Ортопедични колани

Ред:
Ортопедични колани

Онтайм е сайт за разнообразни продукти за дома, офиса и градината, но освен това е популярен и като изключително предпочитан от потребителите магазин за ортопедични колани. В сайта ни е предвидил специален раздел, който предлага богат асортимент от продукти с доказан и дълготраен ефект върху визията и здравословното състояние. Категорията ” Здраве и красота “ разполага с няколко подраздела, ориентирани към разрешаване на различни здравословни състояния, и подобряване общия тонус на тялото ни.

Специалната категория, посветена на здравето на гръбначния стълб, със сигурност ще спечели доста привърженици,  тъй като почти всеки втори потребител се оплаква от различни неразположения в тази област. Независимо дали имате стара спортна травма на прешлен, вродено или придобито гръбначно изкривяване, или просто не успявате да коригирате стойката си, със сигурност в каталога ни ще откриете подходящия продукт, който ще ви помогне да се справите с неприятните усещания. 

Продуктите ни са създадени по висококачествена технология, с активно включени природни минерали и химични елементи, които осъществяват  доказано лечебно въздействие върху проблемните зони. Всичките ни предложения и особено специалните ортопедични колани, са с изпробван ефект освен върху болезнени области, ставни смущения , шипове и схващания, но и като средство за облекчаване на редица вътрешни заболявания, които обикновено се третират с мощни медикаменти. Прилагането на лечебните продукти в никакъв случай не означава самостоятелно спиране на някакъв тип лечение, но предизвикват осезаемо подобрение на състоянието.

Възстановяващите яки, наколенки и ортопедични колани за рамене и гръб в магазина ни са с анатомичен дизайн, и са изработени от еластични материали като висококачествен памук, полиестер и неопрен, които се пристягат изключително здраво върху третираната зона, с помощта на самозалепваща се велкро лепенка. Използваните материали оказват локален затоплящ ефект, който има допълнително лечебно въздействие и ускорява лечението на съответната област. 

Природни минерали с лечебен ефект 

Природните минерали, кристали, химични елементи и магнити в продуктите ни са с доказан от столетия възстановителен ефект върху различни телесни неразположения. Те също отделят собствена инфрачервена топлина, която стимулира кръвообращението и спомага за премахване на излишните токсини от организма. Ефектът им е особено силен при облекчаване на болезнени състояния, затова и често се използват за рехабилитациа на стари травми. 

  • Турмалин 

Турмалинът е скъпоценен камък и минерал със сложен състав, който е известен както с красивите бижута, създадени с негова помощ, така и с изключително силните си медицински свойства. Той създава изключително силно магнитно поле, което при локално приложение подобрява функционирането на вегетативната нервна система, лимфната система, кръвообращението, ендокринна и хормонална система. Освен това, турмалинът засилва метаболизма и съдейства за активното отделяне на токсините, което провокира бърз оздравителен процес.

В каталога ни са представени лечебни ортопедични колани за гръб, рамене и кръст, които се справят ефективно с болката от различни травми, засилват функциите на вътрешните органи и подобряват стойката на тялото. Прилагането на този минерал не е препоръчително при използването на кардиостимулатор, повишена склонност към кървене, висока температура, алергични реакции, или по време на бременност и кърмене. 

  • Прах от бамбукови въглища 

Мощна антибактериална съставка, бамбуковите въглища също генерират инфрачервена топлина и оказват пряка стимулация върху различни точки с голямо значение за общото състояние на организма. Прахът от бамбукови въглища се отличава и със свойството да отстраняват токсините от организма. 

  • Титан 

Титанът е химичен елемент с изключително силен ефект върху функционирането на всички вътрешни органи. Антиоксидантните му функции са придружени от активно засилване на кръвообращението, стимулиране на метаболизма и изхвърляне на вредните вещества от организма. Титанът също излъчва интензивно инфрачервено поле и оказва силно затоплящ ефект при локално приложение. Лечебните ортопедични колани за кръст с наличие на титан не само облекчават болезнените области, но и благоприятстват различни заболявания, свързани със стомашно-чревния тракт, яйчниците и шийката на матката. 

  • Германий 

Органичният германий е познат в медицината с изключително мощните си оздравителни и антиоксидантни свойства. Освен, че е силно болкоуспокояващо средство, химичният елемент въздейства върху повишаването нивата на кислород в клетките, възстановява плътността на костната маса и активизира имунната система на организма, като по този начин подобрява цялостното състояние. Благотворното въздействие върху костите го прави изключително предпочитана съставка в ортопедични колани за гърба, кръста и лечебни яки за врата. 

  • Мед 

Медните йони са изключително популярно антибактериално средство и приложението им е подходящо за колани, наколенки и яки със спортна насоченост, тъй като те активно унищожават бактериите при изпотяване, вследствие на активна дейност. 

Лечебната терапия с природни кристали и магнити оказва изключително силно въздействие върху организма. Убедете се сами и си осигурете подходящи ортопедични колани, яки и наколенки на изключително изгодни цени, само в онлайн магазина ни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ