0
0
.00
BGN

Детски играчки

Покажи

Танцуващ Кактус играчка

29
00
лв.
18
00
лв.
Танцуващ Кактус играчка

Акумулаторна кола Ферари дизайн

450
00
лв.
Акумулаторна кола Ферари дизайн
-19%

18.0000, 22.5000

Детска кукла бебе
Детска кукла бебе

В наличност

22
50
лв.
18
00
лв.
180
00
лв.
-19%

16.0000, 20.0000

Детска музикална кукла 40см, аксесоари, пееща
-25%

12.0000, 16.0000

Детски пистотел за балончета
16
00
лв.
12
00
лв.

Благодарение на този раздел, спокойно бихме могли да претендираме, че сме реномиран сайт за детски играчки online. В Ontime ще намерите безброй възможности да зарадвате  своите деца. Да им подарите едно безгрижно детство и да подпомогнете тяхното физическо и интелектуално израстване по един забавен и много приятен начин.

С какво ще зарадваме любимите си клиенти?

Децата са безспорно любимите ни клиенти, защото единствено те са способни да се зарадват искрено на всеки артикул в колекцията ни. Независимо дали любимото ви същество има рожден ден, наближава Коледа, или просто ей така – подарете му някоя от чудесните ни, но пък и супер евтини детски играчки, предлагани по максимално удобния за вас начин – онлайн.

Постарали сме се да задоволим вкуса и предпочитанията на всички малчугани, независимо на каква възраст са и какъв е техният пол. Както палавите момченца, така и кокетните малки дами ще открият в каталога ни любимата си играчка, а защо не и оригинална игра, с която да забавляват своите приятели?

Асортиментът ни би могъл да се категоризира по групи, включващи:

Забавления за най-малките

Малко физически и електронни магазини ще ви предложат такова разнообразие от детски играчки за момче на 1 година, а също и за момиче на същата възраст, но ние се справихме чудесно. Играчките за клиентите ни от тази възрастова група е задължително да отговарят на няколко ключови изисквания – да могат да грабнат и задържат вниманието, да успокояват и утешават, и преди всичко – да бъдат 100% безопасни.

Докато болшинството детски играчки за момиче на 2 години включват: плюшени, говорещи, пеещи и светещи животинки, то момчешките са малко по-различни, съобразени със специфичното им усещане за света. Имаме летящи миньони, Angry Birds и колички, движещи се по стените. Люлките конче и возещите колички никога няма да омръзнат на любимото ви същество.

Комплекти

Не всички сайтове за детски играчки предлагат толкова богат избор от игрални сетове. Днес електрониката е основен източник на забава, а и средство за обучение, но ние знаем, че любимите ни потребители ще намерят за много по-интересни детските многокомпонентни кухни, докторските ни комплекти, пианото със столче и микрофон, както и пистата за състезание с колички.

Детските ни образователни играчки ще превърнат дневната и детската в една импровизирана класна стая. Наясно сме, че децата не обичат да бъдат притискани и задължавани да учат конкретни неща, затова ще ви предложим куп страхотни идеи как да превърнете обучението в игра. Ще се изненадате колко бързо детето ви ще подобри своите когнитивни способности, и дори ще изпревари болшинството си връстници.

За забавление на открито

В двора на семейната ви къща, на вилата, при баба и дядо и дори в парка, нашите и вашите любимци ще имат винаги оригинален начин да се забавляват. С нашите детски играчки за двор е винаги по-интересно. Те ви дават перфектната възможност да откъснете детето си от компютъра и телевизионния екран и да го накарате да прекарва повече време на открито.

Разполагаме с богата колекция от надуваеми и сглобяващи се басейни, а също и с люлки и батути, които ще привличат малчуганите като с магнит. Това са универсални детски играчки за момичета и момчета, притежаващи способността да обединяват и сприятеляват. Ако децата ви се делят на групички, за да играят на класически момчешки и момичешки игри, батутите, люлките и басейните ще ги накарат да се съберат и да се забавляват заедно.

Електроника

И все пак не бива да забравяме, че любимите ни малки клиенти обичат електронните устройства. Ако таблетът, компютърът и смартфонът са голямата страст на детето ви, ние знаем как да разнообразите неговото ежедневие с нещо ново и по-интересно, поне за момента. Детският таблет самоучител ще помогне на вашия наследник да подобри познанията си по английски език.

Таблетът „Маша и мечокът” пък е идеалното предложение за по-малките ни приятели. Интерактивната играчка възпроизвежда смешни и забавни звуци, холограмни образи, пее песнички и разказва интересни истории. В колекцията ни има и пистолети за виртуални игри с Bluetooth свързване, а също и уникалната левитираща футболна топка Hoverball.

Защо да пазарувате при нас?

Рожденият ден на собственото ви дете, или това на ваши приятели наближава, а вие все не можете да намерите време да отидете на покупки и да му изберете изумителен подарък. Не се притеснявайте. Хората, изпаднали във вашата ситуация намират изход в многобройните онлайн магазини за детски играчки като нашия.

Освен че предлагаме огромен избор от забавни продукти, ние ще ви помогнем да си спестите време, усилия и пари. Времето, което бихте разходвали по опашки и в изпълнени с тълпи купувачи тесни пространства, бихте могли да прекарате у дома със своето семейство. Цените ни са едни от най-ниските, а изборът – невероятен.

Ще ви покажем кои са актуалните в момента детски играчки за момче, за да не се чувства малчуганът ви изостанал в сравнение със своите приятели. Качеството на всеки артикул е 100% гарантирано. Нашите изделия отговарят на всички нормативни уредби, касаещи материали и начин на изработка. Знаем, че държите децата ви да имат единствено и само безопасни продукти за игра, затова асортименът ни е подбран изключително внимателно.

Прочетете повече