Освежители за въздух и дифузери за етерични масла

Ред:
Освежители за въздух и дифузери за етерични масла

Знаете ли защо богатите прекарват всяка свободна минута в спа салоните за красота и масаж? Заради арома-терапията, която събужда сетивата, премахва стреса, тревогата и умората, и зарежда с положителна енергия. Смятате, че не можете да си позволите подобен разкош? Грешите! Ние ще ви предложим изгоден дифузер за ароматерапия, с който да се глезите ежедневно у дома.

Какво е действието на ароматерапията?

Ароматерапията е древна лечебна практика, която в последното десетилетие изживява своя ренесанс. Действието ѝ е обект на няколко независими медицински проучвания, всяко от които доказва нейната ефективност в борбата със стреса, болката, умората и множество други физико-емоционални състояния.  Ако се чудите дали ви е нужен дифузер за етерични масла, особено на толкова изгодна цена, значи сте склонни да се лишите от нещо изключително полезно за вашето здраве.

Ароматерапията използва есенциални олиа, извлечени от специален вид растения, които помагат за поддържане на баланса между ума, тялото и духа. Принципът на работа е прост, но максимално ефективен. Стимулирайки рецепторите на обонянието в носа, маслата изпращат сигнали от нервната към лимбичната система - център в мозъка, отговорен за емоциите. Ароматите от маслата имат различно действие – успокояващо, енергизиращо, освобождаващо и приспиващо.

Един добър дифузер за етерични масла намира широко приложение в съвременния живот. На запад и особено отвъд океана, той се използва като поддържаща терапия от хора с онкологични заболявания. С негова помощ значително се подобрява качеството на живот, като се намаляват стреса, тревогата, замаяността и гаденето, съпътстващи химиотерапията.

Пациенти с дихателни проблеми е препоръчително да се снабдят с евтин дифузер за етерични масла от каталога ни. С правилно подбраните растителни екстракти, формирани като масло, става възможно да се отворят бронхите и да се подобри дишането. Маслата от евкалипт, мента, пачули и някои цитруси действат чудесно на хора с астма, сенна хрема и други алергии.

С правилно дозиране и разумно използване, ароматерапията помага за лечението на бронхит при малки деца. Удачно е да използвате дифузер с етерични масла дори само за да овлажните и освежите въздуха в затворените помещения. Сухият въздух през отоплителния сезон е причина за дразнещи кашлици, запушен нос и трудно преглъщане, поради оток на лигавиците в гърлотои устната кухина.

Какво ви предлага настоящата категория?

От този раздел на богатия ни каталог можете да избирате между дифузери и освежители за въздуха в стаите. Всяка технология, на която са базирани освежаващите и лечебни продукти от раздела, е доказано ефективна и безопасна. Ако климатикът ви разболява и сковава ставите и гръбнака ви, ние ви предлагаме да се спрете на компактния освежител за въздух, който охлажда, пречиства и овлажнява въздуха в затворени пространства.

Инвестицията в домашен освежител за въздух е изключително рентабилна. С него ще си спестите много здравословни проблеми, чието лечение е значително по-сложно и продължително. Вероятно дори не подозирате колко много и различни видове микроорганизми витаят във въздуха в стаите, които обитавате постоянно, но те са там и ви разболяват.

Когато сезонът не позволява да проветрявате помещенията или пък атмосферата навън е силно замърсена, решението се състои в чудесните ни освежители за въздух. Уредите се захранват директно в електрическата мрежа или от презаредими батерии. Често са налице и двете опции, в зависимост от това какво предпочитате и какво условията ви позволяват.

Комбинация от водна мъгла и цветотерапия

Учените отдавна са доказали, че някои меки и приглушени цветове успешно понижават нивата на стрес и тревога. От каталога ни можете да си изберете компактен електрически дифузер за етерични масла, разработен за арома и цветотерапия – едновременно и самостоятелно. Изпарителите ни са с различна вместимост – от 200 до 500мл.

В зависимост от обема на водното съдържание, дифузерите имат различна продължителност на работа. Тези с по-голяма вместимост могат да работят непрекъснато между 8 и 10 часа. Имат изключително широк обхват на действие – до 40 кв.м при отделни модели. Спокойно можете да ги оставите да действат през цялата нощ, за да се събудите свежи, отпочинали и със сияйна кожа.

Знаем, че красотата е не по-малко важна за вас от здравето, затова ви съветваме да се снабдите с електрически изпарител/ освежител за стая. Когато въздухът е сух и силно замърсен, кожата страда от недостиг на кислород, а това води до преждевременното ѝ стареене. Водната мъгла, излъчвана от изпарителя, особено ако към водата добавите няколко капки розово масло ще направи чудеса с чувствителната ви и уморена кожа.

Цветотерапията е истинско вълшебство, затова не се отказвайте от тази функция на чудесните ни дифузери и освежители. Изборът ви обикновено се простира между цели 7 нюанса на най-меките и топли цветове от спектъра. Когато в спалнята ви цари пълен мрак, меката синя, зелена или розова светлина ще осветява цялото пространство, изпълвайки ви с чувство на спокойствие, мир и комфорт.

Използвайте дифузера с аромати не само с лечебна, но и с профилактична цел. Нека той се превърне в любимия ви ароматозатор. С него лесно ще „прогоните” от дома си неприятни миризми, например от готвено, цигарен дим и урината на домашните си любимци. Поддържайте го постоянно зареден с вода и любимия си аромат, за да се радвате на лукса, присъщ на богатите и известните.

100% ефективност и безопасност

Уверяваме ви, че дифузерът за ароматерапия, както и всеки освежител за стая от каталога ни отговаря напълно на съвременните изисквания за качество и безопасност. Овлажнителите и изпарителите, които ви предлагаме не използват нагревател за генериране на пара. Този метод е морално и технологично остарял и се използва единствено при уредите за инхалация.

Дифузерите ни създават лека водна мъгла, разпрашавайки фино водните капки. Това ги прави не само невероятно ефективни, но и 100% безопасни. Всеки наш електронен освежител за въздух е с интегрирана функция автоматично изключване, когато водата в контейнера се изпари напълно. Моделите ни облицовани с дървесно покритие съчетават функционалност и естетика, на която вярваме силно държите.

Виж още