Къмпинг оборудване

Ред:
Къмпинг оборудване

Нужно ви е къмпинг оборудване, но не какво да е, а с отлично качество и на възможно най-достъпна цена? Онтайм ще покрие изцяло вашите изисквания. Любителите на летуването на открито ще останат очаровани от разнообразието, функционалността и ниските цени на продуктите, включени в тази категория.

Този раздел съдържа къмпинг оборудване и аксесоари, предназначени да създават удобство на лагеруващите, от което те не биха се лишили за нищо на света. Колкото и да обича свободата, която дава животът на открито, съвременният човек търси възможност да вземе най-доброто от двата свята – този на дивата природа и този на цивилизацията.

Защо да закупите къмпинг оборудване от нашия, а не от друг магазин?

Причините да изберете именно нашия, а не друг магазин за къмпинг оборудване, са много и различни. На първо място, ние ви даваме възможност да подготвите своята почивка без излишен стрес и напрежение. Знаем, колко изнервящи са дните, в които трябва да обикаляте магазини, да опаковате багаж, да изготвяте списъци с необходимите за ваканцията неща.

Вместо да пилеете ценно време в посещение на предлагащите къмпинг оборудване магазини, можете просто да отделите малко време, за да набележите подходящите продукти, предлагани в нашия електронен магазин. Купувайки изцяло онлайн оборудването за вашето къмпингуване, вие си осигурявате време, което да вложите в по-важни или по-приятни неща.

Друга сериозна причина да изберете електронния ни магазин за покупка на оборудване за къмпинг е високото качество на всички предлагани изделия. Всички продукти са изработени от висок клас материали, а това безспорно гарантира тяхното дългосрочно използване. Сигурни сме, че не искате да купувате всеки път ново оборудване, преди да се отправите към дестинацията, където ще прекарате лятната си ваканция.

Тази категория ви предлага:

Шатри

Колекцията ни от шатри ще ви смае със своето разнообразие, визия и функционалност. Чудесните ни шатри ще ви защитават от слънце и дъжд и ще ви създадат уюта и комфорта, с които сте свикнали, живеейки в цивилизования свят. Шатрите са задължителен компонент от всяко оборудване за къмпинг. Решавайки да водите номадски живот и да се откъснете за малко от живота в големия град, няма да бъде нужно да се отказвате от елементарните удобства.

Маси и столове

Да седнеш на маса с любимите си хора – семейство и приятели, когато си на къмпинг, е основна част от тръпката да почиваш на открито. Непринудената обстановка създава приятно настроение, защото липсват рестрикциите и нормите на поведение при хранене в обществено заведение. Предлагаме богата колекция от сгъваеми маси и столове, които ще ви позволят да вдигнете пищна трапеза директно на плажа.

Можете да наредите този вид къмпинг оборудване под тентата, закупена от нашия магазин, когато искате да се скриете от силното слънце или от внезапно бликналия дъжд. Масите и столовете за къмпинг имат здрава конструкция, но са същевременно с минимално тегло, за да ви бъде супер лесно да ги транспортирате и използвате по време на своята почивка.

Надуваеми мебели

Дивани, легла, фотьойли – всичко това ще ви липсва, когато сте на къмпинг. За щастие няма да ви се налага да се лишавате от меките и комфортни мебели, защото ние предлагаме оптимално разнообразие от надуваема мека мебел. Ако искате да се почувствате точно като у дома си, когато лагерувате на къмпинг, този вид аксесоари ще ви бъдат изключително полезни. Предлагаме ги в изпуснато състояние, за да ги транспортирате лесно, след което трябва просто да ги напълните с въздух, и ще имате най-луксозното обзавеждане на безлюдния плаж.

Практични аксесоари

В категорията ще откриете богат асортимент от къмпинг оборудване и аксесоари. Аксесоарите, макар да ги разглеждаме като опционално допълнение, са изключително необходими по време на лятната ваканция. Тук сме се погрижили да откриете всичко, което вероятно ще ви бъде необходимо – барбекю, радио, мощна LED лампа, уред за прогонване на комари, соларен душ, спален чувал – всичко, което ви хрумне.

Хамаци

Плажът придобива особено очарование, когато на него е завързан и хамак. Този вид къмпинг оборудване е любим на всички запалени къмпингари. Добрата новина е, че в прибрано състояние, хамакът не заема особено място в личния ви багаж, но какво стилно присъствие има, когато го монтирате и се отпуснете в топлата му прегръдка. Предлагаме избор от хамаци на изключително ниски цени, така че не се колебайте, а действайте импулсивно.

Каквото и да разбирате под оборудване за къмпинг, знайте, че в тази категория на електронния ни магазин, то присъства в различни форми и варианти. Подбрали сме най-добрите съвременни разработки, способни да осигурят невероятно удобство, уют и сигурност на всички, които обичат да летуват далеч от хаоса, шума и стреса, характерни за луксозните туристически комплекси.