0
0
.00
BGN

Соларна лампа с usb изход и фенер

Модел: ST534

Наличност: В наличност

 


20
90
лв.
15
50
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Соларна лампа с usb изход и фенер - 1 бр. Общо: 15.5лв.

Това е една доста симпатична соларна лед лампа и най-важното на добра цена спрямо останалите градински соларни лампи от този клас. Интересното при нея е, че е телескопична т.е. може да се свива и така се изключва и съответно при разпъване светва автоматично. Другото важно нещо затова осветително лед тяло е, че разполага с USB изход, чрез който може да се зареждат най-различни устройства.

Ходенето с нея за риба, къмпингуването на открито и всякакви подобни хобита са истинско удоволствие с такъв верен помощник вечер като тази соларна лампа. Това осветително тяло е малко и удобно за пренасяне, почти няма да ви отнеме никакво място в багажа.
 

Предимства на продукта:

  • Малък размер, лека и удобна за пренасяне
  • Освен лампата е наличен и фенер в предната част на корпуса за по прецизно осветление 
  • Алтернативен соларен панел за зареждане от слънчевата светлина
  • Кабел за зареждане от електрическата мрежа
  • Наличие на USB изход с възможност за зареждане на различни устройства, като телефони, таблети и др.
  • Удобна дръжка за носене или за окачване
  • Може да се използва с различни предназначения: къмпинг, риболов, аварийна лампа, в градината, дома и др.

Комплектът включва:

  • 1 х Соларна led лампа с фенер и usb изход за заряд на всякакви устройства (смартфони, таблети, mp3 плеъри и т.н.)
  • 1 х Адаптер за зареждане към 220V

В нашия електронен магазин ще намерите перфектна селекция от соларни лампи за градината, с чиято помощ времето, прекарано на открито ще бъде по-приятно и продуктивно. Дворът ви ще бъде ефектно осветен, а с няколко практични модела от тази категория, ще можете да обозначите алеите за по-лесно и безопасно придвижване в тъмната част от денонощието.

С какво е различна соларната лампа с фенер и USB изход?

Практичната и суперфункционална градинска соларна лампа с фенер се различава драстично от масово предлаганите изделия от този тип. Като основна разлика можем да посочим невероятно ниската ѝ цена. Малко соларни лампи се предлагат на цена като тази. Не и модели с такава ефективност и полезни свойства. Повечето наши соларни лампи се предлагат на възможно най-достъпни цени, като моделът с фенер и USB изход е сред най-изгодните ни предложения, спрямо възможности и технически характеристики.

Други разлики между тази и останалите лампи със соларен панел са:

Телескопична конструкция

Болшинството градински соларни лампи имат проста и статична конструкция, но не и представеният тук модел. Той разполага с телескопична кутия, която може да се разгъва и прибира спрямо моментните нужди и предпочитания. Начините, по които можете да използвате това осветително тяло са много. В зависимост от промяната на формата, разполагате с два начина, по които можете да осветявате – чрез придържане в ръка, можете да насочвате светлината в различни посоки, а при окачване, тя ще осветява един оптимален периметър.

Лампа и фенер 2в1

Това практично приспособление е особено полезно при лагеруване и къмпингуване. Конструкцията на осветителя се състои от две части – лампа и фенер, които можете да използвате спрямо конкретната ситуация. Фенерът е достатъчно мощен, за да можете с него да осветите пътя, по който минавате или да си светите, докато извършвате дадена дейност през тъмната част от денонощието или в неосветени помещения.

Алтернативен източник на енергия

Електрическата мрежа е най-силният източник на енергия за едно осветително тяло, но за жалост, такава е не винаги налична. Обикновено най-красивите кътчета сред природата са лишени от постоянно електроподаване, а това налага търсене на алтернативни методи за осветяване през тъмната половина от денонощието. Функционалната соларна лампа с фенер има два принципа на захранване – от електрическата мрежа и от слънцето. Така можете да я поддържате в постоянна готовност за работа, независимо къде се намирате.

USB изход за зареждане на мобилни устройства

Наличието на USB изход е сред най-полезните качества на този модел. Соларна лампа, като тази ви дава възможност да се откъснете от цивилизацията, но без да се лишавате от елементарни удобства и връзка с околния свят. Благодарение на двата метода, чрез които лампата-фенер може да черпи енергия, вие получавате възможност чрез нея да заредите различни мобилни устройства, като мобилен телефон или таблет.

Компактен размер и голям капацитет на полезно действие

За разлика от класическите соларни лампи за градина, този модел има невероятно висок капацитет на полезно действие. В същото време конструкцията на лампата е компактна и лека, така че да ви бъде удобно да я пренасяте и използвате навсякъде. Можете да използвате този практичен и достъпен осветител у дома при прекъсване на електрическото захранване, а също и в двора на вилата, на къмпинг или риболов. Място в багажа за нея ще се намери винаги.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти