ᐉ Месомелачка номер 32 или 22 чугунена с лагер на топ цена - Онтайм

Месомелачка номер 32 или 22 чугунена с лагер

Гласове: 51 Рейтинг: 4.6
 • Код на продукта: sv814
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 99.00лв.
Възможни варианти
Варианти:

Кол-во: +
-


Електрическа месомелачка е перфектното допълнение към всеки дом или цех, в който се приготвят месни изделия. Страхотен начин за мелене на кайма, заготовка за пълнене на наденички и още много други деликатеси. Представяме ви един стандартен модел, който винаги ще бъде под ръка. Чугунена месомелачка с лагер се задвижва благодарение на електрически двигател и не е подходяща за ръчна употреба.

Позволява бърза обработка на големи количества месо, добавяне на подправки и е лесна за употреба. Конструкцията е изключително здрава и лесна за почистване. Разполага с решетка 8 мм и шайба за затягане. В комплекта е включена и шайба за въртене на ремъка.

Ползи и предимства

 • Подходяща за домашна и професионална употреба
 • Лесно и бързо смилане на месо
 • Устойчива на интензивно ползване
 • Електрическо задвижване
 • В комплект с решетка
 • Стабилна конструкция

Съдържание на комплекта:

 • Решетка 8мм - 1 брой
 • Нож - 1 брой
 • Шайба - 1 брой

Чугунената месомелачка 32 номер е идеална машина за мелене на всякакви, включително по-трудно обработваеми меса. Оборудвана с мощен електромотор, тя ви позволява да приготвите кайма и колбаси за изключително кратко време. Ние ви предлагаме един висококачествен професионален уред на ексклузивна цена.

Предимства на модела

Машината за мелене на месо е с изцяло чугунен корпус. Макар и по-тежка, тази сплав се отличава с изключителна здравина и дълготрайност. Чугунът е устойчив на удари и големи температурни разлики. Той, освен това, е устойчив на корозия, така че редовното измиване с вода да не носи риск за здравината и визията на месомелачката.

Със стандартен размер и достатъчно голям отвор за пълнене, работата с месомелачка № 32 или 22 не представлява проблем. Електрическото задвижване улеснява смилането на месото, позволявайки за минимално време да се подготвят солидни количества кайма. С този професионален уред се намалява драстично физическият труд. Един човек е напълно достатъчен за изпълнение на операцията.

Пригодена за интензивно натоварване, машината за мелене на меса е особено подходяща за професионална употреба. Спокойно може да стане част от оборудването на всеки малък цех за производство на колбаси, както и да улесни работата в кухнята на всеки ресторант. Изгодната цена на модела ви позволява да я закупите и за собствена, домашна употреба.

Електрическо задвижване – гаранция за бърза и качествена работа

За разлика от ръчно задвижваните месомелачки, модел №32 или 22 ви позволява да мелите огромни количества месни продукти без никакво затруднение. Вграденият лагер, задвижван от електромотора, ускорява въртящия момент и по този начин смила за секунди дори по-жилавото свинско и телешко месо.

Месомелачка 32 се доставя в комплект с 1 брой решетка 8 мм, с качествен нож от стомана и с 1 брой шайба за въртене на ремъка. Този професионален уред ще ви служи дълго и безпроблемно в месообработката, независимо дали го използвате за домашни или професионални цели. По-голямото тегло на чугунените модели се компенсира от несравнимата стабилност и устойчивост на вибрации.

Може би ще имате интерес към:

Сходни артикули (12)