Професионални месомелачки

Ред:
Месомелачки

Категория Професионални месомелачки е мястото, към което трябва да се насочат всички, на които е нужна подобна специализирана апаратура. Уредите са подходящи за месарски и колбасарски цехове и производствени предприятия, но предвид компактните габарити и достъпни цени на някои от продуктите, частните ни клиенти също ще открият удачно решение, което да използват у дома.

Ако търсите най-достъпната за професионална месомелачка цена, в този раздел със сигурност ще я откриете, при това зад ниската финансова стойност, се крие уред с висока производителност, ниска консумация на електричество и висока устойчивост на материалите. Цените варират от символичните 35 лв, достигайки до над 1400 лв. По този начин даваме възможност на всеки да открие качествен професионален уред, отговарящ на неговия бюджет.

Характеристиките, по които можем да разграничим продуктите, включени в колекцията ни от месомелачки на цени, които ще ви изненадат приятно са няколко:

Електрически и механични

Механичните ни машини за мелене на месо са чудесно решение за всички български домакинства. Те са супер изгодни, въпреки че са изработени от най-качествен неръждаем метал и притежават висока функционалност. Ако сте почитатели на домашно приготвената кайма и колбаси, нашите механични уреди ще ви свършат перфектна работа. Допълнително тяхно предимство е лесното разглобяване, улесняващо почистването след всяка употреба.

Нашите електрически месомелачки от друга страна, са предназначени за професионална употреба. Те притежават изключителна производителност, позволявайки за кратко време да се обработи солидно количество месо, в това число и по-трудно смилаемите му части – сухожилия, тлъстини, хрущяли и др.

Ако ви е нужна електрическа месомелачка, изборът ви се простира между машини с мощност от 400; 750; 800 и 1500W. Мощният електромотор ви дава високооборотна скорост на смилане на месото, а това определя количеството кайма, което ще получите за определен времеви интервал. Машините с по-малка мощност са подходящи за ресторанти, закусвални и магазини с по-малка степен на натовареност. По-големите и по-мощни уреди са създадени специално за нуждите на големите обекти, преработващи и произвеждащи месни заготовки.

Производителност

Електрическите ни месомелачки притежават различен работен капацитет. В зависимост от мощността на мотора, неговите обороти и големината на конструкцията, различните машини могат да смелят различно количество месо в рамките на един час – от 50 кг до цели 500 кг при уредите с мощност 1500W. Техническите характеристики на всяка мелачка за месо са предоставени към индивидуалните им описания, за да можете да се ориентирате и изберете бързо най-подходящата машина за вашите нужди и цели.

Материали

Срещу невероятно изгодните за висококачествени месомелачки цени, вие получавате продукт с много дълъг период на използване. Дългият работен живот на всички уреди се дължи на отличните характеристики на материалите, използвани за тяхната направа. Машините са изработени от различни видове метал – неръждаема стомана, алпака, чугун и др. Общото между всички материали е тяхната устойчивост на корозия.

Неръждаемият корпус на мелачките ви позволява да ги измивате внимателно под течаща вода, без да се притеснявате, че по този начин ще увредите покритието на уреда или ще причините захабяване на ножовете. Самото месо е съставено от висок процент вода, която в комбинация с високата киселинност на тъканите допринася за износването на метала. Всички уреди, представени в категорията са устойчиви на подобно износване и пригодени за дългосрочна интензивна употреба.

Различен начин на закрепване

Всяка професионална месомелачка, включена в нашата селекция предлага различен начин на закрепване. Голяма част от машините разполагат с устойчив корпус, монтиран върху противоплъзгащи се гумени крачета, така че да бъдат използвани като настолни, след като се поставят върху удобен работен плот. Сред уредите ще откриете и такива, оборудвани със собствена метална стойка, докато при механичните домашни мелачки имаме класическото поставяне тип менгеме.

Важно е при избора на месомелачка да определите предварително къде ще я използвате и колко често. В случай че ще я използвате ежедневно в своя магазин, ресторант или производствено помещение, е необходимо да изберете правилно нейното местоположение, защото това ще бъде и работното ѝ място. Съобразете позицията на машината, така че да можете по най-лесен начин да извършвате операциите и да събирате готовата продукция – смляното месо.

По-компактните и особено месомелачките, предназначени за домашна употреба, ви дават възможност да ги прибирате на подходящо място за съхранение, когато не ги използвате. По правило те са с по-лек и компактен корпус, а това помага и за лесното транспортиране на машината. Удобната възможност за транспортиране на месомелачките, независимо дали са електрически и ръчни, е важен показател за битовите ползватели, както и за търговците, на които се налага да работят при полеви условия или да сменят често локацията, в която работят.

Лесно захранване на електрическите модели

Нашите електрически месомелачки, в това число и тези с най-мощен мотор работят на монофазен ток, което ви спестява нуждата да ги захранвате през специален контакт за двуфазен ток. Това, също така ви дава възможност да сменяте тяхното местоположение, без да се съобразявате с вида на електрическата система в конкретната сграда.

Стига да им осигурите захранване, можете да ги използвате дори на открито. Едва ли е нужно да изтъкваме, че нашите професионални месомелачки са с ниска консумация на електричество, включително най-мощните, за да не се налага да плащате скъпо за тяхната безценна помощ при обработката на месо.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ