ᐉ Ортопедични стелки за обувки с гел за всекидневна употреба на топ цена - Онтайм

Ортопедични стелки за обувки с гел за всекидневна употреба

Гласове: 91 Рейтинг: 3.4
 • Код на продукта: st719
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 10.00лв.
Възможни варианти
* Номерация:

Кол-во: +
-


Продуктите от подобен вид за грижа на краката са широко разпространени в днешно време. Разбира се, има причина за това те са специално създадени за максимален комфорт и здраве на стъпалата, а оттам и на цялото тяло. Точно такъв продукт са и ортопедичните стелки Gel Аctiv, които предлагаме.

Те са подходящи за всекидневно носене, за мъже и жени. Предлагат несравним комфорт при движение и облекчават болката и напрежението в ходилата. Страхотен избор, ако ви се налага да ходите много, искате да омекотите неудобни обувки или просто да ползвате качествени стелки. Тайната на стелки Гелактив е в специалните зони, в които е разположен омекотяващ гел. Той намалява сътресението при движение и микротравмите, които стъпалата понасят ежедневно. Подобрява се комфортът, стойката и се облекчават болките в ставите, кръста и дори гърба.

Може да се насладите на удоволствието от ходенето с ортопедични стелки. Те се изрязват по вашите стандартни стелки. Пасват на всички модели ежедневни обувки, не запарват стъпалата, не ги изпотяват и не създават условия за миризма и развитие на бактерии.

Основни ползи от продукта

 • Идеални за всеки размер обувки
 • Пасват на повечето модели ежедневни обувки
 • Намаляват сътресението за ходилата
 • Облекчават напрежението при продължително стоене
 • Несравним комфорт през целия ден
 • Подходящи за хора с плосък свод

Характеристики:

 • Дамска номерация 37-42 номер
 • Мъжка номерация 42-48 номер

Комплектът съдържа:

 • 1 х Чифт стелки

Шипове, травми, костни изкривявания, наднормено тегло... Причините да потърсите качествени ортопедични стелки са много, и следователно ние ви ги предлагаме. Стелките Gel Activ са уникален продукт, на който си заслужава да обърнете специално внимание. Те имат доказана способност да облекчават болките в стъпалата и да върнат радостта от ходенето.

За мъже и жени

От проблеми в ходилата страдат еднакво и мъже и жени, особено тези в напреднала възраст. С времето костната система претърпява огромни изменения, като най-силно изразени са те в зоната на долните крайници и конкретно в стъпалата. Това е онази част от скелетната система, която понася ежедневно тежестта на цялото ни тяло. Тя е подложена на огромно натоварване, независимо дали се движим или стоим, и без значение от индивидуалното ни тегло.

Ортопедични стелки Gel Activ се предлагат в мъжки и дамски размер, така че да бъдат способни да се приспособят към всяка обувка, без значение от номер и модел. За да бъдат идеални именно за вас, е нужно просто да ги изрежете във формата на стандартните си стелки. Така стелките с ортопедични свойства стават идеалното решение за хората от всеки пол, възраст, форма и големина на стъпалото.

Край на изпотяването и неприятните миризми

При продължително носене на спортни и затворени ежедневни обувки, стъпалата се изпотяват, а това води до появата на сърбежи и неприятни миризми. Благодарение на специалните антибактериални свойства на активния гел, от който са изработени, меките ортопедични стелки ще ви спасят и от този проблем. Вече можете да си спестите средствата и усилията, нужни за елиминиране на влагата в обувките и появата на гъбички и бактерии. Дезодоранти, талкове, бактерицидни спрейове – спокойно можете да се лишите от тях.

Равномерно разпределяне на точките на натиск

Основна причина за деформациите и болките в стъпалата е прекомерното натоварване в отделни точки – възглавнички, свод и пета. Специалната формула на чудесните ортопедични стелки включва омекотяващ натиска гел, разположен в проблемните зони, така че натоварването да бъде равномерно разпределено и да се избегнат травмите при продължително ходене или стоене на крак. Вече няма да се прибирате у дома с подути, безчувствени и уморени крака, независимо какво разстояние сте изминали през деня.

Безупречно качество на символична цена

Помислете колко много пари сте похарчили до момента, за да облекчите поне малко болките в стъпалата си. Нашите ортопедични стелки Gel Activ са отлична алтернатива на всички медикаменти и средства за подобряване състоянието на долните крайници. Те са не само супер ефективни в свойството си да отнемат напрежението в ходилата, но и напълно безопасни за вашето здраве. Изработени от висококачествен хипоалергенен материал, те могат да се използват без проблем дори от хора с вродени и хронични състояния.

Сходни артикули (12)