0
0
.00
BGN

Аксесоари за кухнята

Покажи

-19%

12.0000, 15.0000

Универсална силиконова тавичка за печене за Air Fryer
-33%

39.0000, 59.0000

Универсални аксесоари за Air Fryer
59
00
лв.
39
00
лв.
ГОРЕЩО Газова горелка Бренер Turbo Torch OL-600
-22%

69.0000, 89.0000

Диспенсър за бира със светещ и охлаждащ механизъм

Иновативен нож за равномерно рязане и сервиране на диня

6
00
лв.
Иновативен нож за равномерно рязане и сервиране на диня

Карвинг инструмент Pop chef

12
00
лв.
Карвинг инструмент Pop chef

Категорията “Аксесоари за кухни“ разполага с всички онези животоспасяващи детайли, които улесняват и разкрасяват всяка операция преди и по време на приготвяне на храна и напитки. Трудните стъпки в рецепта изглеждат като интересно и стимулиращо предизвикателство, щом  разполагаме с правилните уреди, а всяка готварска процедура се изпълнява за двойно по-кратък от обичайният срок.

Красивата и оригинална визия превръща тези важни компоненти в аксесоар за кухнята, придаващи свежест и тематичен вид на кухненското помещение. Асортиментът на Ontime съчетава естетическите функции с действително висока продуктивност и функционалност, които подобряват вкуса на ястията. Те са сред най-модерните домакински устройства и принадлежности, разработени специално за по-бързо, лесно и успешно готвене.

Рязане и оформяне

Селекцията предлага сетове от няколко различни по размер и предназначение ножове, създадени от лидери в производството на кухненско оборудване като Royalty Line и Kaiserhoff. Неръждаема стомана, незалепващо керамично и мраморно покритие с антибактериани свойства осигуряват няколко предимства: красиви порции на сготвената храна само с едно движение, и съхраняване на ценните вещества в нея.

Същата функция изпълняват и висококачествените рендета Nicer Dicer Excellent Multiple – многобройните приставки оставят нарязани сурови продукти, пълни с витамини и хранителни елементи. Кухненските роботи, блендери, миксери и екстрактори смилат суровата храна, без да отделят от нея ценните й елементи, заради които сте решили да я консумирате в течен вид. 

Такъв аксесоар за кухня е от изключителна необходимост, макар че не всички участват в красивото оформяне на продуктите. Тази задача е поверена на специализираните уреди за обезкостяване и декорация на плодове, приставките на рендетата и чопърите, пресата за картофи, ножицата за подправки, шприцове и др. Разбира се, разделът предлага и необходимите точила за ножове.

Самите комплекти включват всеки тип нож, нужен за обработка и оформяне на хранителни продукти – те са предназначени за рязане на хляб, зеленчуци, месо, риба, плодове, зеленчуци, сладкиши. Сетовете се състоят от различен брой компоненти, но най-важните за кухнята ножове са част от всеки, независимо колко ограничен като бройка е. Бонус към това професионално оборудване са стойките за правилно и безопасно съхранение на остриетата.

Съдове за приготвяне на напитки и храна

Готварският съд е не просто аксесоар, а основна необходимост  за кухненското помещение. Без тях приготвянето на ястие е невъзможно, а с неправилният им избор се ограничаваме с недотам приятни за небцето усещания.  Когато тези принадлежности са с модерни функции и достатъчно високо качество, готвенето се превръща не само в успешна, но и в особено увлекателна процедура. Готовите ястия са с прекрасна професионална визия, а някои от доскоро дори не са присъствали в домашните ви планове.

Категорията предлага най-функционалните съдове от специалните линии на марка Royalty Line – тенджери, тави, специални грил тигани с няколко отделения и др. Повечето са идеално оборудвани комплекти от всички тези домакински съдове. Незалепващото покритие позволяват здравословно готвене с малко или никаква мазнина. Магазинът ни разполага дори с електрически и индукционни котлони на марката.

Газовите горелки за апетитно месо, обработено пред очите ви, позволяват да предложите съвсем ново и вълнуващо изживяване на гостите си. Също толкова атрактивни са машините, с които можете да им приготвите домашен сладолед, пуканки, паста, суши, гофрети, ледено фрапе, течен шоколад и дори фъстъчено масло за сладкиши. Тези, предназначени за специализирани заведения и ресторанти уреди, всъщност са прекрасен начин да зарадвате себе си и близките си.

Магазинът ни се е постарал в прецизната селекция на всеки артикул. С това целим осигуряване на колкото се може по-високи вкусови качества на храната ви, заедно с дългосрочна експлоатация на закупените уреди. Всички наши съдове и аксесоари за кухня имат цени, подходящи за средностатистически потребител, включително и професионалните машини.

Прочетете повече