Машини за броене на пари

Ред:
Машини за броене на пари

Ако бизнесът ви е свързан с преброяване на солидно количество банкноти и монети, едва ли удачният вариант е да ги броите ръчно. Вземете си банкнотоброячна машина на невероятно изгодна цена. Тя ще ви спести време, но преди всичко ще предотврати груби грешки, които е възможно да ощетят вас лично, а по-вероятно и цялата ви компания. В каталога на Ontime ще откриете най-добрите съвременни разработки при банкнотоброячите.

Какви варианти ви предлагаме?

Асортиментът ни от банкнотоброячни машини е подбран така, че да отговори на нуждите на всеки търговски обект и всяка финансова институция – банков офис, обменно бюро, кредитна институция, каси на учреждения и т.н. Устройствата са компактни и с елегантен дизайн, без да се губи функционалността им по никакъв начин.

Можете да изберете най-простата машина за броене на пари, заради по-ниската ѝ цена, стига да ви върши добра работа. Разполагаме с модел, използващ два вида датчици – магнитен и ултравиолетов, като единият (магнитният) преброява банкнотите и, отчитайки номиналната им стойност, ви съобщава крайната сума на преброената партида. Магнитното преброяване осигурява невероятна скорост на работа – до 1000 банкноти в минута.

Ултравиолетовият сензор, пък проверява за фалшиви екземпляри, каквито често се поставят в големи банкнотни пачки, с цел да се приглуши вниманието на касиера и той да не забележи отликите на фалшификата. Ултравиолетовата светлина прави видими скритите знаци на истинската банкнота – тънки цветни нишки, воден знак и светещ такъв върху осигурителната лента в страничната част на банкнотите.

Такъв модел машина за броене на пари е идеално решение за малки банкови клонове, заложни къщи, обменни бюра и магазини, извършващи крупни парични операции с плащане в брой. Тя работи с широк диапазон парични знаци, тоест с най-масово разпространената у нас валута. Скоростта на преброяване на парите е наистина зашеметяваща и ще ви спести много време.

Друг вариант на брояч на пари, ви дава възможност да броите и сортирате монети. Това е досадна дейност, изискваща време и концентрация, както и много здрави нерви. В търговските обекти, пощенски клонове и касите на данъчни служби подобен апарат би бил безценна част от оборудването.

Монетоброяч-сортировачът, който ви предлагаме подрежда монетите спрямо номиналната им стойност. Машината има солиден резервоар за съхранение на множество стотинки. Броенето се осъществява с максимална скорост, като на дисплея се показва общата сума, броят на монетите и количеството на всеки номинал.

Нужна ви е мобилна банкнотоброячна машина, защото дейността ви не е концентрирана във физически обект? И това ваше желание можем да задоволим напълно, и то на изключително изгодна цена. Мобилните ни машинки са компактни и удобни за пренасяне, а освен това към всяка от тях е налична чанта за още по-удобно носене на рамо.

Преносимото устройство работи с презаредима, акумулаторна батерия, като е наличен индикатор, който да ви информира, че е време да заредите батерията. Имате на разположение няколко разнообразни работни функции, но по-важно е, че апаратът работи с множество видове валути. Той преброява и показва както общата сума, така и броя банкноти от различните номинали.

Гордостта на колекцията ни е броячът за банкноти на марката Bluedot Trading. Той се отличава с изключителна точност и прецизност на броенето, а също и с удобен и лесен за употреба дизайн. С него също можете да проверявате банкнотите, докато ги броите, за да не се окажете жертва на престъпно деяние – пласиране на фалшификати.

Препоръчваме да не пренебрегвате тази функция на броячните машини, защото някои копия са толкова съвършено направени, че дори опитното око на касиери с дългогодишна практика може да пропусне видимите за машината разлики. Апаратът на Bluedot Trading има различни работни функции, сред които и опция за сумиране на банкнотите от предишно и настоящо броене. Това ще улесни отчитането на персонала/касиерите в края на работния ден и на смените.

Точността на отчитане е важна за вашия бизнес

Банкнотоброячите ни са супер прецизни и точни, а също и изгодни, така че оставете икономиите за по-незначителните неща. Когато боравите с крупни суми ежедневно, рискът от допускане на грешки става сериозен. Особено в по-натоварени банкови офиси и касите на предприятия и учреждения, където се изплащат и приемат солидни суми на ръка в присъствието на клиенти и други посетители, този проблем е съществен.

Загубите заради грешки на дневна база могат да достигнат стойността на една качествена и точна машинка за броене на пари. Тогава ще осъзнаете колко ненужно е било вашето скъперничество, но защо трябва да научавате този урок по трудния начин? Точността на преброяване и отчитане на парите е важна за вашия бизнес. Нашият магазин е партньорът, който ще се погрижи за безупречните ви парични транзакции.

Виж още