0
0
.00
BGN

Прахосмукачка робот Midea MR04

Модел: sz0322

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Други: Подходящ за твърди подови настилки и мокети, Не почиства върху черни повърхности, Автоматично прибиране към докинг станцията, Време на зареждане: 3-6 часа, Време на работа: 90 мин., Два броя странични четки, Функция против падане и удар, Почиства повърхности до 120 кв.м.

Общи:

Производител Midea
Прахосмукачка робот
Тегло 5.300 кг
Филтър: HEPA
Капацитет на торбата/контейнера: 400 мл.
Мотор: 14.4V, 2000 mAh
Ниво на шум [dB]: <60dB
Аксесоари: UV лампа, Дистанционно управление, Двоен филтър(първичен+HEPA)
Вид: Робот
Тип: С контейнер
Цвят: Бял
Гаранция: 24 мeсеца

Поддържането на дома в безупречно чисто състояние е непосилна задача за работещите жени и домакините с натоварен социален график. Нямате време да почистите пода дори? Ние имаме едно страхотно предложение за вас – високотехнологичната прахосмукачка робот Midea MR04. С този стилен и надежден помощник в домакинската работа, няма да се налага да крадете от времето, предназначено за по-важни и по-приятни неща.

Мощно оръжие в арсенала от домакинска техника

Роботът с почистваща функция обезателно трябва да се присъедини към арсенала ви от модерни и ефективни домакински уреди. Той значително опростява и ускорява процесите по ежедневно прахосмукиране на различните видове подови настилки, заемайки се изцяло самостоятелно с тази задача.

Вече не е нужно да насочвате вакуум-засмукващата тръба към по-замърсените участъци. Можете спокойно да изпиете кафето си, докато супер маневрената прахосмукачка робот Мидеа прави своята рутинна обиколка. Производителят на този експерт-хигиенист е един от лидерите в областта на производството на домакински уреди. Продуктите на тази марка, съдейки по рецензиите, се ползват с доверието на потребители в над 200 страни по света.

Днес на пазара тази технология присъства доста осезаемо, така че потребителите могат да избират от солиден асортимент роботизирани прахосмукачки. Възниква въпросът защо да изберете не друг модел, а именно робота Midea MR04? Отговорът е прост - защото уредът има отлични характеристики, атрактивен и функционален дизайн, и не на последно място, цената му е доста привлекателна.

Характеристиките, на които си струва да обърнем специално внимание

Роботът извършва почистването абсолютно сам и не е необходимо да се контролира от собственика. Единствената ви задача е да зададете режима на движение на прахосмукачката из стаята. Дистанционното управление ви позволява да контролирате работата на уреда от разстояние.

Придвижвайки се по предварително определена траектория, роботизираният асистент намира и премахва мръсотията дори от ъглите на помещенията. За да може устройството да се ориентира в пространството, така че да не се блъска в стени, мебели и други препятствия, то е оборудвано със специални инфрачервени сензори, с които определя разстоянието до всеки обект.

Прахосмукачката робот Мидеа е оборудвана с всички необходими инструменти за висококачествено почистване. Участието на собственика е необходимо само за отстраняване на праха от контейнера и почистване на четките. Ако това не бъде направено своевременно, качеството на почистването ще се понижи.

Роботът е проектиран за сухо и мокро почистване, действайки активно върху всякакви подови покрития – килим, мокет, ламинат, линолеум и плочки. Вграденият датчик за препятствия обезпечава работата на защитната функция против падане и удар. Управлението се осъществява изцяло от дистанционното устройство с предварително зададен режим на работа. След операцията, уредът се прибира автоматично в докинг станцията.

Почистващият robot Midea MR04 е оборудван с контейнер – прахоуловител тип колба с вместимост 400 мл. Почистващата площ е 120 кв.м. с едно зареждане на батерията. Уредът има вградена литиево-йонна батерия, чийто капацитет на работа е 90 минути. Времето за зареждане е 6 часа. Зарежда се от докинг станцията.

Работните функции на робота будят истинско възхищение. Налични са програми за чистене на ъгли и зигзагообразен ход, така че всеки сантиметър от жилищната площ да бъде идеално обезпрашен. Имате уникалната възможност да се възползвате и от програмата за премахване на петна, с която меките настилки и дамаските на мебелите ще върнат първоначалния си блясък.

Съвършената Midea - прахосмукачка робот е оборудвана с пълен комплект приставки за хигиенизиране, сред които: 2 броя странични четки, HEPA филтър и UV лампа. За разлика от класическите домашни прахосмукачки, роботизираният домашен асистент притежава уникалната способност да пречиства въздуха в помещенията и да ги дезинфектира.

HEPA филтърът, инсталиран в тялото на иновативния робот прахосмукачка Мидеа абсорбира най-фините прахови частици, както и неприятни миризми и дори цигарен дим. UV лампата е стандартен стерилизатор, който успешно унищожава бактерии, вируси и акари в затворени пространства. Заедно с робота получавате инструкции за работа и гаранционна карта. Гаранционният период е с валидност 24 месеца.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти