0
0
.00
BGN

Пистолет за сапунени балони Базука, светещ, презареждаема батерия

Опции

Модел: ta293

Наличност: В наличност

 


55
00
лв.
45
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Пистолет за сапунени балони Базука, светещ, презареждаема батерия - 1 бр. Общо: 45лв.

Най-мощният пистолет за сапунени балони

  • Буря от балони
  • Брой дула: 64
  • Голяма акумулаторна батерия
  • Батерия 1200Mah, 3.7V

Забележка: МАЛКИЯТ ПИСТОЛЕТ С 32 БР. ДУЛА Е СЪС СМЕНЯЕМИ БАТЕРИИ !!!

Искате ли да разнообразите летните игри на децата си или да организирате най-запомнящото се детско парти? Тогава ви е нужна най-мощната базука за сапунени балони с цели 64 дула и LED цветни светлини за още по-драматичен ефект. Пистолетът за сапунени мехурчета работи с презаредима 1200Mah батерия. Купете го още сега на супер изгодна цена!

Технически особености и свойства на оръдието

Пистолетът за сапунени балони е забавна и иновативна играчка, която добавя допълнителен елемент на вълнение към добре познатата на всички ни игра с издухване на сапунени балони. Тази джаджа съчетава радостта от играта с модерните технологии, което я прави по-интересна и подходяща както за малки деца, така и за тийнейджъри.

Основна характеристика на пистолета е неговата акумулаторна батерия, която елиминира нуждата от използване на батерии за еднократна употреба и допринася за по-надеждна и рентабилна работа на устройството. Акумулаторната батерия може лесно да се зарежда с помощта на USB кабел, осигурявайки бърз и ефективен източник на енергия за продължително време.

Супер мощният пистолет за сапунени балони се отличава с лесен за употреба дизайн. Той е удобен за използване както от деца, така и от възрастни. Родителите често участват активно в този род занимания на открито, забавлявайки се наравно с малките палавници. Ергономичната дръжка осигурява удобен захват, улеснявайки работата. Задействащият механизъм е максимално опростен, позволявайки на потребителите да изпускат поток от мехурчета с леко натискане на спусъка.

Сапуненият разтвор, използван в един електронен пистолет за балони, трябва да бъде напълно нетоксичен и безопасен за децата. В някои случаи е удачна употребата на ароматизиран сапунен разтвор, за да се добави допълнително сензорно измерение към забавната игра. Препоръчително е балоните да се изстрелват във въздуха, а не в лицето и очите на участниците в играта.

Залп от разноцветни балони

Една отличителна характеристика на базуката е наличието на LED светлини, които подобряват визуалната привлекателност на балончетата, особено в условия на слаба светлина. Комбинацията от плътна струя балони и мигащи светлини създава хипнотизираща и забавна картина, която пленява потребители от всички възрасти.

Светещият пистолет за сапунени балони с батерии е не само източник на забавление, но и универсален инструмент при провеждане на различни събития като партита, събирания на открито, спортни срещи и др. Неговата преносимост и лекота на използване го правят популярен избор за родители и аниматори, които търсят увлекателни и безопасни възможности за забавление на децата.

Причини да го закупите за подарък на децата си

Пистолетът – базука, изстрелващ залп от разноцветни сапунени балони, е идеален подарък за децата ви по няколко причини. На първо място, тази чудесна играчка ще внесе разнообразие в техните игри на открито. Знаем, че когато децата скучаят, те започват да правят бели, затова се погрижете да се придържат към безопасни детски занимания.

Такава детска играчка предразполага към игри на открито. Това е най-лесният начин да откъснете децата си от компютърните игри и телевизора, стимулирайки ги да прекарват повече време на чист въздух. Пистолетът е прекрасно средство за развлечение на детската площадка пред блока, в двора на семейната ви вила или на плажа, ако почивате на къмпинг.

Сапунените балони ще превърнат всяко детско и тийнеджърско парти в незабравим спомен за всички участници в купона. Разполагайки с най-мощния пистолет за балончета с добавено светлинно шоу, лесно ще обедините малки и големи в празничната веселба. Винаги можете да го давате на заем на свои приятели, когато планират празненство за децата си.

С какво презаредимата батерия превъзхожда сменяемите аналози?

Базуката за балони от сапунен разтвор се предлага и в по-малък вариант, който работи със сменяеми батерии. Това може да стане причина за колебание относно избора на модел. Освен наличието на повече дюзи (64 при големия срещу 32 при малкия), има разлика и в захранването, а това е важен фактор за удобството при употреба.

По-голямата детска базука предлага редица предимства, сред които не можем да не изтъкнем и по-малкото замърсяване на околната среда. Акумулаторните батерии могат да се използват многократно, свеждайки до минимум количеството генерирани електронни отпадъци. Освен това те се оказват по-рентабилна опция в дългосрочен план, тъй като намаляват разходите за покупка на нови батерии.

Удобството на презареждането също така осигурява непрекъснато забавление със светещата базука за балони, тъй като ползвателите могат просто да презаредят батерията и да продължат да играят, докато батериите за еднократна употреба могат да се изтощят неочаквано, без да има резервни, с които да бъдат сменени. Това ще сложи край на забавлението и ще бъде причина за сериозно разочарование.

 

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти