0
0
.00
BGN

Тостери

Покажи

300
00
лв.
Тостер за сандвичи

В наличност

340
00
лв.
920
00
лв.
-25%

300.0000, 400.0000

Тостер професионален 300 градусов терморегулатор
550
00
лв.
190
00
лв.

Сред професионалните ни уреди ще срещнете специална колекция от тостери за сандвичи тип професионални. Болшинството заведения за хранене, включително малките закусвални и кафенета е редно да разполагат с подобен вид оборудване. Тостерът ще им позволи да предложат на своите клиенти разнообразно меню, и преди всичко да го изпълнят в минимални срокове и по най-добрия начин.

Видове и предназначение

Разликата между тостера, използван у дома и професионалния е огромна. Дори обикновеният тостер за филийки, който просто препича хляба равномерно от двете му страни е по-различен, когато е предназначен за професионална употреба. Обикновено разполага с повече от две гнезда – 4 и 6 ще забележите при нашите модели. Има по-голяма мощност за по-бързо изпичане и по-здрав корпус, обикновено от неръждаема стомана.

Нуждата от тостер за 4 филийки и повече е огромна в болшинството заведения, особено на местата, където се предлага закуска. Болшинството хора са свикнали закуската им да включва препечена филийка, независимо дали тя ще бъде намазана с масло или ще ще се консумира по друг начин.

Колекцията ни от евтини тостери показва уреда във всичките му възможни разновидности. Можем да предложим модел, който пече до 6 филии хляб едновременно, както и тип принцесник за изпичане на голям брой принцеси едновременно. Тостерите за принцеси са най-търсени от собствениците на закусвални и кафенета.

На този род заведения ще предложим истинско разнообразие от качествени сандвич-принцесници. За обектите с малка натовареност удачен избор е професионалният тостер за принцеси с мощност 1600W. Той има две нива на печене и регулируемо нагряване в диапазон от 50 до 300 градуса. За закусвалните и училищните лавки по-добър вариант е тостерът на три нива, изпичащ едновременно над дузина филийки с кайма или друг деликатес.

Любима бърза закуска на малки и големи е тостер-сандвичът. Той се приготвя на специален уред, оборудван с две нагряващи се плочи, които се притискат една към друга. За приготвяне на по-голямо количество закуски е нужен професионален тостер преса, разработен да издържи интензивно натоварване. Моделите, разработени за бита са с много по-малък капацитет на работа.

Всеки професионален тостер преса разполага с вграден терморегулатор, позволяващ да се избере различна степен на нагряване спрямо вида и количеството на приготвяната храна. Диапазонът на нагряване при добрите модели отново достига до 300 градуса, нужни за бързото изпичане на хамбургери и други закуски.

Освен тостер преса за сандвичи от нас можете да закупите и рототостер от професионален клас. Той използва движеща се лента с няколко различни скорости на придвижване. Това осигурява различна степен на изпичане на сандвичите, за да бъдат резултатите винаги отлични. Такъв уред е с изключително висок работен капацитет. Ще ви предложим модел способен да пече до 250 филийки на час.

На кои характеристики е задължително да държите?

При избора на професионален тостер е задължително да обърнете внимание не само на цените, на които се предлагат уредите в нашия или който и да е друг магазин, но преди всичко на техническите им характеристики. Професионалното предназначение е задължително. Битовият уред няма да ви свърши същата работа. Нито неговата вместимост, нито силата на нагряване съответстват на нуждите на обществените обекти за хранене.

Големината на един тостер за хляб е решаваща. Ако вземете твърде малък модел, той няма да успее да осигури количеството закуски, които вашите клиенти ще изискват. Забавянето на поръчките може да се окаже фатално за вашия бизнес, защото натоварените хора не могат да чакат. Те бързо ще намерят друго място, където закуската им се приготвя и поднася бързо.

Големите професионални тостери за сандвичи са подходящи за места с достатъчно голяма кухня и работно пространство. Те са удачен вариант, ако сандвичите са единственият вид храна, който предлагате. В случай че използвате многокомпонентно кухненско оборудване, тостерът трябва да е с такъв размер, че да се впише идеално в работната обстановка. Тоест, да може да използва свободно, без да пречи на използването и на другата кухненска техника.

Имайте предвид, че професионалният тостер за сандвичи ще стои включен през по-голямата част от времето, в което обектът ви работи, а по-вероятно и постоянно. Ето защо битовият модел не е удачен вариант. Тостерите за професионална употреба имат вградено термореле, предназначено да включва и изключва нагряващия елемент, така че да поддържа зададената температура, като същевременно предотвратява прегряването.

Обезателно обърнете внимание на скоростта на подгряване на плочите и начина на захранване. Бързо нагряващата тостер преса професионална, както и професионалния принцесник са подходящи за места, където натоварването не е постоянно, а само в определени часове, например в училищните лавки и закусвални.

Тостерът, който ще ви предложим може да се захранва по два начина – на ток и на газ. И двата варианта имат своите уникални качества. Докато електрическият ви спестява нуждата да предвидите място за газова бутилка, то газовият ви дава бързината, от която се нуждаете. С тостера на ток ще следвате стандартните мерки за безопасност, но с газовия ще е нужно допълнително обезопасяване на помещението.

Тостерите на газ ви правят абсолютно независими от електрозахранващата мрежа. Могат да се използват на открито, а също и в закрити пространства, които не са електрифицирани. Обмислете много внимателно плюсовете и минусите на всяка разработка преди да се спрете на която и да е от тях. Ако искате да намалите разходите за електричество и да ограничите натоварването на ел инсталацията, газта е най-добрата алтернатива.

И последно, но не по-важност е нужно да изберете уреда с най-добро съотношение между качество и цена. Тук в онлайн магазин Ontime предлагаме висококачествени тостери на изключително изгодни цени, отличаващи се с модерен и функционален дизайн, здравина и пълна безопасност. Уредите са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което е гаранция не само за дългия им работен живот, но и за лесното почистване и поддръжка.

Прочетете повече