0
0
.00
BGN

Лед прожектор 100W с акумулаторна батерия

Модел: sy258

Наличност: В наличност

 


28
50
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Лед прожектор 100W с акумулаторна батерия - 1 бр. Общо: 28.5лв.

Преносим акумулаторен LED прожектор е практичен избор за всеки дом, гараж, сервиз, а също и за запалените по къмпингуването и риболова. Моделът предлага ярка светлина с ниска консумация на енергия. Освен компактните си размери, дизайнът включва удобна топлоустойчива ръкохватка и стабилна основа. Разполага с опция за регулиране на наклона на осветяване, за да виждате точно това, което искате.

Прожекторът работи с няколко режима на работа осветление на 50%, осветление на 100% и авариен сигнал (премигва в синьо-червена светлина).
Акумулаторната батерия позволява автономна работа, далеч от източник на електричество когато спрат тока, докато ловите риба късно вечер или през нощта, когато не ви се прибира, а навън вече е тъмно. Този малък помощник е толкова практичен, че просто ще се влюбите в него.
В комплекта са включени и две зарядни на батерията едното е за включване в електрическата мрежа, а другото е подходящо за захранване от запалката на автомобила. А за да бъде всичко още по-перфектно, корпусът е влагоустойчив.

Ползи и предимства:

 • Влагоустойчив корпус
 • Удобна дръжка
 • Регулиране на наклона
 • Три режима на работа
 • Акумулаторна батерия

Характеристики на продукта:

 • Мощност:100W
 • Влагозащита: IP65
 • Яркост: 2400lm
 • Температура на светлината:6000К
 • Размери: обща височина: 20 см, ширина 11.5 см
 • Тегло:750 г

Комплектът включва:

 • 1 x Акумулаторен LED прожектор
 • 1 x Адаптер за зарядно 220V
 • 1 x Адаптер за зарядно 12V

Не чакайте настъпването на извънредна ситуация, за да потърсите висококачествен акумулаторен лед прожектор. Ние ви предлагаме удобен и компактен преносим осветител, който се захранва от презаредима батерия и има изключителна сила на светене - 2400lm. Ще получите прожектора в комплект с два типа кабелен адаптер за зареждане – за обикновен битов контакт и за автомобил.

В какви ситуации е важно да имате под ръка мощен прожектор на батерии?

През последните години LED прожекторите с акумулаторни батерии придобиха значителна популярност поради своята универсалност и енергийна ефективност. Тези преносими осветителни тела намират приложение в най-различни сценарии, превръщайки се в надежден и удобен източник на светлина.

Ето малка част от случаите, в които прожекторът ще ви бъде изключително полезен:

Аварийни ситуации

LED прожекторите с акумулаторни батерии играят решаваща роля при извънредни ситуации. Независимо дали става дума за прекъсване на електрозахранването, природно бедствие или друго непредвидено обстоятелство, наличието на преносим и самозахранващ се източник на светлина в лицето на мощен прожектор на батерии става незаменимо.

Този тип осветителни тела създават усещане за сигурност и улесняват ефективната реакция при извънредни ситуации. С помощта на прожектора ще имате отлична видимост, за да поправите повредената ел инсталация качествено и безопасно. В най-добрия случай ще имате оптимално осветление докато дойде токът.

Къмпинг и туризъм

Почитателите на почивките сред природата намират LED прожекторите с акумулаторни батерии за незаменими по време на къмпинг, туризъм, риболов и въобще при всяко нощно приключение.Тези осветители не само осветяват околностите, но и повишават безопасността, правейки пътеките видими.

Тяхната преносимост и способност да функционират без достъп до електричество ги правят задължителни при активности на открито. Прожекторът с яркост на светене 2400lm ви позволява да се забавлявате през топлите летни вечери – да играете карти и други настолни игри, да приготвите вечеря и да сглобите риболовните си такъми за следващия ден.

Строителни и работни обекти

Строителните обекти и различните работни среди често нямат постоянен източник на захранване, което прави светодиодния акумулаторен прожектор едно много практично решение. Прожекторът предлага ярко и равномерно осветление, подобрявайки видимостта и безопасността на работниците по време на нощни операции.

Гарантираната издръжливост и устойчивост на тежки условия прави устройството подходящо за сурови работни среди. Влагоустойчивият корпус с рейтинг IP65, както и стабилната метална стойка, позволяват на осветителя да осигурява нужната ярка светлина при минимални изисквания относно околната обстановка. Лампата може да се използва дори на открито в дъждовно време.

Охранителни цели и забавление

Акумулаторните LED прожектори са отличен избор за охранително осветление. Те могат да бъдат стратегически разположени около имот, осигурявайки осветление, активирано от движение, без необходимост от постоянно захранване. Такова достъпно решение подобрява мерките за сигурност чрез възпиране на потенциални натрапници и увеличаване на общата видимост в условия на слаба светлина.

Събития на открито като сватби, партита или фестивали често изискват временни решения за осветление. Тук мощният лед прожектор на батерии също може да помогне, предлагайки лесен и ефективен начин за осветяване на открити пространства, без необходимост от сложно окабеляване. Преносимият дизайн осигурява гъвкавост при избора на местоположението, създавайки приятна и комфортна атмосфера.

С изброените до тук ситуации далеч не се изчерпва приложението на безкабелните LED прожектори. Осветителят, който ви предлагаме, може да бъде единствен вариант за осветяване на отдалечени имоти, които не са свързани към централната електрическа мрежа. Няколко прожектора от този модел могат да се превърнат в безценен актив за собствениците на вили и временни земеделски стопанства.

Прожекторът няма да стои неизползван – това можем да ви гарантираме, така че не се колебайте да го закупите, особено предвид ниската му цена. Дори ако не сте от любителите на къмпингуването, в рамките на собствения си дом винаги ще намерите ситуация, в която осветителят се е оказал изключително полезен.

Какви характеристики притежава добрият ЛЕД прожектор с акумулаторна батерия?

На родния пазар се предлагат различни модели и марки прожектори на батерии, като различните продукти имат различен набор от функции и спецификации. Рентабилната покупка е тази, при която придобивате висококачествен продукт, който ви служи дълго и е напълно безопасен.

За да се уверите, че прожекторът, който ви предлагаме, си заслужава минималната инвестиция, ще ви запознаем с характеристиките, притежавани от качествените портативни осветители. Параметрите, на които трябва да обърнете внимание включват:

 • Яркост на светлината. Яркостта на LED прожектора се измерва в лумени.Колкото по-голяма е цифрата на лумените, толкова по-ярка е светлината. За по-широко покритие ви е нужен модел с по-ярка светлина, докато за по-локализирано светене лумените могат да бъдат и по-малко;
 • Цветна температура. LED осветителите се предлагат в различни цветови температури, измерени в Келвин (K).По-топлите температури (около 2700-3000K) излъчват по-мека, жълта светлина, докато по-студените температури (5000K и повече) произвеждат подобна на дневна бяла светлина;
 • Капацитет на батерията и време на работа. Капацитетът на батерията, обикновено измерван в милиамперчаса (mAh) или ватчаса (Wh), определя колко дълго ще работи прожекторът с едно зареждане.Вземете предвид както капацитета на батерията, така и очакваното време на работа при различни нива на яркост.По-големият капацитет на батерията обикновено осигурява по-дълго време на работа;
 • Време за зареждане. Информирайте се колко време отнема пълното зареждане на акумулаторната батерия.По-краткото време за зареждане може да бъде от решаващо значение, особено ако имате нужда от прожектора в извънредни ситуации;
 • Вид на батерията. Повечето акумулаторни прожектори обикновено използват литиево-йонни батерии поради тяхната висока енергийна плътност и по-дълъг живот. Проверете вида и качеството на използваната батерия, тъй като това може да повлияе на производителността и издръжливостта на осветителя;
 • Преносимост и дизайн. Обърнете внимание на размера и теглото на прожектора, особено ако преносимостта е приоритет.Изберете нашия компактен и лек акумулаторен led прожектор, който е лесен за носене и транспортиране. Моделът се предлага с термоустойчива дръжка и стабилна стойка за допълнително удобство при използване;
 • Здравина и устойчивост на атмосферни влияния. Прожекторът трябва да издържа на различни условия на околната среда.Изберете модел с издръжлив и устойчив на атмосферни влияния корпус, както и с подходящ рейтинг IP (защита от проникване). IP 65 е рейтинг, показващ добра защита срещу прах и вода;
 • Регулируеми нива на яркост и ъгъл на лъча: Един добър LED прожектор на батерия трябва да предлага регулируеми нива на яркост, за да отговори на различни изисквания за осветление. Освен това променливият ъгъл на светлинния лъч ви позволява да персонализирате разпръскването на светлината, което прави прожектора по-гъвкав за различни сценарии.

Нашият влагоустойчив лед прожектор с батерия отговаря на всички критерии за качество и функционалност, посочени в списъка. В същото време цената му е повече от достъпна, което ви дава основателна причина да го закупите без никакви колебания. Ние ще ви го доставим заедно с 2 зарядни устройства с адаптер съответно за 220V и 12V.

С какво ЛЕД осветителите превъзхождат традиционните лампи?

Изборът на лед прожектор 100W може да не е най-рентабилното решение, ако осветителят използва старата технология с нажежаема жичка. Светодиодната технология, от друга страна, може да осигури аналогична яркост на светлината при неколкократно по-ниска консумация на електричество.

LED лампите или Light Emitting Diodes имат многобройни предимства пред традиционните лампи с нажежаема жичка и флуоресцентните. Тези предимства допринасят за широкото им интегриране в различни приложения, включително жилищно, търговско и индустриално осветление.

На първо място, светодиодната технология, заложена в нашия лед прожектор, е с висока енергийна ефективност, преобразувайки значителна част от електрическата енергия, която консумира, във видима светлина. Обратно, традиционните крушки с нажежаема жичка отделят голямо количество енергия като топлина, а не като светлина. Това прави светодиодите по-устойчив и рентабилен избор, тъй като те могат значително да намалят потреблението на електроенергия.

LED лампите имат впечатляващ живот в сравнение с традиционните. Докато крушките с нажежаема жичка обикновено светят около 1000 часа, а компактните флуоресцентни около 8000 часа, светодиодите в един прожектор 100W могат да издържат до 25 000 часа и повече. Тази дълготрайност не само намалява честотата на подмяната, но и минимизира отпадъците и въздействието върху околната среда.

LED светлините са твърдотелни осветителни устройства, което означава, че са по-здрави и издръжливи от крехките стъклени крушки с нажежаема жичка. Светодиодите са устойчиви на удари, вибрации и температурни колебания, което ги прави идеални за различни среди, включително за външно и индустриално осветление.  

Светодиодите постигат пълна яркост моментално, за разлика от луминисцентните лампи, на които може да отнеме няколко минути, за да достигнат пълен капацитет на осветяване. Освен това, те могат лесно да бъдат димирани, без това да повлияе на живота им, което предоставя на потребителите по-голям контрол върху светлинния поток и създава възможности за пестене на енергия.

Избирайки светодиоден прожектор с батерия, вие си осигурявате по-дълго време за светене с едно зареждане, тъй като ЛЕД осветлението е слаб консуматор на електрическа енергия. Ако фенерът използваше обикновени нагряващи се крушки, нуждата от презареждане щеше да бъде много по-честа.

С масовото навлизане на тази технология в осветлението, цената на устройствата се понижи значително. Затова днес можем да ви предложим изключително полезен и добър LED прожектор 100W на много достъпна цена.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти