ᐉ Машина за броене и сортиране на монети и стотинки на топ цена - Онтайм

Машина за броене и сортиране на монети

Гласове: 27 Рейтинг: 4.6
 • Производител: ARTINA
  Код на продукта: sy383
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 430.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 41.95 лв.

12 x 41.95 лв.В дейността на много търговски обекти, офиси и банки се налага използване на броячни машини за пари – банкноти или монети. И докато броенето на банкноти би могло да се извърши и ръчно, често количествата монети са огромни и затрудняват нормалната работа. Ако искате да знаете винаги с какви средства разполагате, те да бъдат подредени по номинална стойност в спретнати купчинки, имаме предложение за вас.

Монетоброячна машина е практичен избор за преброяване на голямо количество монети при това с висока точност и за кратко време. Моделът разполага с голям резервоар за монети, който побира между 300-500 в зависимост от големината им. Капацитетът на работа е 220 монети в минута, а механизмът й на работа позволява разделяне по вид. На дисплея се изписва общата сума, количеството монети и колко има от всеки номинал. Изключително лесна за употреба, с компактни размери и стилна визия, броячната машина за монети е подходяща за малки търговски обекти и дори за лична употреба.

Ползи и предимства:

 • Компактни размери
 • Подходяща за лична и професионална употреба
 • Разпределя монетите по номинал
 • Показва данни за обща сума и брой монети
 • Работи бързо и коректно

Характеристики на продукта:

 • Максимален обем на бункера – 300-500 монети
 • Капацитет – 220 монети в минута
 • Валута – български монети

Електронна машина за броене на монети ще бъде от огромна полза на търговски обекти, банкови институции, каси за разплащане, пощенски клонове и др. Устройството е с компактен дизайн и привлекателна визия, но по-голямо внимание заслужава работният му капацитет. Край на купищата стотинки, които никой не иска да сортира и брои. Предлагаме ви средство за добра организация и отчетност на паричния поток.

Висок капацитет на работа

Колко човека са нужни, за да преброят едно солидно количество монети, като същевременно ги подредят спрямо номиналната им стойност? В най-добрия случай ще ви бъдат нужни поне двама служители, чиято текуща работа ще бъде оставена на изчакване. Ние ви предлагаме сортираща машина за монети, в чийто работен капацитет не бива да се съмнявате.

Устройството брои до 220 единици в минута, като в същото време сортира монетите по номинал. Парите се поставят върху специалната платформа в горната част на уреда, след което те влизат във вътрешната кутия (бункер), откъдето се разпределят по видове и поставят в самостоятелни отделения. От вас се очаква единствено да поставите купчината стотинки върху платформата. Машината върши всичко останало.

Точност до стотинка

Отброяването на металните пари се извършва с висока точност, като на дисплея се изписва общата сума, количеството монети и колко има от всеки номинал. С тази машина за броене на стотинки е изключително лесно да се отчитат дневни обороти, особено ако заедно с него се използва и банкнотоброяч. Сортиращата функция на апарата пък ви улеснява при връщането на ресто, защото знаете от къде да вземете нужните ви стотинки и левчета.

Максималният обем на бункера е от 300 до 500 къса, в зависимост от големината на монетите, предназначени за преброяване. Монетоброячната машинка е пригодена да работи с българска валута. Не се нуждае от консумативи. Захранва се директно в електрическата мрежа. Лесна за пренасяне и съхранение. Може да се заключва в каса след приключване на броенето.

Защо трябва непременно да закупите това устройство?

Монетоброячните и сортиращи машини могат да бъдат много полезни на вашата търговска организация. Може би си мислите, че тези уреди са загуба на пари, но в определени ситуации те могат да ви спестят много време и усилия. Необходимостта от прецизна броячна машина за монети е отдавна доказана в практиката.

Много банкови институции отказват да приемат този вид платежни средства в големи количества, поради липсата на ресурс (хора и апаратура) за тяхното преброяване. Отчитането на оборотите в търговски обекти става в края на работния ден. Без помощта на броячно устройство, служителите – продавачи и касиери, губят от ценното си време. Вместо да се приберат у дома, за да си починат, те са принудени да броят дневните постъпления до последната стотинка.

Ние ви предлагаме един от най-популярните модели сортираща и брояща машина за стотинки. Това е дигитално устройство с компактен и функционален дизайн, оборудвано с 6 броя контейнери за всеки номинал. Размерът на контейнерите е различен, според големината на металните пари. Двата крайни контейнера са с голям обем на вместимост, подходящи за металните 1 и 2 лева.

Върху цифровия LED дисплей се отчитат данните от всяко преброяване, като освен общата стойност на преброените монети, се отчита и общият им брой. Обектите, използващи машини за монети и банкнотоброячи могат да си позволят намаляване числеността на касиерите, защото този сложен и бавен процес е вече напълно автоматизиран.

Цената на дигиталната монетоброячна машина е супер изгодна. Предвид времето, човешкия ресурс и средствата, които ще спестите, е въпрос на далновидност да я поръчате веднага. Уредът има лесно за използване меню и удобен дигитален дисплей за проследяване на финансовите операции. Имате на разположение сензорни бутони, чрез които да извършите нулиране и програмиране на всяка следваща операция.

Моделът се захранва директно в електрическата мрежа на 220V. Отпада задължението да сменяте батерии.

Направи лесна поръчка

Машина за броене и сортиране на монети

Доставка с

Цена 430.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.