Стелки за обувки против изпотяване с активен въглен

Гласове: 37 Рейтинг: 2.8
 • Код на продукта: st775
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 9.00лв.
Кол-во: +
-


Изпотяването на стъпалата е съвсем нормална реакция на организма към повишаване на температурите. Върху тях са разположени потни жлези, които улесняват регулиране на телесната температура. Въпреки че това е съвсем естествено, много хора се притесняват, че стъпалата им миришат неприятно. Потта няма миризма. Тя се появява след съприкосновение на потта с естествено намиращите се върху кожата бактерии. Колкото по-дълъг е този контакт, толкова по-неприятна е миризмата.

Освен подходящите обувки, произведени от естествени материи, може да направите и нещо друго, честа смяна на стелките и висока хигиена на стъпалата. Предлагаме ви страхотно решение за миришещи крака, стелки с активен въглен. Той е добре познат със своите абсорбиращи миризмата качества и ефективното им задържане. Прилага се в редица аксесоари за хладилници, намаляващи отделянето и смесването на миризмите от храната, както и появата на неприятна такава от самия хладилник.

Стелките с активен въглен са изключително качествени и комфортни. Може да се изрежат в нужния размер от 36-46 номер. Пасват на повечето спортни и спортно-елегантни обувки и са подходящи за ежедневно носене.

Характеристики на продукта

 • Естествени материали
 • Дишаща структура
 • Абсорбира неприятната миризма
 • Попива отделената влага от краката
 • За многократна употреба
 • Може да се изрежат в нужния размер
 • Подходящи и за двата пола
 • Пасват в повечето ежедневни обувки

Комплектът съдържа:

 • 1 х Чифт стелки с активен въглен в универсален размер

Забравете за чувството за срам, когато се събуете и от обувките ви се разнесе ужасна миризма! Край на изпотяването на краката и на лошия мирис, носещ се от тях. Представяме ви уникалните стелки за обувки с активен въглен, създадени да ви помогнат с тези така наболели проблеми.

Тези стелки са супер качествени и комфортни, но също така и универсални, защото  можете да ги нагодите в нужния за вас размер от 36-46 номер. Пасват на повечето спортни и спортно-елегантни обувки, но и са подходящи за ежедневно носене, тоест биха били отличен вариант и за работния ден, ако по цял ден сте на крак и в движение, което допълнително създава предпоставки за изпотяване на крака.

Уникалното в технологията, на базата на която работят тези стелки за обувки с активен въглен, се дължи на бързото им хигиенизиращо действие. За него спомага въгленът, който е добре познат като ефикасен абсорбатор на всякакви видове миризми, включително и на неприятните ухания, носещи се от мръсни крака или спарени обувки. Вземете стелките с въглен и почувствайте свежест и прохлада в собствените си обувки още днес! Ще ви се получи, гарантираме ви го!

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Стелки за обувки против изпотяване с активен въглен

Доставка с

Цена 9.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.