0
0
.00
BGN

Аксесоари за компютър / таблет

Покажи

Оптична USB мишка с компактен дизайн и светлина

6
00
лв.
Оптична USB мишка с компактен дизайн и светлина

Охладител за лаптоп ERGOSTAND

24
00
лв.
Охладител за лаптоп ERGOSTAND
-23%

30.0000, 39.0000

Универсално зарядно за лаптоп
39
00
лв.
30
00
лв.
25
00
лв.
29
00
лв.
19
00
лв.

Живеем в свят, в който компютърът, таблетът и мобилният ни телефон са задължителен атрибут за всеки човек. Персоналния компютър и лаптопа са техника, чрез която извършваме безброй важни операции. Те ни помагат в работата, но са и обичайният източник на информация, както и средство за забавление. Ontime ви представя колекцията си от първокласни аксесоари за компютри и таблети.

Какво включва асортиментът на тази категория

Аксесоарите са допълнителни компоненти, предназначени да подобрят работата на компютъра и таблета, а в някои случаи и да ви осигурят желаното удобство. Артикулите, представени в раздела могат да се разделят на три основни подкатегории спрямо индивидуалните им свойства и предназначение.

В зависимост от това ли са ви нужни именно аксесоари за компютър или пък таблета ви се нуждае от допълнителна функционалност, бихте могли да се насочите директно към съответния подраздел, който ги съдържа. Подразделите са обособени по групи, включващи съответно:

Периферия

Периферните устройства са външни технически компоненти, които се свързват към компютъра, за да бъде извършена конкретна операция или да се добави набор от функции. В колекцията ни периферните устройства са представени под формата на клавиатури и мишки за персонални компютри.

Ще ви предложим ефектна дизайнерска Wi-Fi мишка, с която браузването в глобалната мрежа и скролването ще става лесно и с минимум усилия. Безжичните ни оптични мишки са с Microsoft Arc и Slim дизайн. Те ви спестяват неудобството от множеството оплетени кабели, каквато е функцията и на безжичните ни клавиатури. Цените на периферните ни устройства са достъпни за всички.

Всичко необходимо на таблета

USB кабели, зарядни устройства, стойки – нашите таблет аксесоари ще направят работата с устройството лесна и значително по-приятна. Таблетът предлага значително удобство, представлявайки компактна, преносима форма на компютъра. Той е в пъти по-лек и малък от лаптопа, но и със значително по-голям екран от този на мобилния ви телефон.

Независимо дали го използвате за игри, четене на книги, комуникация и обучение, ние ще ви предложим висококачествени аксесоари за таблет, създадени с идеята да повишат удобството ви при неговото използване. Предлагаме единствено качествени продукти, които няма да подложат на риск любимата ви електронна джаджа.

Маси за лаптоп

Колекцията ни от маси за лаптопи ще впечатли хората, които нямат обособена работна маса. Масичките ни имат за цел да ви осигурят комфорт, когато работите, гледате филм, сърфирате в мрежата или се подготвяте за важен изпит. Ако обичате да се излежавате, докато използвате преносимия си компютър, масите от метал и бамбук ни ще бъдат идеалната поставка.

Те се грижат не само за вашето удобство, но и за здравето на любимата ви машина. Поставяйки лаптопа в скута си или върху мекото пухено одеяло, вие отнемате възможността ѝ да се охлажда. Повредите вследствие прегряване не са прецедент, затова съветваме да използвате някоя от страхотните ни маси-стойки.

Високо качество на достъпни цени

Всеки компонент тип аксесоар, включен в продуктовата ни гама отговаря на основните изисквания за качество и безопасност. Държим да ви предложим единствено функционални разработки, които по никакъв начин няма да застрашат живота на електрониката, която използвате, и която, знаем ви е доста скъпа.

Чудесните ни аксесоари таблети, както и придружаващите компютрите елементи при нас са на ексклузивно ниски цени. В момента голяма част от продуктите се предлагат и с голямо намаление, а това би трябвало да ви накара да побързате с покупката. Вземете нещо полезно за себе си, а защо не и страхотен практичен подарък за близък на сърцето ви човек.

Прочетете повече