Стелки за обувки

Ред:
Стелки за обувки
Всеки ден сме принудени да сме с в движение и това как се чувстваме в нашите обувки е от голяма значение, много от обувките ни са неудобни или пък ни стягат. Тук идват на помощ стелките за обувки, силиконовите подложки, приспособления като силиконови разделители за хора с изпъкнали кокалчета - Халукс Валгус. Ще откриете и ортопедични стелки за хора, които са с по-плоски стъпала, а за по-суетните предлагаме и повдигащи стелки.

В тази категория сме събрали цялата си колекция от стелки за обувки, които ще превърнат ежедневното изминаване на големи разстояния в лесна задача и полезна активност. Ако страдате от проблем с ходилата, който ограничава дори най-елементарните ви движения, то нашите специално разработени продукти ще ви помогнат да го разрешите успешно.

Какви проблеми могат да коригират стелките, които ви предлагаме?

Голяма част от хората на планетата споделят едни и същи проблеми, които затрудняват сериозно ежедневното ходене. Това накара много производители да обединят своите усилия с най-добрите лекари – ортопеди и дерматолози в разработването на продукти, които да коригират масово срещаните проблеми и да осигурят максимално удобство на милиони хора по света.

Характерно за предлаганите от нас стелки за обувки е невероятно лесното им използване, висока ефективност и нищожна цена. Това са чудесни разработки, които абсолютно всеки може да си позволи и трябва да притежава. Проблемите, които нашите силиконови стелки за обувки решават са:

  • Вродени или придобити дефекти на стъпалото;
  • Изпъкнали кокалчета – Халукс Валгус;
  • Болка при носене на високи и неудобни обувки;
  • Проблеми с крайниците и гръбнака;
  • Нисък ръст;
  • Болки в петите;
  • Поява на мазоли и рани при носене на нови обувки.

Ние ви предлагаме богат избор от:

Силиконови подложки за обувки

Меките силиконови подложки имат за цел да увеличат удобство при носене на високи дамски обувки. Характерно за обувките на висок ток е, че концентрират напрежението в предната част на стъпалото. Това води до отоци в крайниците, болка и загрубяване на кожата на възглавничките. Нашите изгодни и функционални подложки ще отнемат от напрежението и ще улеснят ходенето на много висок ток.

Ортопедични стелки

Нашите ортопедични стелки за обувки притежават свойството да връщат удоволствието от ходенето. От тях се нуждаят голяма част от по-възрастните ни потребители, при които болките и отоците при ходене са често срещано явление с напредване на възрастта. От стелките с ортопедични свойства могат да се възползват и всички хора, страдащи от плоско стъпало и други деформации, затрудняващи ежедневното ходене.

Предлагаме продукти с много високи характеристики, които се грижат за равномерното разпределение на тежестта и елиминирането на изпотяване, водещо до появата на неприятни миризми. Стелките са разработени специално за мъже и жени, съобразно индивидуалните характеристики на ходилата при двата пола.

Стелки против изпотяване на краката

Дори най-качествените обувки могат да предизвикат изпотяване на стъпалата, а това води до появата на гъбички и други микроорганизми, причиняващи силна неприятна миризма. Нашите специално проектирани стелки за обувки против изпотяване ще се погрижат за доброто състояние на стъпалата ви и на любимите ви обувки.

Изработени от специални материали, те имат свойството да предотвратяват изпотяването при ходене. Разполагащи с голям брой отвори, стелките осигуряват безпроблемна циркулация на въздух – свойство с огромно значение за добрата хигиена. Нашите проветряващи се стелки ще върнат не само приятното усещане при ходене, но и вашето самочувствие. Вече можете спокойно да влезете във всеки дом, в който ви поканят, като надлежно събуете обувките си без никакви притеснения.

Затоплящи стъпалата стелки

За хората, страдащи от постоянно студени крака, поради неправилно оросяване на крайниците сме се погрижили, предлагайки иновативни турмалинови стелки. Турмалинът е специален материал, притежаващ ясно изразени затоплящи свойства. Благодарение на присъствието на този материал, стелките ни ще поддържат краката ви топли и сухи през всеки сезон и най-вече през студените и влажни месеци от годината.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ