0
0
.00
BGN

Стойка за телефон за кола

Покажи

-20%

19.0000, 24.0000

Автомобилна стойка за телефон, безжично зарядно, Fast Charge
-42%

5.5000, 9.5000

Държач за телефон за кола V-MMS
9
50
лв.
5
50
лв.
9
00
лв.
11
00
лв.

Магнитна стойка за телефон за кола

5
00
лв.
Магнитна стойка за телефон за кола

Пръстен държач за телефон

4
00
лв.
Пръстен държач за телефон
-50%

5.0000, 10.0000

Регулируема стойка за смартфон Eagle Pod Z11
10
00
лв.
5
00
лв.
-42%

8.0000, 14.0000

Стойка за телефон за вентилационна решетка на кола
14
00
лв.
8
00
лв.
4
90
лв.
20
00
лв.
15
00
лв.
5
00
лв.
-36%

7.0000, 11.0000

Универсална магнитна стойка за телефон, 360° ротация
11
00
лв.
7
00
лв.
15
00
лв.

Колекцията ни от стойки за телефони за кола ще направи избора ви изключително труден. В този раздел на онлайн магазин Ontime са включените най-удобните, най-стилните и най- качествените представители на тази група продукти. Този вид аксесоар трябва да присъства в колата ви. Не рискувайте живота си и този на останалите хора – пътници и пешеходци.

Как да изберете подходящия модел?

При избора на стойка за телефон за кола е необходимо да вземете предвид няколко важни фактора, а именно:

  • Какъв вид и модел устройство ще използвате;
  • На какво разстояние от вас искате да се намира телефонът;
  • Как използвате смартфона си, докато шофирате;
  • Склонни ли сте да лепите магнитни лепенки върху панела на устройството:
  • Каква площ от таблото на колата си сте готови да жертвате.

Изброените са само малка част от въпросите, вълнуващи собствениците на превозни средства, които държат да използват мобилните си устройства по правилния начин, докато шофират. Това наложи създаването на огромно разнообразие от от стойки за телефон, отличаващи се като дизайн, опции за използване, визия и материали.

Изборът на стойка за кола за телефон обикновено се движи между универсалните и специалните разработки. Ние предлагаме и двете разновидности в широк диапазон от модели, защото всяка от тях си има безспорните предимства. Преглеждайки страницата, ще ги видите произволно представени. За всеки модел е упоменато към коя разновидност принадлежи.

Универсални модели

Причината да заложите на универсална стойка за телефон за кола, е възможността на нея да поставяте различни видове мобилни устройства. В зависимост от нуждите ви в момента, бихте могли да ползвате стойката, за да поставите на нея смартфона си, MP3 плеър, PDA или GPS навигационно устройство.

Стойките с универсално приложение са с регулируема широчина на захвата, за да могат да приемат електронни джаджи с всякакъв размер на корпуса. Универсалните приложения вършат чудесна работа и в никакъв случай не са статични. Позволяват да ги завъртате на 360 градуса, в зависимост от това кой и по какъв начин иска да наблюдава в детайли изображението на дисплея.

Специални

Стойките, приети за специални създават невероятен комфорт. Стига да изберете модел с необходимите ви функции, ще можете да да използвате телефона си по максимално удобен начин, без излишни усилия. Можем да ви предложим качествена гъвкава стойка за телефон, позволяваща поставяне на удобно разстояние и пълно завъртане за регулиране ъгъла на гледане.

Разполагаме и с широк диапазон от магнитно захващащи варианти. Една магнитна стойка за телефон за кола е идеално решение за хората, които не обичат автомобилното им табло да е претрупано от всевъзможни приспособления. Този вид поставки за телефони са изключително удобни. С тях поставянето и свалянето на апарата става за секунда.

Дори монтирането и демонтажа на магнитна стойка за телефон към въздуховода е изключително лесно и се случва за секунди. Същевременно, качествената стойка за телефон с магнит е супер устойчива и стабилна. Ако се притеснявате, че телефонът ви може да изпадне по време на път, заради вибрациите – недейте. Стойките с магнити издържат натоварване до 3 кг.

Винаги на ваше разположение

Стойките и всички други автоаксесоари, предлагани в нашия онлайн магазин са на ваше разположение по всяко време на денонощието. Не се ядосвайте, че пак не ви е останало време да посетите магазините, предлагащи тези практични джаджи. От сайта ни можете да си купите универсална или стойка за волан, когато ви е удобно.

Продуктите ни са с безупречно качество, а цените – почти символични. Поръчките се заявяват в няколко прости стъпки, а от наша страна се изпълняват в минимален срок. Не хабете време, за да си купите това полезно приспособление. Изберете удобството, и то само ще намери пътя до вашия адрес. Вече не е толкова сложно да оборудваш колата си с необходимите аксесоари. Важно е само да заложиш на надежден търговец, какъвто сме ние.

Прочетете повече