0
0
.00
BGN

Колан за изправяне на гърба Chest belt

Опции

Модел: st824

Наличност: В наличност

 


7
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Колан за изправяне на гърба Chest belt - 1 бр. Общо: 7лв.

Коланът има нежно, но ефективно влияние върху стойката. Поставя се лесно и е удобен за носене. Дава възможност да се регулира според особеностите на тялото. Поставя се върху раменете и се залепва в средата на гърба. По този начин се постига изправяне на раменете и гръбнака. Изправеният гръб автоматично подобрява визията коремчето се прибира, а гърдите изпъкват. Подобрява се дишането и се намаляват болките в гърба.

Моделът е произведен от висококачествена и удобна материя с известна еластичност. Не убива и е комфортен дори при продължително носене. Може да се пере в перална машина и се предлага в универсален размер с възможност за регулиране на ширината 25-35 см. Подходящ за деца и възрастни. Коригира стойката и облекчава дискомфорта в гръбнака. Може да се носи ежедневно и под дрехите.

Позитиви от продукта

 • Намалява болката в гърба
 • Изправя стойката
 • Прибира корема
 • Подобрява дишането
 • Подходящ за деца и възрастни
 • Може да се носи и под дрехите
 • Удобна и еластична конструкция
 • Възможност за регулиране на ширината
 • Стабилно велкро залепване
 • Лесно почистване
 • Компактни размери

Какво получаваме с тази покупка

 • 1 х Колан за изправяне на стойката
 • 1 х Кутия за съхранение

Онлайн магазин Онтайм предлага изключително ефикасни ортопедични колани, яки и наколенки, които се борят ефективно с последиците от стари травми, вродени и придобити гръбначни изкривявания, както и неприятни заболявания като ревматоиден артрит. Разбира се, лечението на сериозните заболявания винаги е придружено със съответно медикаментозно лечение, но локалното третиране на засегнатите места почти винаги дава изключително благотворни резултати. Каталогът ни разполага и с продукти за облекчаване на по-безопасни за здравето състояния, като неправилна стойка, чието поддържане с времето се отразява не само на визията, но и върху едни от най-значимите вътрешни органи. 

Гръбначният стълб е основната механична опора на тялото ни. Изправената му позиция и доброто състояние на прешлените осигуряват правилно дишане, а именно то е изключително важно условие за физическото здраве на тялото ни. Преди столетия редовно са се прилагали цели системи от упражнения за подобряване на стойката, която е била изключително важно предимство на дамската половина. Днес подобни упражнения още са налични, но обикновено проблемът с прегърбената фигура се неглижира, докато не придобие сериозни размери. Не допускайте прегърбените рамене да развалят привлекателната си визия и разгледайте специалният ни колан за изправяне и поддържане стойката на гърба в галерията ни, който ще отстрани проблема с неправилната позиция. Изправянето на стойката, от своя страна, ще подобри значително дихателния процес, позволявайки по- пълно окисление на белите дробове и повишаване на кислорода в кръвта, което ще подобри имунната ви система, състоянието на кожата и общият физически тонус. 

Продуктът е изработен от еластична материя с анатомичен дизайн, който следва плътно извивките на гърба и раменете. Въпреки, че е мек и приятен на допир, и позволява на кожата да диша свободно, специалният ортопедичен колан за изправяне на гърба оказва силно въздействие върху позицията на гърба. Той възприема функцията на пълноценна опора за горната част на гръбначния стълб, която изпълнява основна роля за цялостната стойка на тялото- прегърбването и изкривяването винаги започват поради неправилна позиция на горните прешлени.

Наличният в галерията ни колан за изправяне и поддържане на стойката и на гърба Chest belt задава по много деликатен, но категоричен начин, новата позиция на тялото и я поддържа през цялото време на носене на продукта, докато изправената походка не се превърне в навик. 

Описваният колан за изправяне на гърба е изработен от висококачествени текстилни материали, а поставянето му става изключително бързо и лесно. Тънката материя не се забелязва под дрехите и продуктът може да се носи ежедневно, за по- бърз и дълготраен ефект, без да разваля визията ви. Коланът се пристяга в централната част на гърба, с помощта на специална самозалепваща велкро лента- изключително приятна за кожата материя, която бързо ви кара да забравите за съществуването на колана. Поставянето е подобно на обикновен сутиен, който обаче обхваща зоната над гърдите, а продуктът спокойно се коригира според гръдната обиколка и линията на раменете.

Еластичният колан за изправяне на гърба и раменете не трябва да се пристяга прекалено, но достатъчно плътно, за да не се разместват презрамките, или пък да си образува луфт на гърба. Продуктът е наличен в стандартни размери от 25- 35 см., подходящи за почти всеки тип дамска фигура и раменен пояс.

Удобната конструкция позволява да го носите почти постоянно, без това да навреди по никакъв начин на структурата на гръбнака ви- напротив, модерният колан за поддържане и изправяне на стойката на гърба е в състояние единствено да подобри цялостното ви състояние. Чистотата на Chest belt спокойно се поддържа в пералня, на нормални градуси, тъй като е изработен от неразтеглива материя, която се запазва в отлично състояние, в продължение на много време. 

Редовното носене на колан за изправяне на гръбнака не просто подобрява стойката ви, но и въздейства върху съществуващи гръбначни изкривявания, сколиоза, и облекчава болката, породена от тези заболявания. След кратък период на употреба, щ установите качествени визуални и здравословни промени- раменете ви са изтеглени силно назад, в равна линия зад гърдите, бюстът изпъква, а коремът е прибран. Тази позиция е оптимална за пълноценното дишане, което пък предотвратява оросяването на цялото тяло, паметта, състоянието на кожата, появата на вирусни и бактериални инфекции, както и редица по- сериозни заболявания.

За носенето му не са известни никакви противопоказания- напротив, ортопедичният колан за изправяне на гърба се радва на ласкави мнения и възторжени оценки от клиенти във всички възрастови групи. Закупете си страхотният колан за изправяне на гърба с активни лечебни свойства на изключително ниска цена, за да подобрите самочувствието и тонуса си за невероятно кратък период. 

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти