0
0
.00
BGN

Стелки за обувки

Покажи

Термо зимни стелки за обувки

4
00
лв.
Термо зимни стелки за обувки

Турмалинови стелки за обувки за хора със студени крака

10
50
лв.
Турмалинови стелки за обувки за хора със студени крака
5
50
лв.
14
00
лв.
-39%

6.0000, 9.9000

Летни хавлиени стелки Easy Step против изпотяване и неприятна миризма
9
90
лв.
6
00
лв.
18
00
лв.
5
20
лв.
11
00
лв.
11
00
лв.
Повдигащи стелки BTall

РАЗПРОДАДЕНО

11
90
лв.

В тази категория сме събрали цялата си колекция от стелки за обувки, способни да превърнат ежедневното изминаване на големи разстояния в лесна задача и полезна активност. Ако страдате от проблем с ходилата, който ограничава дори най-елементарните ви движения, то специално разработените за целта продукти ще ви помогнат да го разрешите успешно.

Какви проблеми решават продуктите в раздела?

Голяма част от хората на планетата споделят едни и същи проблеми, затрудняващи сериозно ежедневното ходене. Това накара много производители да обединят своите усилия с най-добрите лекари – ортопеди и дерматолози в разработването на приспособления, които да коригират масово срещаните проблеми и да осигурят максимално удобство на милиони хора по света.

Характерно за предлаганите от нас ортопедични стелки е невероятно лесното им използване, висока ефективност и нищожна цена. Това са чудесни разработки, които абсолютно всеки може да си позволи и трябва да притежава. Проблемите, решавани успешно от силиконовите ни стелки с ортопедични свойства включват:

  • Вродени или придобити дефекти на стъпалото;
  • Изпъкнали кокалчета – Халукс Валгус;
  • Болка вследствие носене на високи и неудобни обувки;
  • Проблеми с крайниците и гръбнака;
  • Нисък ръст;
  • Болки в петите;
  • Поява на мазоли и рани от нови обувки.

Ние ви предлагаме богат избор от силиконови подложки, както и широк спектър от разработки с ортопедично, затоплящо и противоизпотяващо действие. Меките силиконови подложки имат за цел да увеличат удобството при носене на високи токове. Характерно за обувките на висок ток е, че концентрират напрежението в предната част на стъпалото.

Това води до отоци в крайниците, болка и загрубяване на кожата на възглавничките. Нашите изгодни и функционални подложки ще отнемат от напрежението и ще улеснят ходенето на много висок ток.

Решени сме да ви върнем радостта от движението

Коригиращите ортопедични стелки за обувки притежават свойството да връщат удоволствието от ходенето. От тях се нуждаят голяма част от по-възрастните ни потребители, защото болките и отоците в крайниците са често срещано явление с напредване на възрастта.

От стелките с ортопедична функция могат да се възползват и всички хора, страдащи от плоско стъпало и други деформации, затрудняващи ежедневното ходене. Предлагаме продукти с много високи характеристики, грижещи се за равномерното разпределение на тежестта и елиминиране на изпотяването, водещо до появата на неприятни миризми.

Стелките са разработени специално за мъже и жени, съобразно индивидуалните характеристики на ходилата на двата пола. Дори обувките с най-високо качество могат да предизвикат изпотяване на стъпалата, а това води до появата на гъбички и други микроорганизми, причиняващи силна неприятна миризма.

Специално проектираните ортопедични стелки, предпазващи от изпотяване ще се погрижат за доброто състояние на стъпалата ви и на любимите ви обувки.  Изработени от специални материали, те имат свойството да предотвратяват изпотяването на краката.

Разполагайки с голям брой отвори, стелките осигуряват безпроблемна циркулация на въздух – свойство с огромно значение за добрата хигиена. Проветряващите се подложки ще върнат не само приятното усещане от движението, но и вашето самочувствие. Вече можете спокойно да влезете във всеки дом, в който ви поканят, като надлежно събуете обувките си без никакви притеснения.

За хората, страдащи от постоянно студени крака, поради неправилно оросяване на крайниците също сме се погрижили. Предлагаме иновативни турмалинови ортопедични стелки на разумни цени. Турмалинът е специален минерал, притежаващ ясно изразени затоплящи свойства. Благодарение на присъствието на този материал, стелките ни ще поддържат краката ви топли и сухи през всеки сезон и най-вече през студените и влажни месеци от годината.

Прочетете повече