0
0
.00
BGN

Подочистачки и мопове

Покажи

-13%

25.0000, 29.0000

Кофа с моп, микрофибърни кърпи 2бр
29
00
лв.
25
00
лв.
36
00
лв.
249
00
лв.
259
00
лв.
299
00
лв.
189
00
лв.

Вертикална прахосмукачка без торба циклон 0,4 L 600W

72
00
лв.
Вертикална прахосмукачка без торба циклон 0,4 L 600W

Водоструйка с удобна ръкохватка

115
00
лв.
Водоструйка с удобна ръкохватка
17
00
лв.
69
00
лв.
50
00
лв.
27
00
лв.
205
00
лв.
-44%

44.0000, 79.0000

Електрически моп за почистване и полиране Supermaid
79
00
лв.
44
00
лв.
15
00
лв.
23
00
лв.

В този раздел на онлайн магазин Ontime ще откриете специалната ни колекция от подочистачки и мопове, с чиято помощ домът ви ще заблести от чистота. Хигиената е сред ключовите фактори за постигане на приятна и здравословна среда у дома и на работното място. Добре почистените подови и други повърхности ни спасяват от една невидима, и поради това още по-опасна заплаха – микробите.

Защо са ни нужни модерни средства за хигиенизация?

Въпреки че съзнаваме тяхното присъствие, ние рядко успяваме да се преборим с тях ефективно. Домашният прах е сред основните причинители на респираторни проблеми и алергии, поразяващи милиони хора по света ежедневно. Ще се справите с праха, натрупан по пода, стените и мебелите за секунди, стига да разполагате с качествена и ефективна подочистачка.

Почистването и подсушаването на пода в мокрите, а и в останалите жилищни помещения се осъществява лесно при наличие на добре конструиран моп за почистване на под. Качественият уред ви улеснява значително в изпълнението на рутинните задачи. Той притежава невероятно висока попиваща способност, а в същото време ви спестява нуждата да изстисквате събраната вода с ръце, което е не само трудоемко, но и крайно нехигиенично.

Какво съдържа тази категория?

Чрез тази категория сме се погрижили да ви предоставим оптимален брой решения за начините, по които ще обезпечите хигиената в своя дом. Имате възможност да изберете уреда, от който домът ви се нуждае, както и средството, което е по-удобно и изгодно за вас. Със сигурност ще останете очаровани от вида и свойствата на представените в раздела подочистачки.

Предлагаме ви голям брой модерни разработки. Част от тях използват силата на водата и горещата пара, за да премахнат упоритите замърсявания без остатък. Всички електрически и механични подо и парочистачки са с гарантирано качество и доказана степен на ефективност. С тях с лекота ще почистите не само твърдите подове, но и меките подови настилки в дълбочина, като същевременно освежите цветовете им.

От тук бихте могли да закупите:

Мопове

Качествената подочистачка моп не изисква отделяне на сериозни финансови средства. Тя е на практика най-достъпното почистващо приспособление, но в същото време - един от супер удобните за използване, осигуряващ винаги максимално добри и бързи резултати. При нас ще откриете идеалния моп за почистване на ламинат, теракота, фаянс и всички видове подове от дърво – паркет, дюшеме и др.

Сред по-специалните ни и изгодни предложения, е революционният спрей моп за почистване на всякакви подови настилки, съчетаващ свойствата на мопа и водната подочистачка. Представлява хибрид между два от често използваните уреди, който не се нуждае от електрическа енергия, за да почисти дори силно замърсени повърхности.

Спреят, с който е оборудван мопът, ви позволява да спестите време и усилия, като извършите едновременно двете задължителни операции – измиване с вода и преперат и подсушаване. Навременното подсушаване на повърхността е от ключово значение за съхранение на подовите облицовки, особено на ламинирания паркет.

Ролери за премахване на косми и прах

Основен недостатък на меките подови настилки (килими, пътеки и мокети), е натрупването на косми и прах, които голяма част от прахосмукачките не могат да премахнат. В домовете с домашни любимци те са сериозен проблем, нуждаещ се от ежедневно разрешаване.

В тази категория ще попаднете на комплекти ролери за премахване на косми и прах, оборудвани с няколко различни приставки за обработка на различни повърхности и премахване на космите от дори по-трудно достъпните места. В случай че имате домашен любимец, един такъв уред на символична цена ще ви бъде изключително полезен.

Портативни прахосмукачки

Те са идеалното решение за хигиенизиране на автомобили, но могат да послужат и за бързо чистене у дома на по-малки участъци. Ако неволно сте разсипали хранителни продукти и други дребни частици, е изключително лесно да ги съберете, без да се налага да включвате в употреба домашната си прахосмукачка.

С един компактен уред от този тип имате възможност да почистите идеално дамаските на меката мебел и тапицерията на личния си автомобил. Предлагаме електрически варианти и уреди, работещи на батерии, приспособени да бъдат удобни и използвани буквално навсякъде.

Защо да изберете нашите продукти?

Ако искате домът ви да да бъде идеално почистен и да представлява благоприятна среда за вас и вашите близки, то покупката на функционален моп на изгодна цена е най-разумното нещо, което трябва да направите. Обикновените мопове за почистване, предлагани масово в търговската мрежа често само смесват водата и мръсотията, разнасяйки ги по целия под.

Важно е да разполагате с качествен моп за под, за да сте сигурни, че ще има ефект от вашите действия. Инвестицията в една качествена електрическа или механична подочистачка се изплаща незабавно под формата на перфектна здравословна среда и блестящ от чистота дом, който ухае приятно.

Ако имате малки деца или отглеждате домашни любимци, покупката на качествен и функционален моп е не просто необходимост, а ваше основно задължение. Отговорното отношение към скъпото ви обзавеждане е задължително, ако цените парите си. Не захабявайте паркета с обикновения памучен парцал. Купете си специален моп за ламинат, за да съхраните първоначалното му състояние.

Прочетете повече