0
0
.00
BGN

Оборудване и аксесоари за къмпинг

Покажи

Комплект соларна система GDLITE, фенер, 3 LED крушки

55.00 лв.
Комплект соларна система GDLITE, фенер, 3 LED крушки

Кръгла сгъваема кетъринг маса с диаметър 120 см

180.00 лв.
Кръгла сгъваема кетъринг маса с диаметър 120 см

Нужно ви е къмпинг оборудване, но не какво да е, а с отлично качество и на възможно най-достъпна цена? Ontime ще покрие изцяло вашите изисквания. Любителите на летуването на открито ще останат очаровани от разнообразието, функционалността и ниските цени на продуктите, включени в тази категория.

Какво предлага разделът?

Настоящата категория съдържа къмпинг оборудване и аксесоари, предназначени да създават удобство на лагеруващите, от което те не биха се лишили за нищо на света. Колкото и да обича свободата, която дава животът на открито, съвременният човек търси възможност да вземе най-доброто от двата свята – този на дивата природа и този на цивилизацията.

Вместо да пилеете времето си в посещение на предлагащите къмпинг оборудване магазини, можете просто да отделите няколко минути, за да набележите подходящите продукти, предлагани онлайн в магазина ни. Купувайки изцяло по електронен път оборудването за вашето къмпингуване, вие си осигурявате време, което да вложите в по-важни и по-приятни неща.

Тази категория ви предлага:

Шатри, маси и столове

Колекцията ни от шатри ще ви смае със своето разнообразие, визия и функционалност. Чудесните ни шатри ще ви защитават от слънце и дъжд и ще ви създадат уюта и комфорта, с които сте свикнали, живеейки в цивилизования свят. Тентите са задължителен компонент от всяко оборудване за къмпинг. Решавайки да водите номадски живот и да се откъснете за малко от живота в големия град, няма да бъде нужно да се отказвате от елементарните удобства.

Да седнеш на маса с любимите си хора – семейство и приятели, докато си на почивка, е основна част от тръпката да летуваш на пуст и отдалечен плаж. Непринудената обстановка създава приятно настроение, защото липсват рестрикциите и нормите на поведение при хранене в обществено заведение. Предлагаме богата колекция от сгъваеми маси и столове, които ще ви позволят да вдигнете пищна трапеза директно на плажа.

Можете да наредите масите и столовете под тентата, закупена от нашия магазин, в случай че искате да се скриете от силното слънце или от внезапно бликналия дъжд. Сгъваемите ни мебели имат здрава конструкция, но са същевременно с минимално тегло. Така ще ви бъде супер лесно да ги транспортирате и използвате по време на своята почивка.

Надуваеми мебели и практични приспособления

Дивани, легла, фотьойли – всичко това ще ви липсва, когато се настаните в къмпинга. За щастие няма да ви се налага да се лишавате от меките и комфортни мебели, защото ние предлагаме оптимално разнообразие от надуваема мека мебел. Ако искате да се почувствате точно като у дома си, когато лагерувате на открито, надуваемата мебел ще ви създаде нужния комфорт.

Предлагаме продуктите в изпуснато състояние, за да ги транспортирате лесно. Установявайки се на мястото, където ще лагерувате, ще трябва просто да ги напълните с въздух, за да имате най-луксозното обзавеждане на безлюдния плаж. Здравината на всички надуваеми артикули е гарантирана, а дизайнът им е изцяло насочен в посока удобство.

В категорията ще откриете богат асортимент от къмпинг аксесоари под формата на практични приспособления. Макар да ги разглеждаме като опционално допълнение, те са изключително необходими по време на лятната ваканция. Тук сме се погрижили да откриете всичко необходимо – барбекю, радио, мощна LED лампа, уред за прогонване на комари, соларен душ, спален чувал – каквото ви хрумне.

Хамаци

Плажът придобива особено очарование, когато на него е завързан и хамак. Люлката-хамак е любима на всички запалени къмпингари. Добрата новина е, че в прибрано състояние, хамакът не заема особено място в личния ви багаж, но какво стилно присъствие има, когато го монтирате и се отпуснете в топлата му прегръдка. Предлагаме избор от хамаци на изключително ниски цени, така че не се колебайте, а действайте импулсивно.

Каквито и аксесоари за къмпинг да са ви нужни, знайте, че в тази категория на електронния ни магазин, те присъстват в разнообразие от видове, форми и вариации. Подбрали сме най-добрите съвременни разработки, способни да осигурят невероятно удобство, уют и сигурност на хората, които обичат да летуват далеч от хаоса, шума и стреса, характерни за луксозните туристически комплекси.

Защо да заложите на нашите продукти?

Причините да изберете именно нашия, а не друг магазин за къмпинг оборудване, са много и различни. На първо място, ние ви даваме възможност да подготвите своята почивка без излишен стрес и напрежение. Знаем, колко изнервящи са дните, в които трябва да обикаляте магазини, да опаковате багаж, да изготвяте списъци с необходимите за ваканцията неща.

Друга сериозна причина да изберете магазина за покупка на нужните ви за къмпинга принадлежности, е високото качество на всички предлагани изделия. Всички продукти са изработени от висок клас материали, а това безспорно гарантира тяхното дългосрочно използване. Сигурни сме, че не искате да купувате всеки път нови ваканционни принадлежности, преди да се отправите към дестинацията, където ще прекарате лятната си ваканция.

Прочетете повече