0
0
.00
BGN

Комплект Вендузи и вакуумен пистолет

Опции

Модел: ST092

Наличност: В наличност

 


29
00
лв.
17
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Комплект Вендузи и вакуумен пистолет - 1 бр. Общо: 17лв.

Терапията с вендузи оказва редица ползи за здравето. От векове се прилагат за лечение на бронхити и други белодробни заболявания, стомашно-чревни разстройства, пикочни инфекции и други. Тайната е да се разположат на точното място, за да могат да въздействат най-ефективно.

В наши дни вендузите се използват основно за подобряване на физическото състояние и най-вече за борба с целулита. Подобряване на кръвообращението на кожата и микроциркулацията на течности, ускоряват премахването на грозните неравности по кожата. Вендузите не се нуждаят от пламък, за да работят. Начинът, по който действат е чрез специална помпа, която изтегля въздуха от тях и може да се регулира силата на вакуума според нуждите.

Прозрачната им конструкция позволява да се наблюдава състоянието на кожата, за да се определи колко дълго да бъдат оставени да действат. Комплектът се състои от 12 вендузи и пистолет за вакуум. Произведени са от висококачествен и здрав материал, който позволява интензивна употреба – у дома, салони за масаж и физиотерапевтични заведения.

Ползи и предимства на комплект вендузи:

 • Без огън и нагряване;
 • Прозрачни, за да се следи кожата;
 • Регулиране силата на вакуум;
 • Висококачествен материал;
 • Подобряват здравословното състояние;
 • Борят се с целулита;
 • Облекчават болките в гърба;
 • Противодействат на пикочните инфекции.

Комплектът съдържа:

 • 6 х Вендузи
 • 1 х Вакуумен пистолет
 • 1 х Кутия

С комплект от 12 броя професионални вендузи всяко специализирано заведение и терапевтичен кабинет може да изпълни множество лечебни и разкрасителни процедури. Наборът, който ви предлагаме има множество предимства пред домашните средства за вакуумен масаж на тялото, а същевременно цената му е съвсем достъпна както за професионалистите, така и за редовите домакинства.

Изцяло безопасна и прецизна употреба

Вендузата представлява инструмент/техника, чрез която кожата се отлепя от прилежащата тъкан. За да се изпълни процедурата е нужно да се постигне вакуум ефект, тоест кислородът, който остава под вътрешността на конуса трябва да бъде изтеглен. В домашни условия ефектът се постига чрез запалване на някаква тъкан, така че в процес на горенето наличният под чашката кислород да бъде елиминиран.

Сами разбирате, че с подобна задача е желателно да се заема единствено опитен специалист. Е, благодарение създаването на вакуумни вендузи, всеки желаещ има възможност да проведе подобна терапия. Независимо дали се касае за физиотерапевт с дългогодишна практика или за начинаещ любител, готов да приложи лечебното средство за подобряване състоянието на свой близък, всеки избира безопасния метод.

Комплектът включва 12 броя капсули тип вендуза и вакуумен пистолет, посредством който става изтеглянето на въздуха. Различното при тази методика е, че е възможно да се регулира степента на вакуумно засмукване. Невинаги е желателно екстремно въздействие, а и прагът на търпимост у различните хора е различен. Опцията за индивидуална настройка е решаващо предимство в случая.

Вендузите имат на върха си клапан, посредством който въздухът може не само да се изтегля, но и да се вкарва обратно, когато вакуумът е по-силен от желаното. По време на самата процедура е желателно силата на издърпване на кожата постепенно да се намалява, а в крайния етап това е задължително. Докато не се вкара въздух под чашките, те не могат да бъдат премахнати безболезнено.

Друго съществено предимство на комплекта вендузи, освен невероятно ниската им цена, е абсолютната прозрачност на стените им. Това позволява да се следи състоянието на кожата, както и степента на засмукване. Ако вендузата е от непрозрачен материал, вие няма как да знаете до каква степен тъканта е навлязла в чашата. Пълното неведение създава предпоставки за сериозни кожни травми.

С такъв брой вендузи (12бр) е възможно да се покрие по-голямата част от тялото, както и да се изпълнят две процедури едновременно в салон за масаж или в кабинета на терапевт. Вендузният масаж отдавна се е доказал като ефективно средство за облекчаване на болки в гърба, кръста и крайниците. Помагат изключително много при „захапан” нерв – състояние, свързано с екстремна болка и силно ограничена подвижност.

Вземете още сега своя комплект вендузи и се възползвайте от супер атрактивната ни промоционална оферта. Те са също чудесно средство за изглаждане на целулит, а с това далеч не се изчерпват приложенията на метода за лечение на мускулни болки и неврологични проблеми. Вендузо-масажът може да се провежда и профилактично с цел подобряване на кръвообращението и общото състояние на кожата и тъканите.

Продуктът не е подходящ за масажиране на лице. В никакъв случай вендузите да не се поставят в участъци с охлузвания, открити рани, обриви, изгаряне и други кожни проблеми.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти