Аларми за дома

Ред:

Сигурността е най-голямата необходимост на съвременният свят. Тя е от особено значение за нас, когато касае конкретна ситуация у дома и на работното ни място, близък роднина, приятел, или пък е свързана със съхранение на лични ценности. Това е причината почти всички собственици да поставят аларма с цел защита на вратата на апартамента, вилата или фирменият си обект.

Ontimе предоставя достъп на всеки потребител до най-модерните системи на пазара. Освен комбинацията от магнитен датчик, клавиатура за набиране на код за достъп и паник бутон, охранителните механизми включват много други разнообразни режими и опции. Целта им е осигуряване на максимална защита за всеки поверен обект.

Класически системи

Стандартните аларми за дома са на достъпни цени и представляват копрус с клавиатура и високоговорител-домофон. Включването и изключването й става чрез лична парола, която се изписва с клавиатурата – някои устройства притежават и вграден дисплей, който изписва цифрите. Паник бутонът, който активира алармената сирена, също е под ръка върху корпуса.

Усъвършенстването започва оттук нататък, с вграждането на няколко режима на работа, свърхчувствителни сензори, улавящи движенията и възможност за контрол чрез дистанционно управление. Съчетанието между всички тях създава ефективните защитни механизми в магазина ни, които няма да допуснат кражба от вашият дом.

Интелигентните решения

Всеки режим на управление ангажира определен датчик за регистриране на  движение. Към автоматичното проследяване на тяло и сензорното регистриране при отваряне на врати, задължително се включват звукови сигнали (гласови команди. Те предупреждават за евентуална опасност или алармират за нежелано посещение.

Усъвършенстван модел в селекцията ни е в състояние мигновено да засече преминаване на ограничителната линия на имота ви, в обсег от 2-8 метра и ъгъл до 110 градуса. В отговор устройството реагира с гласов поздрав “Добре дошъл“. Силата на тази домашна аларма е около 75-95 децибела. Привидно забавно, решението всъщност би смутило доста неканените посетители на обекта ви, като ви предостави възможност за ефективна реакция.

Системите с безжични датчици също са сред модерните разработки на пазара. Те включват инфрачервен датчик за движение и такъв за отворена врата/прозорец. Управлението с контролер е усъвършенствано и засенчено от възможността за координация чрез телефонна връзка. Този модел идва с два броя дистанционин управления.

Стопер за врата с аларма

Ако искате действително да изненадате неприятно неканените си гости, заложете на оригиналният стопер с аларма за апартамент на изгодна цена. Той представлява компактно устройство с форма на степенка и бутон в горната си част, което се поставя върху подована настилка до вратата. Настъпването на устройството и по-конкретно – на бутона,  активира оглушителен звук от 100 децибела в продължение на 30 секунди.

Бъдете сигурни, че за известно време  никой повече няма да пожелае да пристъпи в конкретната стая! Механизмът е по-подходящ за интериорно помещение и може да се използва и със забавни цели. Просто се уверете предварително, че близките или приятелите ви не биха се обидили на хумора ви!

Виж още