0
0
.00
BGN

Ортопедични колани

Покажи

-21%

22.0000, 28.0000

Колан за гръб с еластични ленти и магнити Back Brace Posture NY-56
-31%

16.5000, 24.0000

Неопренова ортеза за рамо
24
00
лв.
16
50
лв.
24
00
лв.
ГОРЕЩО Колан за изправяне на гърба Chest belt
22
00
лв.
-29%

17.0000, 24.0000

Неопренова ортеза за коленните стави
24
00
лв.
17
00
лв.

Ортопедичен магнитен колан за гръб Innovagoods

29
00
лв.
Ортопедичен магнитен колан за гръб Innovagoods

Титанов колан срещу болки в кръста

15
50
лв.
Титанов колан срещу болки в кръста
29
00
лв.
39
00
лв.
15
00
лв.

Онтайм е сайт за разнообразни продукти за дома, офиса и градината, но освен това е популярен и като предпочитан от потребителите магазин за ортопедични колани. В сайта ни е предвиден специален раздел, който предлага богат асортимент от продукти с доказан дълготраен ефект върху визията и здравословното състояние.

Възстановяващите яки, наколенки и ортопедични колани за рамене и гръб в магазина ни са с анатомичен дизайн, и са изработени от еластични материали като висококачествен памук, полиестер и неопрен. Пристягат се здраво върху третираната зона, с помощта на самозалепваща се велкро лепенка. Използваните материали оказват локален затоплящ ефект, който има допълнително лечебно въздействие и ускорява лечението на съответната област. 

Природни минерали с лечебно действие

Природните минерали, кристали, химични елементи и магнити, вложени в продуктите ни, са с доказано от столетия възстановително въздействие при различни телесни неразположения. Те също отделят собствена инфрачервена топлина, която стимулира кръвообращението и спомага за премахване на излишните токсини от организма.

Ефектът им е особено силен, когато е нужно облекчаване на болезнени състояния, затова и често се използват за рехабилитация на стари травми. Натуралните елементи, включени в състава на коланите с ортопедично действие са познати и използвани от векове. Сред тях ще срещнете:

Турмалин 

Турмалинът е скъпоценен камък и минерал със сложен състав, който е известен както с красивите бижута, създадени с негова помощ, така и с невероятно силните си медицински свойства. Той създава супер мощно магнитно поле, което локално приложено подобрява функционирането на вегетативната нервна система, лимфната система, кръвообращението, ендокринна и хормонална система.

Освен това, турмалинът засилва метаболизма и съдейства за активното отделяне на токсините, провокирайки бърз оздравителен процес. В каталога ни са представени лечебни ортопедични колани за гръб, рамене и кръст, които се справят ефективно с болката от механични травми.

С тяхна помощ се оптимизира функцията на вътрешните органи и се подобрява стойката на тялото. Прилагането на този минерал не е препоръчително, когато се използва кардиостимулатор или е налице повишена склонност към кървене, висока температура, алергични реакции, а също и по време на бременност и кърмене. 

Прах от бамбукови въглища и титан

Мощна антибактериална съставка, бамбуковите въглища също генерират инфрачервена топлина и оказват пряка стимулация на отделни точки с голямо значение за общото здравословно състояние. Прахът от бамбукови въглища се отличава и със свойството да отстраняват токсините от организма. 

Титанът, пък е химичен елемент с невероятно силен ефект, подобряващ функционирането на всички вътрешни органи. Антиоксидантните му свойства са придружени от активно засилване на кръвообращението, стимулиране на метаболизма и изхвърляне на вредните вещества от тялото.

Титанът също излъчва интензивно инфрачервено поле и оказва силно затоплящ ефект при локално приложение. Лечебните ортопедични колани за кръст с наличие на титан не само облекчават болезнените области, но и благоприятстват различни заболявания, свързани с храносмилането, стомашно-чревния тракт, яйчниците и шийката на матката. 

Германий 

Органичният германий е познат в медицината с мощните си оздравителни и антиоксидантни свойства. Освен, че е силно болкоуспокояващо средство, химичният елемент спомага за повишаване нивата на кислород в клетките. Той възстановява плътността на костната маса и активизира имунната система на организма, като по този начин подобрява цялостното състояние.

Благотворното му въздействие върху костите го прави изключително предпочитана съставка в ортопедични колани за гърба и кръста, и лечебните яки за врата. Редица клинични изпитания показват, че той понижава и стабилизира кръвното налягане и серумния LDL холестерол, защитава от радиация и свободни радикали, и потиска развитието на вредни микроорганизми.

Мед 

Медните йони са изключително популярно антибактериално средство и приложението им е подходящо за корсети, наколенки и яки със спортна насоченост, тъй като те активно унищожават бактериите при изпотяване, вследствие на активна дейност. 

Лечебната терапия с природни кристали и магнити оказва изключително силно въздействие върху организма. Убедете се сами и си осигурете подходящи ортопедични колани, яки и наколенки на изключително изгодни цени, предлагани само в онлайн магазина ни.

Защо да ги изберете?

Категорията ” Здраве и красота “ разполага с няколко подраздела, ориентирани към разрешаване на различни здравословни състояния, и подобряване общия тонус на тялото ни. Специалната категория, посветена на здравето на гръбначния стълб, със сигурност ще спечели доста привърженици, предвид факта, че почти всеки втори потребител се оплаква от различни неразположения в тази област.

Независимо дали имате стара спортна травма на прешлен, вродено или придобито гръбначно изкривяване, или просто не успявате да коригирате стойката си, със сигурност в каталога ни ще откриете подходящия продукт, който ще ви помогне да се справите с неприятните усещания. 

Продуктите ни са създадени по висококачествена технология, с активно включени природни минерали и химични елементи, които осъществяват  доказано лечебно действие в проблемните зони. Всичките ни предложения и особено специалните ортопедични колани, са с доказана ефективност спрямо болезнени области, ставни смущения , шипове и схващания.

Те са и безспорно работещо средство за облекчаване на редица вътрешни заболявания, които обикновено се третират с мощни медикаменти. Прилагането на лечебните продукти в никакъв случай не означава самостоятелно спиране на някакъв тип лечение, но предизвикват осезаемо подобрение на състоянието.

Прочетете повече