобяват и разглобяват изключително лесно. Високи са над метър, а  поставянето им в стая е препоръчително при деца на навършена 18-месечна възраст. Спестете си усилия в почистването, а на малките осигурете добро настроение, с тези красиви и функционални мебели!

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ