Аларма за дома със сензор за движение и 2 броя дистанционни - SENSOR ALARM

Гласове: 95 Рейтинг: 2.2
 • Код на продукта: st993
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 25.00лв.

  Нова цена: 18.00лв.
Кол-во: +
-


Решили сте да заминете за дълго на почивка или в командировка и искате да защитите възможно най-добре вашия дом или офис? Не се колебайте да го направите още сега с иновативната аларма Sensor Alarm! Тя е качествена и полезна и с нея ще бъдете спокойни, че дома и офиса ви няма да бъдат обект на кражби и да влязат неканени посетители! Може да бъде поставена и в семейната къща за почивка, резултатът е гарантирана защита от влизане взлом! За разлика от много такива продукти, тази аларма е създадена така, че да дава реална защита, снабдена е със специален сензор за движение и два броя дистанционни за лесно управление! Изгонете неканените гости завинаги с помощта на тази невероятна аларма! Монтира се много бързо и лесно. Само поставете батериите и я включете с дистанционното! Купете я още сега и си осигурете нужното спокойствие!

Няма нужда да плащате месечна такса към охранителните фирми, предлагащи подобен тип защита, и без това за отдалечени местности, докато реагират ще отнеме доста време и най-вероятно престъпниците вече ще са напуснали обекта. Тук с тази оферта получавате мигновена защита, тъй като сирената се активира за 3, 4 секунди, и ако не бъде деактивирана с дистанционното, ще предизвика паника и смут в крадците.

Характеристики на продукта:

 • Безжична аларма
 • Работи с батерии и дистанционно
 • Притежава сензор за движение 105 децибелова сирена Алармена система с обемен PIR датчик

Комплекта включва

 • 1 x Аларма с дистанционно Sensor Alarm
 • 2 х Дистанционни
 • 1 x Опаковка

Вижте още: аларми за дома на изгодни цени

Направи лесна поръчка

Аларма за дома със сензор за движение и 2 броя дистанционни - SENSOR ALARM

Доставка с

Цена 18.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.