Ортопедични стелки WALK FIT

Гласове: 18 Рейтинг: 3.2
 • Код на продукта: ST206
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 18.00лв.

  Нова цена: 15.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Освободете се от болката в краката и гърба и се насладете на движението с ортопедичните стелки !

 • Удобни - осигуряват максимален комфорт при ходене
 • Ефективни - улесняват движението и разпределят равномерно тежестта по цялото стъпало и силата на всяка стъпка
 • Иновативно оформени с меки възглавнички, насърчаващи естественото ходене
 • Увеличават активността на мускулите на краката и седалището
 • Засилват мускулите на гърба
 • Засилват циркулацията на кръвта
 • Подобряват позата на тялото, облекчават натоварването върху ставите и болките в областта на гърба.
 • Подходящи са за всяка възраст, при плоскостъпие, за хора страдащи от болки в гърба и ставите на краката, за хора които ходят много или стоят прави продължително време.

Характеристики:
Снабдени със сребърни нано частици, които осигуряват защита срещу бактерии и предотвратяват образуването на лоши миризми. Удобни възглавнички със защитен гел. Лесно почистване. Вентилационни отвори осигуряващи свежи и меки крака.

Комплектът включва:

 • 1 х Чифт ортопедични стелки
 • 4 х Чифта допълнителни приставки

Писнало ви е да сменяте обувките и все така да се чувствате изморени в края на деня – с отекли крака и болки в кръста от много работа и вървене? Решили сте да си купите вместо това универсални стелки, които да подобрят положението и в момента вашето онлайн търсене е изцяло насочено към ортопедични стелки цена и то достатъчно ниска, за да отговори на финансовите ви очаквания? Имаме отлично предложение за вас и вашето търсене. Ние разполагаме с ортопедичните стелки, които ще възвърнат силите в краката ви, а гърбът ви съвсем скоро ще спре да ви боли.

Представяме ви WALK FIT. Tова са уникални, но в същото време стандартни, подходящи и за мъже, и за жени, за спортни и за елегантни обувки ортопедични стелки. Революционната технология, на базата на която са разработени, гарантира максимален комфорт при ходене. Ефективните стелки улесняват движението и разпределят равномерно тежестта по цялото стъпало и силата на всяка стъпка, а иновативната им форма с меки възглавнички стимулира естественото ходене и то в правилната позиция на ходилото.

Нашите страхотни ортопедични стелки за обувки увеличават активността на мускулите на краката и седалището, а също така и засилват мускулите на гърба. Производителят на WALK FIT гарантира подобрение в  циркулацията на кръвта, както и в позата на тялото, а също така и скорошно облекчение при натоварването върху ставите и болките в областта на гърба.

Ниските и достъпни за ортопедични стелки цени са в комбинация с високо качество и удобство по време на носене, както и с гаранция за дълготрайна и безпроблемна употреба. Снабдени със сребърни нано частици, които осигуряват защита срещу бактерии и предотвратяват образуването на лоши миризми, стелките са и лесни за почистване и надеждни във времето без значение с какви обувки ги носите.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ