0
0
.00
BGN

Силиконови гел стелки за обувки на висок ток

Модел: sy728

Наличност: В наличност

 


10
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Силиконови гел стелки за обувки на висок ток - 1 бр. Общо: 10лв.

Висококачествени, силиконови стелки с много мек гел в областта на свода, който облекчава натиска върху крака. Специалният материал, от който са изработени стелките, както и малките издутини по повърхността им не позволява приплъзване. Мекият гел облекчава натиска, за да усещате удобство през целия ден. Стелките са проектирани и оценени със съдействието на специалисти за грижа на краката.

Начин на употреба:
  • Преди употреба се уверете, че обувката е чиста и суха отвътре
  • Отстранете пластмасовата подложка и вижте маркировката, обозначаваща лявата (L) и дясната (R) стелка
  • Поставете стелката със залепващата част надолу в обувката
  • Предната част на стелката, трябва да се позиционира в областта на ходилото под възглавничките на стъпалото
  • Сменете стелките след 6 месеца или при първи признаци на износване
  • Дръпнете бавно и внимателно стелката от обувката, за да я извадите

Нищо не може да направи една жена по-стилна и елегантна от високите токове, но обувките с такъв ток причиняват сериозен дискомфорт, ако се носят продължително време. За да ви подарим удобство и да защитим стъпалата ви от травми, болки и отоци, ние ви предлагаме чифт силиконови стелки за високи обувки с превъзходен дизайн.

Какво представляват стелките от мек силиконов гел?

Гел стелките са специално проектирани подложки, направени от силиконов материал. Те се поставят вътре в обувките с висок ток, за да осигурят допълнителен комфорт и опора на стъпалата. Създадени са с идеята да се справят с дискомфорта и болката, често свързани с носенето на високи токчета за продължителни периоди от време.

Основната цел на меките силиконови стелки за обувки е да смекчат и поемат натоварването, което възниква при ходене или стоене на високи токчета. Силиконовият гел е мек, гъвкав и притежава отлични ударопоглъщащи свойства, което спомага за облекчаване на натиска върху краката и намаляване на напрежението в долната част на тялото.

Стелките обикновено имат ултра тънък и дискретен дизайн, което им позволява да се поберат лесно в повечето видове високи дамски обувки, без да причиняват забележима обемност. Те са напълно прозрачни, което ги прави практически невидими при носене. Този дискретен дизайн гарантира, че стелките няма да повлияят на цялостния външен вид на обувките и не биха привличали ненужно внимание.

Лесна ежедневна употреба

За да използвате силиконови стелки за токчета, просто ги поставете вътре в обувките, преди да ги обуете. Подложките трябва да са разположени така, че да са в съответствие със сводовете и възглавничките на стъпалата ви. Могат да се носят както с официални затворени обувки, така и с елегантни сандали, отворени в областта на пръстите и петата.

Стелките прилепват към фабричната стелка на обувката благодарение на силиконовата си конструкция, която ги предпазва от плъзгане и разместване по време на носене. Това гарантира, че стелките ще останат стабилно на място, осигурявайки постоянен комфорт и опора през целия ден.

Ползи от употребата на силиконова опора за стъпалата

След като стелките бъдат поставени, те осигуряват няколко важни предимства. На първо място, спомагат за по-равномерното разпределяне на натиска върху стъпалото, като намаляват напрежението върху определени точки - възглавничките на стъпалата и петите. По този начин помагат за облекчаване на дискомфорта и минимизиране на риска от развитие на мехури, мазоли или деформация в структурата на ходилата.

На второ място, силиконовите стелки за високи обувки предлагат ефективна шоко- абсорбция, като намаляват напрежението в мускулите и ставите. Употребата им може да помогне за предотвратяване и минимизиране на умората в краката, отоците и болката, които често възникват при ходене или стоене на високи токчета за дълги времеви интервали.

Основно свойство на силиконовата стелка е да осигурява омекотяващ ефект, така че дори най-неудобните високи обувки да станат по-удобни и безопасни при продължително ходене или стоене на крак. Добавяйки плътност чрез допълнителен слой гел-силикон, носенето на обувки с висок ток става значително по-поносимо.

Като цяло, чифт силиконови стелки са практично и ефективно решение за повишаване на комфорта и намаляване на дискомфорта, свързан с носенето на високите токчета. Те предлагат омекотяващ ефект, шокоабсорбация и разпределение на натиска, за да осигурят по-комфортно изживяване при носене на високи обувки. Вече можете да се наслаждавате на своите модерни обувки, без да правите компромис с комфорта.

С какви проблеми е възможно да се сблъскате, ако се лишите от този чудесен продукт?

Цената на нашите стелки за високи токчета е твърде ниска, за да се лишавате от ползите, които те носят. В случай че решите, че не са ви нужни, е възможно да се сблъскате с множество неприятни и дори сериозни проблеми. Най-малкият от тях е постоянният дискомфорт. Това, че обувките ви са скъпи и модерни, не гарантира, че са способни да ви дарят оптимален комфорт. Продължителното им носене определено ще заличи усмивката от лицето ви.

Стоенето или ходенето с високи обувки в продължение на часове без подходящо омекотяване, може да доведе до умора в краката. Липсата на меката силиконова опора може да причини повишено натоварване в зоната на стъпалата, от което неизбежно ще последват умора и отоци. Може би на другия ден няма да можете да обуете отново любимите си токчета.

Нетипичната позиция, в която се намира стъпалото във висока обувка е причина за повишеното триене на кожата в материалите, изпълващи вътрешността на обувката. Ако не използвате силиконови подложки за обувки, то със сигурност ще се сблъскате с появата на мехури и мазоли, които са не само болезнени, но и способни да влошат цялостната визия на стъпалото за дълго време.

Високите обувки не винаги имат подходяща опора на свода, което би могло да стане причина за болки в свода или обостряне на съществуващи състояния като плантарен фасциит. Освен това липсата на шокоабсорбация може да причини повишена болка в петата, особено ако обувките са с твърда или тънка подметка.

Носенето на високи обувки е възможно да повлияе на баланса и стабилността. Без силиконовите ни стелки за обувки на висок ток, които да осигурят допълнителна опора и омекотяване, краката са по-малко стабилни, което увеличава риска от подхлъзване, спъване и изкълчване на глезена. Рискът от фрактури също не е за подценяване.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти