Кафемашини

Ред:
Кафемашини

Денят на съвременния човек започва с чаша ароматно кафе. То е еликсир, който ни освежава и зарежда с енергия, а приготвянето му е ритуал, на който болшинството от нас държат и обичат. Ontime ви приветства с Добре дошли в категория Кафемашини, където цени и качество са представени в най-доброто възможно съотношение.

Какво да изберете?

Изборът на кафе машина зависи от редица фактори, включително принцип на работа, размер и цена. Енергизиращата топла напитка днес съществува в огромно разнообразие от вариации, особено когато в състава ѝ влиза и мляко. За да изберете подходящия модел, е нужно да познавате добре вкуса и предпочитанията на членовете на своето семейство. Не е честно да мислите само за себе си, освен ако не живеете самостоятелно.

Капацитетът на приготвяне е също от значение, защото с правилно избран модел ще можете да приготвяте бързо голямо количество еспресо, капучино и други вариации на кафето. Марката определено е фактор, заслужаващ специално внимание. От нея често зависи колко дълго ще бъде използвана машината.

Кафемашините, включени в каталога ни биха могли да се разделят условно на няколко групи, сред които:

Компактни и нискобюджетни

На нашите клиенти с бюджет около 100 лева препоръчваме да разгледат разнообразната ни колекция от кафемашини Crown. Те са компактни и изключително леки – идеалният модел за дома. Използват максимално прост работен принцип, но същевременно превръщат кафето в божествен еликсир, покрит с плътен и пухкав каймак.

Крема-дискът, добавен в болшинството уреди на марката, е гаранция, че кафето ви винаги ще има богат каймак, без значение дали суровината е скъпа, евтина или пакетчето стои отдавна отворено. За страхотния резултат допринася и мощността на нагревателя и италианската помпа, осигуряваща налягане от 15 бара при приготвяне на всяка доза. Всеки модел има защита от прегряване и удобен контролен панел.

По-висок клас

В случай че сте склонни да похарчите сума между 100 и 200 лв. за еспресо кафемашина, препоръчваме да се фокусирате върху уредите с марка Finlux. Те са надеждни, с модерен дизайн и с някои допълнителни функции, например затопляне на чашите посредством специална поставка.

По-високият клас кафемашини еспресо са задължителен компонент от кухненското оборудване в модерния дом. Всеки път, когато имате гости ще ги впечатлявате с домашно приготвени кафета и капучино, които не отстъпват по нищо, а понякога дори превъзхождат професионално направените в престижните заведения.

Премиум качество

Клиентите ни, които не са склонни да правят компромис с качеството обикновено си избират кафемашина DeLonghi. С професионалната си ръкохватка и прецизно електронно управление, уредите на престижната марка позволяват на редовите домакинства да се насладят на редица професионални функции.

DeLonghi ви дават възможност да използвате два вида кафе – смляно и таблет-дози. Ако сте привърженици на модернизацията и автоматизацията, определено трябва да спрете избора си на автоматична кафемашина на марката. С нея имате автоматичен режим Включване/Изключване, така че уредът да е готов за работа в предварително зададен час, след което да се самоизключва. Край на притесненията, когато излезете за работа.

С филтър

Кафето тип „Шварц” е по-малко предпочитано у нас, но все пак има известен брой верни последователи. Каната с филтър е най-удобният и практичен вариант за любилите на този начин на приготвяне на освежаващото питие. Кафе машина DeLonghi 650 14011.BK е точно каквото ви е нужно. Дори да нямате достатъчно място на кухненския плот, за нея все ще се намери достатъчно пространство.

Тя има отличен капацитет на работа, позволявайки ви с едно зареждане да приготвите цели 5 кафета, с които да почерпите своите гости или да събудите цялото си семейство. Лесното зареждане и почистване са гарантирани, както и максималната безопасност. Кафеварката се изключва автоматично, когато не се използва за определен интервал от време.

Огромен избор, гарантирано качество, изгодни цени

Независимо дали търсите евтини кафемашини или по-скъп вариант на престижна марка, в каталога ни със сигурност ще откриете точно каквото ви е нужно. Изборът ви се простира сред битова техника от най-ново поколение, специално проектирана за модерния дом. Машините за домашно ползване са с елегантен дизайн, съвместим с интериора на елегантно обзаведената кухня.

Кафемашините NESCAFE Krups, използващи капсули DolcheGysto са разработка от бъдещето. С тях можете да приготвяте любимото си топло и студено фрапе, както и разнообразни млечни шейкове. Минималистичният им дизайн и впечатляваща визия ще се превърнат в акцент в кухненския интериор. Използвайки италианска помпа и термоблок технология, уредите от серията променят изцяло начина на приготвяне и консумиране на кафето.

Качеството на уредите ни е гарантирано. Всяка машина за кафе от каталога ни е произведена от добре познат производител, съобразно най-високите съвременни стандарти за качество и безопасност. Доставя се заедно с гаранционна карта, даваща право на гаранционно обслужване и ремонт, в случай на възникнала неизправност, която не е по вина на клиента.

Цените на машините ни са изключително изгодни. Някои модели са част от атрактивните промоции, с които обичаме да глезим своите клиенти. Можете да спестите от 13 до 34% от цената, ако се възползвате веднага от страхотните ни предложения. Нашият онлайн магазин ви създава удобство и помага да спестите пари, нерви и време. Пазарувайте разумно и със стил – при нас това е възможно!

Виж още