MP3 трансмитер за кола

Ред:
MP3 за кола

Ако автомобилът ви не разполага със стерео уредба, в този раздел на онлайн магазин Ontime ще намерите богат асортимент от устройства тип MP3 за кола. Все повече собственици на автомобили избират този вид технологични решения, защото са удобни, имат редица полезни функции, и преди всичко – могат да се прибират, за да не стават плячка на авто-крадците.

Какво ви предлага разделът?

От настоящия раздел можете да изберете всякакъв вид устройства. Изборът ви се простира между mp3 трансмитер с блутуут и модели без Bluetooth свързване. Трансмитерите ни са страхотни мултифункционални разработки, осигуряващи разнообразие от работни опции. Всички аудио системи са безжично свързващи се, с опция за включването им в изхода на автомобилната запалка.

С тях си спестявате нужда от окабеляване на радио приемника. Вместо да посещавате автосервиз, за да оборудвате колата си с FM радио и да плащате на техник, просто вземете някой от страхотните ни 3 в 1 и 5 в 1 трансмитери, включете в изхода за mp3 player за кола/ запалка и сте готови за дълъг път. По време на пътуването няма да ви липсва нито любимата музика, нито новинарските емисии на радиата.

От колекцията ни можете да изберете страхотен mp3 player за кола от следния вид:

Мултифункционални fm трансмитери

Болшинството от устройствата тип MP3 плеър за кола са многофункционални трансмитери. Многобройните им функции ви позволяват не само да слушате фм радио на желаната честота, но и да слушате ваш личен саундтрак, независимо дали от мобилния си телефон или от USB флаш памет.

Подбрали сме последно поколение технически разработки, позволяващи също провеждане на разговори. Те са комбинираните устройства тип fm трансмитер с bluetooth, с чиято помощ ще можете да комуникирате по лични и бизнес въпроси, без да рискувате своята безопасност, и без да плащате солени глоби за нарушаване разпоредбите за движение по пътищата.

Една изключително полезна функция на почти всеки наш блутуут трансмитер за автомобил, е портът за зареждане на батериите на мобилните телефони. При някои модели има възможност за едновременно зареждане на два апарата. Така никога няма да губите връзка с важните хора, а да не забравяме, че смартфоните често ни служат и като GPS навигатор, пътувайки из непознати райони.

Модулатори с SD карта памет

В случай че не ви устройва вариантът за MP3 за кола с флашка, имате и други опции. Предлагаме модулатори, поддържащи SD карти памет, на които можете да заредите музиката, която обичате, аудио книги и уроци. МП-тройките поддържат и WMA файлове в случай че не желаете да използвате SD карта или флашка.

Модулаторите ни, както и трансмитерите имат супер елегантен и модерен дизайн. Някои модели разполагат с LCD дисплей, показващ номерата и имената на песните, честотата на станциите и друга информация. Любителите на якия саунд ще могат да се насладят на цели седем опции на еквалайзера/тонкоректора, регулирайки спектъра на звука спрямо слушаната музика - Natural/DBB/Rock/Jazz/Pop/Soft/Classical.

При този тип фм трансмитер също е налична опция за зареждане на телефони, както и дистанционно управление, от което могат да се възползват и пътниците на задната седалка. Устройствата използват безжично свързване с обхват до 10 м, и с обхват на микрофона от 0.5 до 2 м. По този начин всеки от пътуващите ще може да използва трансмитера, когато и както му е удобно.

Защо да изберете страхотните ни продукти?

Покупката на многофункционално устройство, изпълняващо ролята на CD плеър и фм приемник може да се случи и онлайн. Днес от интернет купуваме всичко, което ни е нужно, включително храна и напитки. В такъв случай, защо да не улесним живота си и при избора на подходящ fm трансмитер за колата си?

Причината да изберете нашия магазин за покупката не е само една. При нас ще откриете не просто перфектно разнообразие от мултифункционални аудио-системи, но и възможността да си спестите време, нерви и пари. Прегледайте каталога ни в удобен за вас момент, набележете плеърите, представляващи интерес, и когато сте готови – направете своята поръчка.

Цената на качествените мп-тройки е изкуствено завишена в много от физическите магазини. Ние обаче ще ви предоставим висококачествен bluetooth трансмитер за кола на цена, многократно по-ниска от тази, която сте очаквали. Всички модели, включени в раздела се открояват с изключително стилния си и ефектен дизайн.

Дизайнът на плеър - трансмитерите, предлагани в магазина ни е съвместим с интериора на всеки модел съвременен автомобил. За да ги свържете и използвате не са ви нужни особени технически познания. Чрез чудесните си предложения, ние се грижим да пътувате със стил и да се радвате на страхотно настроение по време на дългия път.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ