Иновативен нож за равномерно рязане и сервиране на диня

Гласове: 6 Рейтинг: 4.3
  • Код на продукта: st759
    Наличност: В наличност
  • В наличност Цена: 6.00лв.
Кол-во: +
-

Наближава сезона на дините, а дългото и мъчителното им рязане много често ни отказва от този прекрасен вкус. Липсата на подходящ нож, с който да разрежем твърдата кора на динята и да нарежем парченца, подходящи за консумиране може да ни намали желанието да консумираме този толкова полезен плод. За летния сезон е особено приятно да имаме в хладилника приятно охладена направена на красиви резени диня, подходящи да бъдат поднесени в случай на изненадващи гости като десерт.

По-малко усилия и по-красиви парчета!

С този невероятен нож направен специално за рязане на диня, можем да открием действително колко обичаме този плод, защото винаги, когато поискаме ще можем да направим идеалните резени и да му се насладим. Изрязвайки внимателно с този уред няма да има излишни разхищения и да се налага да изхвърляме половината сърцевина защото не сме успели да я отделим от кората. Ще избегнем пръскането и капещия сладък, лепкав сок навсякъде.

Ножът е направен от неръждаема стомана и със своя уникален дизайн позволява бързо и лесно да нарежем на идеални парченца всяка диня или пъпеш. Формата му наподобява щипка, която пък помага за сервирането на резените. Има тънко острие между двете щипки, което играе важна роля за изрязването на парчетата от кората. Улеснете ежедневието си и спрете да губите време в търсене на подходящ нож! За да използвате по предназначение ножа за диня е нужно първо да я разрежете наполовина и след това да прокарате ножа от сърцевината към кората, като се движите от единия към другия и край. Можете да опитате с различни форми и кубчета, според желаните от Вас парчета. Не губете излишно време, този продукт ще ви спести много усилия!

Характеристики:

  • Материал: неръждаема стомана
  • Препоръчително е да се измие преди използване с топла сапунена вода.
  • Подходящ за съдомиялна машина
  • Размери: 21,6 см х 6,3 см х 3,8 см
  • Тегло: 100 гр.
Направи бърза поръчка

Иновативен нож за равномерно рязане и сервиране на диня × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 6.00лв.


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ