0
0
.00
BGN

Разкрасяващи продукти

Покажи

Комплект кола маска за микровълнова фурна Wonder WAX, Лилав

15
00
лв.
Комплект кола маска за микровълнова фурна Wonder WAX, Лилав

Комплект четки за грим с овална форма

19
00
лв.
Комплект четки за грим с овална форма

Красотата играе все по-важна роля в съвременния живот. Всички се стремят да изглеждат колкото се може по-красиви и да забавят максимално процесите на стареене. Електронен магазин Онтайм ви предлага цяла категория, включваща модерни, безопасни и много качествени разкрасяващи продукти, при това на супер достъпни цени.

Средствата за разкрасяване, които сме подбрали за вас имат различен принцип на работа и предназначение. Целта е да обхванем всички аспекти на разкрасителния процес – грим, прическа, кожа, тяло, маникюр и педикюр. Постарахме се да включим в продуктовия ни каталог единствено качествени изделия, но на възможно най-ниска цена. Тяхната ефективност в борбата с всички пречки към красивата визия е гарантирана.

Богатата ни колекция от разкрасяващи продукти, бихме могли да разделим на няколко отделни групи спрямо тяхното предназначение, а именно:

За подмладяване

Младостта е фикс идея за болшинството хора по света. Не само жените, но и мъжете влагат все повече пари и полагат неимоверни усилия, за да запазят младежкия си вид. Подмладяващите средства обхващат както кожата, така и цялото лице и тялото. Част от тях са под формата на специални хранителни добавки, докато други са пригодени за въздействие отвън.

Разполагаме с богата гама тонизиращи и коригиращи бръчките маски лице, както и с разнообразие от кремове с растителни екстракти, витамини и дори био злато. Можем да ви предложим специални механични масажори, способни да върнат младежкия вид на лицето и тялото. Тъй като стройната фигура е също признак на младостта, сме подбрали и обширна група стоки, подпомагащи отслабването.

За коса

Създавайки секция Разкрасяващи продукти, не сме пренебрегнали и един от важните фактори за красивата визия – косата. Включили сме средства за подобряване състоянието на увредената коса, както и богат асортимент от уреди за нейното стилизиране и оформяне. Ще ви помогнем да стимулирате растежа на косата си, а също и да коригирате пораженията, нанесени по химичен и механичен път.

Създаването на идеалната прическа у дома е по-лесно от всякога с нашите разкрасяващи продукти за коса. Предлагаме висококачествени маши, преси и електрически четки за коса, с които всеки ден можете да имате различна прическа и да изглеждате сякаш сте посетили престижен фризьорски салон. Добрата новина е, че при нас всички средства за подобряване визията на косата са на значително по-ниска цена.

Маникюр и педикюр

Красотата обхваща и състоянието на ноктите на ръцете и стъпалата, а това ви изправя пред нуждата да посещавате редовно салон за маникюр и педикюр. Вместо да хабите напразно средства и време, можете да се погрижите за отличното състояние на ръцете и краката си у дома.

Уредите и приспособленията за домашен педикюр ще ви превърнат в истински професионалист. Те са изключително лесни и удобни за употреба, така че не е необходима особена сръчност и специални умения. В колекцията ни ще срещнете богат асортимент от уреди за премахване на загрубялата кожа на петите, а също и UV лампи и гел лакове за дълготраен и ефектен маникюр.

Обезкосмяване

Окосмяването по лицето и тялото е крайно нежелано в съвременния свят, ето защо важна част от колекцията ни с разкрасяващи продукти са и средствата за обезкосмяване. Можем да ви предложим последно поколение епилиращи уреди, оставящи кожата гладка и нежна като кадифе. Лицето ви ще се сдобие с желания копринен блясък с нашите многофункционални тримери, включващи приставки дори за чувствителните зони.

Имаме и комбинирани епилиращи системи, които ще решат трайно проблема с окосмяването на тялото, лицето и бикини зоната. Вече можете да спестите средствата, необходими за посещение на салоните за красота. Нашите разкрасяващи продукти ще превърнат дома ви в козметичен център, чиито врати са винаги отворени за вас.

Прочетете повече