0
0
.00
BGN

Арома дифузер 500ml, Z06, 7 led цвята, дистанционно

Опции

Модел: sz0887

Наличност: В наличност

 


43
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Арома дифузер 500ml, Z06, 7 led цвята, дистанционно - 1 бр. Общо: 43лв.

Овлажнител, ароматизатор и нощна лампа в един уред
Капацитет: 500мл
Дистанционно управление
Материал: PP + ABS
Захранване: 220V
Размери: 16 х 16см
Уникален дизайн, който се вписва във всеки декор
Голям капацитет и голям изход на мъгла.  Този ароматен овлажнител може да побере до 550ml вода и да произвежда до 40 ml влага на час. Може да работи до 10 часа непрекъсната продукция.
Може да се използва като дифузьор и овлажнител.  Добавянето на няколко капки етерично масло в него ще изпълни пространството ви с прекрасен аромат и терапевтични ползи. Можете да го използвате и като овлажнител, без да добавяте етерични масла, за да добавите повече влага в стаята.
Този овлажнител използва ултразвукова технология, която не генерира шум при работа. Той е изключително тих и издава ултра фина и гладка мъгла, която може да омекоти и овлажни сухата и напукана кожа през зимата.
Регулируема LED светлина . Можете да избирате между 7 цвята между два режима: постоянно включен или променящ се цветове. Яркостта се избира между по-слаба и по-ярка.
Използвайте го като нощна лампа, за да добавите романтична атмосфера.
Настройка на времето . 4 режима за настройка на времето: 1H, 3H, 6H или постоянно включено за непрекъснато време на пръскане.
Система за безопасност - автоматично изключване . Когато водата се изразходва, тя ще се изключи автоматично, за да предпази продукта от изгаряне.
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти