0
0
.00
BGN

Колонки за телефон

Покажи

Блутут тонколона KTS1048, LED ефекти/USB/FM/SD

49
00
лв.
Блутут тонколона KTS1048, LED ефекти/USB/FM/SD

Bluetooth колонка Booms box 2 х 20W

79
00
лв.
Bluetooth колонка Booms box 2 х 20W
48
00
лв.
49
00
лв.
29
00
лв.
29
00
лв.
75
00
лв.
29
00
лв.
28
90
лв.
25
00
лв.

Качествените колонки за телефон осигуряват музикална интерпретация с отчетлива тоналност, изчистен от странични шумове звук и звуков интензитет, който предоставя невероятно релаксиращо изживяване. Високата технологична стойност на това устройство е допълнена със съвместимостта на модерните му варианти към голям брой медийни устройства. Кабелно или Bluetooth свързване осъществяват контактът с мобилното устройство, от което се възпроизвеждат музикални файлове. 

Модерната колонка за телефон е с разнообразни размери и дизайн, но е изработена от висококачествени материали и задължително изглежда интригуващо. Радиовръзката е друго често срещано предимство. Най-актуалните разработки са проектирани специално за повишаване на настроението и разполагат с вграден микрофон. Те имат портове за USB и Micro SD накрайници, възпроизвежда файлове от MP3 плейър, а при Bluetooth свързване се отличават с широк сигнален обхват. 

Богата гама музикални колони 

Магазинът ни е подбрал селекция от модерни и атрактивни музикални колони за мобилни устройства, управлявани с помощта на USB кабел и безжичен Bluetooth сигнал. Те представят най-актуалните технологии в стерео озвучителите, които представят неповторим прочит на любимата ви музика, захранвани от мощна презареждаема батерия. 

Дизайнът им е компактен, лесно преносим и невероятно атрактивен, а захранването им е възможно и чрез Power Bank батерия. Сред продуктите ни се откриват и портативни радиа за традиционалисти, с MP3 плейъри, също с опция за включване на карта памет и свързване с аудио кабел, както и с допълнителна функция прожектор. 

Безжична връзка 

Устройствата ни умело заместват кабелната връзка с Bluetooth сигнал с широк обхват – предимство, включено сред всички най-модерни стерео технологии и осигурява независимост и повече пространство за движение. Съвременната безжична колонка за телефон предоставя по-високо качество на звука, отколкото моделите с аудио кабел, при които е възможно да се прояви заглушаване на сигнала, при повишена дължина на кабела, когато честотата на електрозахранването се променя. 

Голяма част от моделите работят с повече от един високоговорител, което осигурява отчетлив и прецизен звук с двойно повече мощност. Модерните блутут колонки за телефон са неизчерпаем източник на добро настроение и запазват кристално ясните и високи децибели, до пълното разреждане на акумулаторната батерия. Интензивността на озвучаването е еднаква през всички часове на активност, а част от тонколоните осигуряват професионален стерео звук с нереална мощност, благодарение на вграден усилвател. 

Съвместимост с всички Bluetooth дигитални устройства 

Тонколоните в селекцията ни са съвместими с почти всички познати устройства с Bluetooth свързване – смартфони, таблети, MP3 плейъри, телевизори, десктоп и мобилни компютри, DVD, CD, VCD и още някои варианти. Те са шансът за слушане на любими мелодии винаги и навсякъде, с най-прецизният и висок стерео звук и без неудобството на дългите кабели. 

Вграден тунер във всяка от тях позволява мощно и кристално звучене на любимите радиостанции. Тези устройства възпроизвеждат сигнал от външни карти памет с различна архитектура – micro SD, USB, TF и др. Това предимство ги превръща в универсален източник на добро настроение, и позволява организиране на плейлист преди планираното парти. Слушайте точно музиката, която желаете, без компромис с чистотата и плътността на звука! 

Караоке оборудване 

Възможността да закупите цялостно караоке оборудване е по-лесна отвсякога. Сред предложенията в каталога ни, то се открива в професионално организирана конфигурация, в няколко вида дизайн. Системата представлява . Bluetooth колонка за телефони с пулт за управление и вграден микрофон, която замества всички източници на музикално озвучаване. Тя е проектирана с добавени цветни светлинни ефекти, които повишават парти настроението, а много често, караоке оборудването изглежда като класически микрофон с вградена колонка, бутони за управление и батерия. 

Микрофонът е караоке оборудването, което възпроизвежда звукът на гласа ви, но и файлове от външни носители, мобилни устройства и дори FM радио. Пеете, докато слушате музика от едно и също устройство, а повечето модели от този тип осигуряват и запис на гласа ви. Филтър за странични шумове прецизира звукът на мелодиите. 

Красива атрактивна визия 

Повечето високоговорители за мелодии са практични, но едновременно с това и създават невероятна визуална атмосфера. Моделите в селекцията ни осигуряват два типа визия: необичаен предмет и прекрасната феерия от LED светлини, променящи цветовете си съобразно акордите на любимата ви песен. 

Така можете да закупите диско крушка-колона, безжична колонка с форма на гъба, панда, разрязана ябълка, ролка за фотоапарат, светещ микрофон или рингове с вграден прожектор. Някои от тях се предлагат с подходяща поставка. Каталогът разполага и с модерен безжичен високоговорител за смартфон – поставено върху него, устройството с усилвател предлага кристален и мощен звук. 

Най-ефектна LED декорация за домашното парти или за заведението ви са стъклените колонки с водни струи, обагрени от преливащи светлини, цветният Bluetooth микрофон с колонка и колонката-диско лампа със светодиоди с 9 режима на осветяване, настройвани ръчно чрез контролер. Всички модели са портативни, компактни и лесно портативни. 

Радиа 

Вместо от тонколонки, любимата ви радиостанция може да ви радва и от чисто нов портативен апарат с високоговорител и прожектор, който същевременно възпроизвежда музика от файлове на флаш и карта памет. Връзката с мобилно устройство и MP3 плейър също е предвидена, с помощта на аудио кабел. Вградена батерия отговаря за функциите на радиото. 

Радиата в селекцията ни са с елегантен дизайнерски вид и лесно могат да ви придружават във всяка точка на града или страната ви. Те са по-малки от тонколоните, но имат сходните функции с тях, които определят предимствата им спрямо някои по-габаритни модели. 

Висококачествени материали и изгодни цени 

Търсите ли колонки за телефони цени, каталогът ни ще ви изненада приятно с комбинация от функционалност на достъпна сума. Оттук можете да закупите портативни Bluetooth караоке колони с микрофон, отделни микрофони и пулт за командване. Комплектите се отличават с прекрасна визия и материали, устойчиви на счупване, намокряне и прегряване. 

Понякога единичната колонка за телефони с цена, по-ниска дори от обядът ви, може да ви предостави всички функции на портативното караоке оборудване. Изберете отговорно и не забравяйте, че всеки продукт от селекцията е по-изгоден за бюджета ви, отколкото тези в конкурентни електронни магазини!

Прочетете повече