Подочистачки и мопове

Ред:
Подочистачки и мопове

В този раздел ще откриете специалната ни селекция подочистачки и мопове, с чиято помощ домът ви ще заблести от чистота. Хигиената е сред най-важните фактори за превръщането на средата, която обитаваме не само в по-приветливо, но и в по-здравословно място. Добре почистените подови и други повърхности ни спасяват от една невидима, и поради това още по-опасна заплаха – микробите.

Въпреки че съзнаваме тяхното присъствие, ние рядко успяваме да се преборим с тях ефективно. Домашният прах е сред основните причинители на респираторни проблеми и алергии, поразяващи милиони хора по света ежедневно. Можете да се справите с натрупания по пода, стените и мебелите прах за секунди, стига да разполагате с качествена и ефективна подочистачка.

Почистването и подсушаването на пода в мокрите, а и в останалите жилищни помещения се осъществява лесно при наличие на добре конструиран моп за почистване на под. Качественият моп ви улеснява значително в изпълнението на рутинните задачи, защото притежава невероятно висока попиваща способност, а в същото време ви спестява нуждата да изстисквате събраната вода с ръце, което е не само трудоемко, но и крайно нехигиенично.

Ако искате домът ви да да бъде идеално почистен и да представлява благоприятна среда за вас и вашите близки, то покупката на функционален моп на изгодна цена е най-разумното нещо, което трябва да направите. Обикновените мопове за почистване, предлагани масово в търговската мрежа често само смесват водата и мръсотията, разнасяйки ги по целия под. Важно е да разполагате с качествен уред за подсушаване и почистване, за да сте сигурни, че ще има ефект от вашите действия.

Инвестицията в една качествена електрическа или механична подочистачка се изплаща незабавно под формата на перфектно здравословно състояние, блестящ от чистота и приятно ухаещ дом. Ако имате малки деца или отглеждате домашни любимци, покупката на едно такова приспособление е не просто необходимост, а ваше основно задължение.

Какво ви предлагаме в тази категория?

Чрез тази категория сме се погрижили да ви предоставим оптимален брой решения за начините, по които ще обезпечите хигиената в своя дом. Можете да изберете това, от което домът ви се нуждае или това, което е най-удобно и изгодно за вас. В категорията ви предлагаме:

Електрически и механични подочистачки

Със сигурност ще останете очаровани от вида и свойствата на представените в раздела подочистачки. Предлагаме ви голям брой модерни разработки, част от които използват силата на водата или горещата пара, за да премахнат дори най-упоритите замърсявания без остатък. Всички електрически и механични подо и парочистачки са с гарантирано качество и доказана степен на ефективност. С тях можете с лекота да почистите не само твърдите подове, но и меките подови настилки в дълбочина, като същевременно освежите цветовете им.

Мопове

Качествената подочистачка моп не изисква отделяне на сериозни средства. Това са на практика най-достъпните уреди за почистване, но в същото време - едни от най-удобните за използване и тези, които дават най-добри и бързи резултати. При нас ще откриете идеалния моп за почистване на ламинат, теракота, фаянс и всички видове подове от дърво – паркет, дюшеме и др.

Сред най-удобните ни и изгодни предложения е революционният спрей моп за почистване на всякакви подови настилки, съчетаващ свойствата на моп и водна подочистачка. Това е хибрид между два от най-често използваните уреди, който не се нуждае от електрическа енергия, за да почисти дори силно замърсени повърхности. Спреят, с който е оборудван мопът ви позволява да спестите време и усилия, като извършите едновременно двете задължителни операции – измиване с вода и преперат и подсушаване.

Ролери за почистване на косми и прах

Основен проблем при меките подови настилки (килими, пътеки и мокети) е натрупването на косми и прах, които голяма част от прахосмукачките не могат да премахнат. В тази категория ви предлагаме комплекти ролери за почистване на косми и прах с няколко различни приставки за почистване на различни повърхности и премахване на космите от дори най-трудно достъпните места. Ако отглеждате домашни любимци, един такъв уред на символична цена ще ви бъде изключително полезен.

Портативни прахосмукачки

Те са идеалното решение за почистване на автомобили, но могат да послужат и за бързо почистване у дома на по-малки участъци. Ако неволно сте разсипали хранителни продукти или други дребни частици, лесно можете да ги съберете, без да се налага да включвате в употреба домашната си прахосмукачка. С един компактен уред от този тип можете да почистите идеално дамаските на меката мебел или тапицерията в автомобила. Предлагаме електрически варианти и уреди, работещи на батерии, които можете да използвате буквално навсякъде.