Силиконови подложки за обувки против пришки

Гласове: 29 Рейтинг: 3.6
 • Код на продукта: ST604
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 3.00лв.

  Нова цена: 1.50лв.
Кол-во: +
-
Минимално кол-во за поръчка: 3


С тези силиконови лепенки ще сложите край на умората в краката, вследствие от некомфортни обувки. Те могат да бъдат поставени във всяка една некомфортна обувка, за да спрат и намлят болките от тесни, некомфортни и всякакви обувки, които ви убиват. Силиконовите предпазители са изключително подходящи и като протектори за пети, като в случая се прилепват към задната стена на обувката, където се намира петата. Тази област на крака е и най-податлива към появата на мазоли и пришки и сега можете да сложите край на тези проблеми. Силиконовите протектори ще оберат всички тези напрежения от неудобните обувки, като ще запазят вашите крака непокътнати и здрави. 
Тези силиконнови лепенки могат да се използват и за обувки, от които кракът ви се изхлузва и не ви е комфортно да се движите с тях, Те създават една допълнителна упора към обувката и така например, когато сте с официални обувки и с чорапогащник няма да имате този неприятен проблем с изхлузването.

С какво този продукт е полезен?

 • Предпазва от появата на пришки и мазоли
 • Намаляват болката
 • Предотвратяват изхлузването на крака от обувката
 • Намаляват набиването на петата
 • Може да се използва, както за пета, така и за всяка друга проблемна зона и пръстите
 • Протекторите могат да се ползват във всякакви обувки
 • Могат да се свалят от една обувка и да се поставят в друга
 • Намаляват триенето между стегната обувка и пръстите
 • Намаляват парещото усещане при продължително ходене

Начин на употреба:

 • Премахнете защитното покритие от силиконовата подложка
 • Поставете подложката с лепкава част към вътрешната стена на обувката, където има болка
 • Всяка силиконова лепенка може да се постави към всяка една некомфортна точка от обувката
 • Силиконовите лепенки могат да се местя от една обувка в друга

Комплектът включва

2 х Силиконови протектори за обувки

Скъпи дами, ще ни повярвате ли, ако ви кажем, че сме намерили решение на вечната ви дилема: да нося ли хубави обувки, но да си опропастя краката, или не? Както знаем, по правило, неписано, но всеобщо понятно за стилните жени, красивите и модерни обувки, обикновено са неудобни и от тях ни излизат пришки, мазоли и рани. Е, питаме ви отново: искате ли да си запазите обувките, но с това да запазите и краката си здрави и читави? Вече можете да го направите с уникалните силиконови подложки за обувки!

Как работят тези подложки? Отлепете от тях защитното покритие и ги поставете директно към вътрешната част на обувката, там, където изпитвате болка. Спокойно, в нашия комплект от силиконови подложки за обувки ние включваме две подложки, така че стават за всички чифтове обувки, а освен това са и класически като размер. Преместете силиконовата лепенка на мястото, където най-много ви боли и пробвайте. Походете няколко минути и нагласете подложката до максимален комфорт.

Революционните силиконови подложки за пети  действат бързо и безотказно. Те снемат напрежението в краката, елиминират риска от натъртване и нараняване по време на ходене. Продуктът е с доказано действие за предотвратяване от изхлузването на крака от обувката, а също така и срещу набиване на петата. Може да използвате нашите силиконови подложки за крака и за да намалите парещото усещане при продължително ходене, както и умората при ходене на високи токчета или на много тесни обувки, обикновено официалните, тези в офис стил или за специален повод. При всички случаи, с подложките ще останете все така елегантни,  но ще се чувствате по-добре от всякога. А краката ви ще го усетят моментално! По походката ще си проличи!

 
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Силиконови подложки за обувки против пришки

Доставка с

Цена 4.50лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ