ᐉ Професионален принцесник, скара тостер за принцеси на топ цена - Онтайм

Принцесник професионален 2000W

Гласове: 5 Рейтинг: 5.0
 • Код на продукта: sy265
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 300.00лв.
Кол-во: +
-


Сандвич тостерa е страхотен избор за приготвяне на всякакъв тип сандвичи и тестени закуски. Моделът е предназначен за професионална употреба. Разполага със стабилен корпус от неръждаема стомана, който се почиства много лесно. Включена е подвижна скаричка с 3 нива и има опция за регулиране на температурата от 50 до 300 градуса. Вписва се отлично във всяка професионална кухня и е несравним помощник в забързаните дни, когато имате нужда от бързо приготвяне на по-голямо количество сандвичи.

Ползи и предимства на тостерa:

 • Висококачествени материали
 • Неръждаем корпус
 • Подвижна скара
 • 3 нива на скарата
 • Регулиране на температурата

Характеристики:

 • Материал: неръждаема стомана
 • Мощност: 2000W
 • Размери (Ш/В/Д): външни:58/28/30 см, вътрешни:46/15/25 см

В комплекта:

 • 1 х Тавичка
 • 1 х Скара
 • 1 х Тостер - принцесник

Предлагаме ви професионален принцесник с мощност 2000W. Той ще бъде полезен помощник при приготвянето на сандвичи и закуски в заведенията за бързо хранене. Може да се използва във всички обекти, чиято дейност изисква да приготвят голямо количество сандвичи и тестени закуски за много кратко време. Уредът е с компактни размери, но с изключително висок работен капацитет.

Удобство, благодарение на избираемите опции на използване

Професионалният принцесник е преди всичко с изгодна цена. Той е изключително удобен за употреба, особено с множеството избираеми опции на работа, които предлага. Имате на разположение подвижна скара, която може да се фиксира на три различни височини/ нива на печене – по-близко или по-далеч от реотана. Това ви дава възможност да използвате уреда спрямо индивидуалните си нужди.

Можете да печете по-бавно, поставяйки скарата по-далеч, или пък само да разтопите и запечете продуктите, с които са гарнирани филийките, приближавайки ги максимално близо до реотана. В допълнение имате на разположение и термореле, което ви позволява да регулирате мощността на нагревателя. Температурата на печене варира в диапазон от 50 до 300⁰С.

Здрав корпус и функционален дизайн

Електрическият принцесник е професионален уред, изработен от качествени материали. Това ви гарантира дългосрочната му работа и прави инвестицията ви максимално рентабилна. Тялото на уреда е изработено от висококачествена неръждаема стомана. Металът е устойчив на високи температури и влага. Конструкцията му от ламаринени листи няма да прогори и да се покрие с петна ръжда след няколко цикъла на почистване и работа.

Всъщност, почистването е лесно изпълнимо, благодарение на гладките метални стени на принцесника. Покритието, осигуряващо защита от корозия, е напълно безопасно за здравето – отговарящо на изискванията за използване в хранително-вкусовата индустрия. Дори при екстремно високи температури, металът не отделя неприятни миризми и опасни вещества.

Този малък принцесник е невероятно практичен, създавайки желаното удобство в ежедневната работа. Оборудван е с подвижна тавичка, която прави възможно бързото и лесно премахване на трохи и разтопени хранителни продукти. Свалящите се детайли могат да се измият внимателно директно под течаща вода.

Технически характеристики

Професионалният тостер за принцеси е монофазен модел, който се захранва директно в електрическата мрежа на 220V напрежение. Доставя се с инсталиран кабел с щепсел, така че можете веднага да го включите в стандартен ел контакт и да започнете да го използвате. За разлика от по-мощната професионална апаратура, тук не е необходимо професионално инсталиране.

Принцесникът разполага с гумирани крачета, които му придават максимална стабилност върху работния плот. Това ви гарантира безопасност при използване, както и защита на хранителните продукти. Терморегулаторът е поставен на удобно за ползвателя място за бърза и прецизна настройка на температурата на печене. Теглото на уреда е леко, осигуряващо възможност за лесно преместване от една работна зона до друга.

Защо ви е нужен такъв уред?

Почти всяка малка закусвалня си търси професионална скара за принцеси, като ниските цени са приоритет. Ние ви предлагаме точно това – уред за професионална употреба с компактни размери, но с голям капацитет, благодарение на опцията за печене на няколко нива. Цената, която ви представяме е повече от атрактивна - основателна причина да поръчате принцесника веднага.

Уредът е необходим на всички заведения, които предлагат принцеси и топли закуски на своите клиенти. Не само закусвалните, но дори луксозните ресторанти могат да спечелят от присъствието на сандвич-грила в професионалната кухня. С негова помощ на клиентите може да се предложи разнообразна и вкусна закуска за едно силно начало на работния ден.

Професионална скара за принцеси с компактни размери ви позволява да оптимизирате работното пространство. Този тип уреди са лесно преносими и за разлика от стационарните, могат да се прибират, когато не са необходими. Лекотата на електрически грил от стомана е огромно предимство. Металният корпус ви гарантира здравина и дълъг експлоатационен живот на уреда. Това означава една сигурна и рентабилна финансова инвестиция.

Направи лесна поръчка

Принцесник професионален 2000W

Доставка с

Цена 300.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.