0
0
.00
BGN

Фенери и прожектори

Покажи

Лед прожектор IP66 за външен монтаж

29
00
лв.
Лед прожектор IP66 за външен монтаж

Телескопично LED фенерче с гъвкава магнитна глава за трудно достъпни места

11
00
лв.
Телескопично LED фенерче с гъвкава магнитна глава за трудно достъпни места
18
00
лв.
17
00
лв.
32
00
лв.
60
00
лв.
96
00
лв.
LED Фенер - Flashlight Snake

РАЗПРОДАДЕНО

12
90
лв.

Онлайн магазин Ontime ви дава възможност да закупите мощни и качествени фенери на цени, по-ниски от обичайните за страната ни. Колекцията ни е съставена изцяло от продукти с отлично качество, пригодени за дългосрочна ефективна работа. За болшинството  осветители е характерно използването на светодиодни крушки, а това е гаранция за продължителна и безопасна работа.

Какви видове осветителни тела са включени в колекцията?

Двата вида осветителни тела, включени в раздела биват портативни/ръчни /и стационарни. Ръчните са тези, отговарящи на определението фенер, докато фиксираните познаваме като прожектори. Тяхната цена е отново супер изгодна в нашия магазин. И двата типа осветителни тела са много необходими в бита и в редица професионални дейности.

Предназначението на съвременните лед фенери е да помогнат за осветяването на тъмни участъци, както и да бъдат основен източник на светлина през тъмната част от денонощието. Те са нужни у дома, когато прекъсне електричеството, но и особено необходими, когато се намираме сред природата или на места, където липсва електрическо осветление.

Прожекторите ни също използват светодиодната технология. От тук можете да закупите качествен лед прожектор с мощност 100W, захранван от акумулаторна батерия. Батерията е с изключително дълъг работен живот, осигурявайки ви непрекъснато светене на прожектора, за да можете да работите спокойно при лоши светлинни условия

Разполагаме и с енергоспестяващи лед прожектори за външен монтаж на ексклузивни цени. Благодарение на диодната си крушка, този вид уреди са напълно безопасни за хората и околната среда. По време на тяхната работа липсва всякакво трептене и бръмчене, както и топлоотдаване, каквото е характерно за лампите с нажежаема жичка.

Подобен тип LED прожектор може да се монтира в близост до дървени, картонени и други лесно запалими архитектурни компоненти. Стига свързването на осветителя да е изпълнено по всички правила за безопасност, рискът от пожар е почти изключен. Прожекторът е добре да бъде използван спрямо основното му предназначение. Тоест, да бъде указано изрично, че може да се монтира на открито.

Нашите LED прожектори за външен монтаж имат водоустойчив корпус от алуминий със степен на защита IP 66. Този стандарт показва също устойчивост на удар и вибрации. Благодарение на мощната си светодиодна лампа и специален рефлектор, осветителят има широк ъгъл на лъчение и следователно покрива големи по площ светлинни зони.

Същото е валидно и за останалите ни прожектори – тези, пригодени за използване в закрити помещения. Разликата е в по-високата устойчивост на лоши метеорологични условия при едните. Прожекторите за външен монтаж са пригодени да работят в температурен диапазон от -40С до +50С.

В каталога ни ще откриете лед прожектори, преназначени за осветяване на големи по площ открити пространства. Това може да е дворът на собствената ви къща или вила, но би могло да бъде и голяма складова база, спортно съоръжение и изобщо всякакъв обект, в който е нужна интензивна светлина с малък разход на електрическа енергия.

Защо да изберете продуктите от този раздел?

Причините да изберете не стандартен, а именно лед фенер, а също и прожектор са много. На първо място, този вид осветители има изключително дълъг работен живот. Крушките им са разработени да светят в продължение на десетки хиляди часа, а същевременно технологията им на работа е такава, че да се постигне минимална консумация на електричество.

Нашите led фенери не се нуждаят от честа смяна на батериите. Важен факт, предвид трудността да намерим батерии, точно когато са ни най-необходими. За разлика от стандартните уреди за осветление, тези използващи диодна крушка не излъчват UV лъчение и вредни за здравето емисии.

За светенето си, светодиодните фенери използват газ, а не нажежаема жичка, която е вид реотан, отнемащ и отдаващ солидно количество енергия. Затоплянето на който и да е led прожектор в процес на използване липсва напълно. Дори децата ви могат да използват уреда, без никаква опасност от инциденти.

Ние ви предлагаме най-добрите фенери и прожектори на цени, които всеки може спокойно да си позволи. Няма значение дали ще ги използвате у дома, на работното си място, за забавление – те са разработени по начин, осигуряващ изключително дълъг период на светене с минимален разход на средства.

Икономичната консумация на електричество е още повече валидна за страхотните ни соларни фенери. Батериите им се зареждат от слънчевата светлина през деня, така че да могат да светят през цялата нощ, без да се налага да им осигурявате друг вид захранване. Соларните ни led фенери са на изключително атрактивни цени и не случайно са предпочитано осветление за много частни дворове и градини на нощни увеселителни заведения на открито.

Прочетете повече