ᐉ Детски маси и столчета на топ цени, стол и маса за деца — Онтайм

Детски маси и столчета

Ред:
детски маси и столове

Категорията “Детски маси и столчета” съдържа атрактивни цветни комплекти с любими приказни герои, подходящи за обзавеждане на стая за деца,  помещение в детско заведение и като преносимо оборудване за малчуганите по време на екскурзия сред природата. Селекцията разполага с дървени и пластмасови детски масички в сгъваем вариант и модел чин/бюро с рафтове и фиксирани крачета за ученици. 

Ярък приказен дизайн и здрави солидни материали 

Комплектите се предлагат с един или два стола. Сред продуктите са налични и самостоятелни детски столчета тип мека мебел или шезлонг, както и бебешки люлки с прикачени рингове с едри играчки, предпазни коланчета и защитена стабилна основа. Те са изработени от солидни материали, устойчиви на климатичните промени в открити условия, с мека и комфортна, но здрава тапицерия. Веселите детски маси са с разнообразен размер, но достатъчно площ за писане, рисуване и любимите играчки на малчуганите. 

Комплектите столчета и масички за дете са шанс за оформяне на първата собствена територия на малчуганите, независеща от околните условия. Там те се чувстват “в свои води“ и откъснати от околната обстановка, дори когато се намират сред множество свои връстници. 

Избирайки пъстрият детска маса със столчета каталог на магазина ни, потребителите осигуряват достатъчно лично пространство на малките си възпитаници или наследници – зона за хранене, за книжки за оцветяване, блокчета, цветни флумастери и моливи, самозалепващи стикери и любимите им играчки. 

Дизайнът им е красив, цветен и приличащ вниманието с ярките си багри, оцветяващи фигурки на принцеси, кукла Барби, Спондж Боб, героите от Замръзналото кралство, Спайдърмен или Мики Маус. Качествената дървесина, стоманена тръбна конструкция/метал се запазват в отлична форма в продължение на години. 

За игра и хранене 

Детска маса и стол с облегалка се вписват чудесно в домашен интериор и като обзавеждане в детска градина. Комплектите от този тип са с плот на масата и седалка от дървесина, позиционирани върху метални профили с гумирани накрайници, осигуряващи стабилност и безопасност. 

Всяка правоъгълна детска масичка е с безопасни заоблени ъгли, кантирани с метален обков. Столчетата са проектирани с леко наклонена здрава облегалка от дървесина, грижеща се за изграждане на правилна стойка при седеж. В задната им част е разположена стоманена тръба на нивото на крачетата, където децата обичат да поставят стъпалата си. 

Сред предложенията са налични също детски пластмасови столчета с кръгли маси от същият материал, които предоставят висока сигурност чрез стоманена опорна конструкция. Изборът на масичка със столчета за деца е възможност за приятелска среща с връстници, както и чудесна алтернатива за детската градина, където детето държи да седне до най-добрият си приятел/ка. Пластмасови комплекти се откриват с “момичешки“ принт с принцеса София на розов фон, както и с любимият на всички момчета Спайдърмен, в характерният яркочервен цвят. Предпочитайки този комплекти масичка и столчета за деца, възпитателите създават условия за социализация на малките деца от ранна и предучилищна възраст. 

Разделът “Детски масички и столчета за игра” предлага детска масичка със столче сгъваеми модели, които са изключително леки и лесни за транспортиране. Сред популярните анимационни герои, изобразени върху тях, са принцесите от филмчетата на Дисни, Мики Маус, Бен Тен, Спондж Боб, героите от “Замръзналото кралство” и “Колите”. 

Цветните картинки са с прекрасно качество, напълно безвредни и устойчиви. Те се харесват на малките, които ще пожелаят детско столче с масичка като тези, на които оцветяват и се занимават в градината. Магазинът ни предлага възможността да закупите детска масичка със столче с цена, изключително достъпна за дълготрайна покупка като тази. 

За забавление и учене 

Освен детски масички и столчета за игра, отмора, “чай с приятелки”, игра с колички или хранене у дома или по време на екскурзия, каталогът ни разполага с бюро или чин със стол. Бюрата и чиновете  са изработени от метал и дърво, с  уплътнена и равна основа от дебелостенна неръждаема конструкция. 

Металните части са в наситени весели цветове, постигнати чрез специално покритие от бои/лакове, неподатливи на надраскване и олющване. Напречно под плотът са разположени традиционните метални тръби, които осигуряват опора за детските колене при стоеж – важна подробност за правилната стойка в ранна възраст. Гумирани накрайници осигуряват допълнителна стабилност и затрудняват преместването на ученическите детски масички със столове. 

Комплектът с бюро/чин е усъвършенстван вариант на детска маса със столче, подходящ за деца на възраст от 3 до 10 години. В каталогът ни са подбрани правоъгълни кантирани бюра със заоблени ъгли и  вдлъбнатина в предната част, осигуряваща лесен достъп на малчуганите с по-нисък ръст до срещуположните зони. Отвесен плот осигурява функционална опора, съхраняваща купчина книжки, приспособления за оцветяване, играчки и др. Същата функция изпълнява и традиционният за всеки чин допълнителен плот, разположен под основният. 

Огромно предимство са цветните столчета и маси за деца с вградени приспособления за основните занимания на малчуганите – моливник за цветни флумастери, моливи и пастели или чашка за рисуване с акварел, часовник във вид на забавна фигурка и сметало. Тези модели осигуряват всичко необходимо за предучилищни занимания и са предпочитани при обзавеждане на детска градина или занималня. 

Мултифункционалният чин- детска масичка и столче към него са и с ефектен пърстроцветен дизайн, който ще развлича децата по време на почивка и ще им създава настроение при изпълнение на трудни задачи. Любимите анимационни герои в по-ярки цветове отвсякога, заместват любимите играчки по време на учене. Регулируемите свойства на всички детски маси и столове осигуряват оптимална височина според ръстът на малчуганите, така че действително са приложими в продължение на всички години, през които детето расте на височина. 

Облегалката на столът и металната бариера при коленете са ергономична конструкция, осигуряваща изправена стойка. Тя е от изключително значение за детското развитие и за продължителната му концентрация при усвояване на учебен материал. 

Шезлонги и столове 

Селекцията ни разполага със самостоятелен детски стол в два варианта – сгъваем шезлонг и столче с фиксирани крака, метална облегалка и “пееща“ тапицирана с плат седалка. Вторият модел е тапициран само в седящата зона, а краката и облегалката с поставки за ръцете са от дебелостенен метал, с по-тънки профили в зоната на гърбът. Гумени накрайници застопоряват столът и предпазват малчуганите от падане. 

Шезлонзите със сгъваема конструкция са мека мебел, със седалка и облегалка,   изцяло тапицирани с мека полиестерна пяна. Пълнежът е покрит с полиамидна тъкан, изпъстрена с шарен принт. Тапицерията е рамкирана с оцветена метална конструкция, която продължава и като основа под седалката. Тези столчета се откриват в “дамски” стил с десен от Замръзналото кралство или Барби, както и с любими момчешки анимационни герои. Подходящи са за съчетание с детски масички в свежи цветове. 

За най-малките потребители, селекцията предлага бебешки шезлонг с играчки  и кончета-люлки. Люлката представлява майсторски изработено плюшено конче с люлееща се дървена основа, подвижна опашка и звукови функции: цвилене и галоп, контролирани чрез бутони. Детето определено няма да пожелае да слезе от него, а стабилността му ще ви позволи да го оставите върху него, докато вършите работа в друго помещение.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ