0
0
.00
BGN

Колан за изправяне на стойката Royal Posture

Опции

Модел: sv152

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Когато ежедневието Ви подлага на продължително стоене на едно място в неудобна позиция, работа Ви е тежка и напряга кръста и гърба или имате неправилен стоеж и изкривяване Ви е необходим колан, който да облекчи напрежението и болката и да Ви накара да се почувствате по-жизнени и подвижни. Представяме Ви Royal Posture колан за изправяне на гърба, който ще помогне да се почувствате значително по-добре и да се преборите с болката. Коланът е еластичен и мек, не пречи на движението Ви, не се забелязва под дрехите и спокойно може да бъде част от ежедневното Ви облекло. Обхващайки раменете, гърба и кръста Ви Royal Comfortisse Posture ще облекчи напрежението и болката и ще Ви помогне да постигнете правилната позиция на тялото за да Ви предпази от бъдещи проблеми. Специалната му материя не позволява запарване и изпотяване.

Предимства на продукта:

 • Подходящ за ежедневно носене
 • Не запарва и не пречи на свободното движение
 • Облекчава напрежението и намалява болката
 • Помага за поддържане на правилна стойка
 • Универсален и еластичен
 • Ще Ви помогне да се почувствате по-добре и да се преборите с болката
 • Прилепва плътно по гръбнака и понижава напрежението

Спецификации на продукта:

 • Материали: Еластичен неопрен и памук
 • Предназначение: За облекчаване на болката в гърба, шията и кръста и поддържане на правилна позиция
 • Подходящ за: мъже и жени
 • Предлага се в размери:S,M,L,XL

Размери:

 • S- дължина на долната част на колана,която се пада над талията-96 см
 • М- дължина на долната част на колана,която се пада над талията-102 см
 • L-дължина на долната част на колана,която се пада над талията-108 см
 • XL-дължина на долната част на колана,която се пада над талията-124 см
 • Размерът на горната част на колана е еднакъв за всички размери,като се регулират презрамките му.

Здравословните продукти в магазина ни се отличават с активно и дълготрайно подобрение на областите, за които са предназначени. Това е причината за ежедневното им поръчване и оставяне на изключително положителни отзиви за въздействието им. Огромният асортимент от ортопедични колани са част от  артикулите, които могат да се похвалят с значителен процент благодарни клиенти. Еластичният колан за изправяне на стойката Royal Posture е един от продуктите с голям брой ласкави мнения. Потребителите, които успешно са разрешили неприятни и болезнени проблеми, с помощта на пристягащият продукт в каталога ни, не пестят хвалебствията си относно качествата му.

Коланът е предназначен както за мъже, така и за жени с проблемна стойка, вродени или придобити гръбначни изкривявания. Изработен от мек памук и неопрен, той е изключително приятен и за най-чувствителната кожа- поставянето под облеклото си и допирът с кожата не може да причини никакви алергични реакции, и позволява на кожата да диша свободно. Ортопедичният колан за изправяне на стойка е с анатомичен дизайн и следва плътно структурата на гръбначния стълб, като облекчава всякакви неприятни и болезнени усещания.

Пристягането се извършва в предната част на тялото, а почти целият гръб е плътно покрит с плата на колана, който въздейства върху позицията на всички прешлени. Специалните широки презрамки повлияват и положението на раменете, като в крайна сметка се оказва лечебен и трансформиращ  ефект върху всеки сантиметър от гръбнака. Нашият колан за изправяне на стойката няма как да пропусне съществуващия проблем, като едновременно с това ще се отрази благотворно и върху общия тонус на организма ви.

Продуктът е изключително подходящ за жени с големи бюстове, които натоварват гърба им, клиенти, които работят продължително време в неудобна седяща позиция, или за споменатите гръбначни изкривявания. Royal Comfortisse Posture е наличен в размери L, XL и XXL, и е подходящ за всяка възрастова група, която се вписва в посочените мерки. 

Мекият колан за изправяне на стойката е един от продуктите с най-голям процент положителни мнения, сред всички ортопедични колани и яки в каталога ни. Причината е в плътното покриване на целия гръб от еластичните ленти, които оказват осезаемо затоплящ ефект върху обхванатите зони, благодарение на неопреновия състав на материята.

По този начин, широкият колан за изправяне на стойката извършва двойна лечебна функция: коригира позицията на гръбначния стълб и облекчава болката от различни схващания, шипове и изкривявания. Royal Posture е наличен на много ниска цена и ще съжалявате, ако не направите заявка още днес!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти