ᐉ Колонки за телефон на супер цени, bluetooth безжична колонка за телефон — Онтайм

Колонки за телефон

Ред:
блутут колонки за телефон

Качествените колонки за телефон осигуряват музикална интерпретация с отчетлива тоналност, изчистен от странични шумове звук и звуков интензитет, който предоставя невероятно релаксиращо изживяване. Високата технологична стойност на това устройство е допълнена със съвместимостта на модерните му варианти към голям брой медийни устройства. Кабелно или Bluetooth свързване осъществяват контактът с мобилното устройство, от което се възпроизвеждат музикални файлове. 

Модерната колонка за телефон е с разнообразни размери и дизайн, но е изработена от висококачествени материали и задължително изглежда интригуващо. Радиовръзката е друго често срещано предимство. Най-актуалните разработки са проектирани специално за повишаване на настроението и разполагат с вграден микрофон. Те имат портове за USB и Micro SD накрайници, възпроизвежда файлове от MP3 плейър, а при Bluetooth свързване се отличават с широк сигнален обхват. 

Богата гама музикални колони 

Магазинът ни е подбрал селекция от модерни и атрактивни музикални колони за мобилни устройства, управлявани с помощта на USB кабел и безжичен Bluetooth сигнал. Те представят най-актуалните технологии в стерео озвучителите, които представят неповторим прочит на любимата ви музика, захранвани от мощна презареждаема батерия. 

Дизайнът им е компактен, лесно преносим и невероятно атрактивен, а захранването им е възможно и чрез Power Bank батерия. Сред продуктите ни се откриват и портативни радиа за традиционалисти, с MP3 плейъри, също с опция за включване на карта памет и свързване с аудио кабел, както и с допълнителна функция прожектор. 

Безжична връзка 

Устройствата ни умело заместват кабелната връзка с Bluetooth сигнал с широк обхват – предимство, включено сред всички най-модерни стерео технологии и осигурява независимост и повече пространство за движение. Съвременната безжична колонка за телефон предоставя по-високо качество на звука, отколкото моделите с аудио кабел, при които е възможно да се прояви заглушаване на сигнала, при повишена дължина на кабела, когато честотата на електрозахранването се променя. 

Голяма част от моделите работят с повече от един високоговорител, което осигурява отчетлив и прецизен звук с двойно повече мощност. Модерните блутут колонки за телефон са неизчерпаем източник на добро настроение и запазват кристално ясните и високи децибели, до пълното разреждане на акумулаторната батерия. Интензивността на озвучаването е еднаква през всички часове на активност, а част от тонколоните осигуряват професионален стерео звук с нереална мощност, благодарение на вграден усилвател. 

Съвместимост с всички Bluetooth дигитални устройства 

Тонколоните в селекцията ни са съвместими с почти всички познати устройства с Bluetooth свързване – смартфони, таблети, MP3 плейъри, телевизори, десктоп и мобилни компютри, DVD, CD, VCD и още някои варианти. Те са шансът за слушане на любими мелодии винаги и навсякъде, с най-прецизният и висок стерео звук и без неудобството на дългите кабели. 

Вграден тунер във всяка от тях позволява мощно и кристално звучене на любимите радиостанции. Тези устройства възпроизвеждат сигнал от външни карти памет с различна архитектура – micro SD, USB, TF и др. Това предимство ги превръща в универсален източник на добро настроение, и позволява организиране на плейлист преди планираното парти. Слушайте точно музиката, която желаете, без компромис с чистотата и плътността на звука! 

Караоке оборудване 

Възможността да закупите цялостно караоке оборудване е по-лесна отвсякога. Сред предложенията в каталога ни, то се открива в професионално организирана конфигурация, в няколко вида дизайн. Системата представлява . Bluetooth колонка за телефони с пулт за управление и вграден микрофон, която замества всички източници на музикално озвучаване. Тя е проектирана с добавени цветни светлинни ефекти, които повишават парти настроението, а много често, караоке оборудването изглежда като класически микрофон с вградена колонка, бутони за управление и батерия. 

Микрофонът е караоке оборудването, което възпроизвежда звукът на гласа ви, но и файлове от външни носители, мобилни устройства и дори FM радио. Пеете, докато слушате музика от едно и също устройство, а повечето модели от този тип осигуряват и запис на гласа ви. Филтър за странични шумове прецизира звукът на мелодиите. 

Красива атрактивна визия 

Повечето високоговорители за мелодии са практични, но едновременно с това и създават невероятна визуална атмосфера. Моделите в селекцията ни осигуряват два типа визия: необичаен предмет и прекрасната феерия от LED светлини, променящи цветовете си съобразно акордите на любимата ви песен. 

Така можете да закупите диско крушка-колона, безжична колонка с форма на гъба, панда, разрязана ябълка, ролка за фотоапарат, светещ микрофон или рингове с вграден прожектор. Някои от тях се предлагат с подходяща поставка. Каталогът разполага и с модерен безжичен високоговорител за смартфон – поставено върху него, устройството с усилвател предлага кристален и мощен звук. 

Най-ефектна LED декорация за домашното парти или за заведението ви са стъклените колонки с водни струи, обагрени от преливащи светлини, цветният Bluetooth микрофон с колонка и колонката-диско лампа със светодиоди с 9 режима на осветяване, настройвани ръчно чрез контролер. Всички модели са портативни, компактни и лесно портативни. 

Радиа 

Вместо от тонколонки, любимата ви радиостанция може да ви радва и от чисто нов портативен апарат с високоговорител и прожектор, който същевременно възпроизвежда музика от файлове на флаш и карта памет. Връзката с мобилно устройство и MP3 плейър също е предвидена, с помощта на аудио кабел. Вградена батерия отговаря за функциите на радиото. 

Радиата в селекцията ни са с елегантен дизайнерски вид и лесно могат да ви придружават във всяка точка на града или страната ви. Те са по-малки от тонколоните, но имат сходните функции с тях, които определят предимствата им спрямо някои по-габаритни модели. 

Висококачествени материали и изгодни цени 

Търсите ли колонки за телефони цени, каталогът ни ще ви изненада приятно с комбинация от функционалност на достъпна сума. Оттук можете да закупите портативни Bluetooth караоке колони с микрофон, отделни микрофони и пулт за командване. Комплектите се отличават с прекрасна визия и материали, устойчиви на счупване, намокряне и прегряване. 

Понякога единичната колонка за телефони с цена, по-ниска дори от обядът ви, може да ви предостави всички функции на портативното караоке оборудване. Изберете отговорно и не забравяйте, че всеки продукт от селекцията е по-изгоден за бюджета ви, отколкото тези в конкурентни електронни магазини!

Виж още